sam dej povej iz prve roke.....a so ceste res tako slabe kot pravijo??? npr. v junijskem avto bildu so ?li dol z vw amaroki (pick up) pa so quote: bili hvale?ni za za??ito podvozja!? ti si se pa z mx5 okrog vozil...a si se dr?al samo avtoceste al kaj...ne razumem? :ne vem:
js sm bil tudi 2 krat dol..niso tok slabe ceste da bi mogu zdej res amoraka kupit..meni se ni nc zgodilo pa mam gume 225/40/18..js nisem narajmal nevem kok slabo cesto..res pa da jr ful odvisno kam se peljes ce si nekje bugo za hrbtom potem pa res rabis amroka..
glede kave, a bos slucajno v nasi regiji kmalu? v petek odhajam tja do 6. sep
zdej me ne bo dol ampak pridem okoli novega leta in vrjetn bom kr lep cas dol,tko da mogoe takrat ane..ce bos kj dol ti..lahko pa se oglasis v kranju na kavo si lepo povabljen,pa cevapie mam zate zelo dobre,vrjem da so dobri cevapi..lahko ti pustim cifro na ZS..do polnoi imajo odprto pridi..
labi js sem sel lansko leto po magistrali dol do albanije pol pa v makedonij mas cirka 1400 km..kranj-zagreb-split-dubrovnik-budva-ulcinj-tirana-ohrid-tetovo..
ce bo vse po srec pa grem js drugo leto podobno turo kot ti..sam prej morva it nekam na kavo da podebatiramo stvar..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vseeno ce je crna deluje bolj pametna.. tko da domaca ostaja crna..
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani