Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano

A si kdo sploh upa rečt, da šestka ne zgleda boljš kot katerikoli škatlast SUV. In mi smo pristal na to, da nam limuzine in karavane umaknejo iz prodaje. Shame on us. Pa samo zavračat bi moral SUVmanijo in bi še danes imeli veliko karoserijskih različic pri vseh proizvajalcih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano
pred 18 minutami je Slivka napisal:

Nič hudega, saj jih je na tem forumu izredno zanemarljivo malo, ki bi želeli videti tebe v kopalkah na plaži. Če bi imel ženo na sliki potem že mogoče, tebe pa... 

Ja zna bit, da bi forum kreširal zato mogoče res boljš... ampak bil sem na sveže pobrit, pa mal bi trebuh not potegnil, dandanes jse pa itak lahko vsak za žensko identificira pa bohnedej, da mu kdo kej reče. Je pa res da Bud lighta pa še ni v Slovenijo, tako da .... 🤣

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Včeraj tako mal za foro skočil s tamalo na morje. Pač ena od tistih instant odločitev, ki jih niti ne planiraš. In za povrh se je vse poklopilo, iz Lj do Umaga v uri in petnajst brez enega samega zastoja, kot po maslu. Voda super, vreme fantastično, kot v pravljici. Povratek z odlično pico, kar me je presenetilo saj ta Pizzerija je pred leti imela gromozanske probleme s kvaliteto pa sem jim vseeno dal še eno šanso. Pot do Lj pa skoraj brez prometa. Šele tam nekje od Postojne je bilo nekoliko več kamionov ampak nič kritičnega.

Če bi vedel, da bo vedno tako se večkrat odpravim za tak quicktrip na morčija.

Aja slik nimam, ker k vodi ne nosim telefona in drugih tehnikalij.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 urami je Bini napisal:

Leto pred kovidom, ko sem potoval po Bosni in sem se po prečkanju meje oglasil tam je bilo vse zapuščeno in zaraščeno, celo opozorilne table so bile postavljene, da je gibanje omejeno in nevarno... :blink:😉

Sej na to namigujem, ker sem tako videl še zaraščeno ampak je res že kako desetletje in pol nazaj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Če se nič drugega drastičnega ne dogaja se pač moramo o špeglih pogovarjat in delat dramo. Konec koncev je to avto forum.

pred 7 urami je Alex napisal:

Hrabri jih, kot smo že ugotovili, zlagamo vedno, ostali pa... Hm.. 🤔

pametni pa... :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano
pred 7 urami je Nejc1986 napisal:

Doggystyle po vw-jevsko .

Matr si pokvarjen, ene tolk k jest, ker sem najprej zagledal, kako je tista prikolica zadaj ugriznila unega spredaj v rit. Pol pa še dvignjena šipa kot obrvi, ko je prednji zarad tega fejst presenečen. ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 52 minutami je Alex napisal:

Boss, avtomobile, kitare, smuči, zimsko dopustovanje... izbiram jaz. Tako, da, se bom sam odločil, kakšen oziroma katere znamke kabriolet si bom kupil. 😉

Ampak žena pa navija za eno ali drugo... da je mir pri bajti naredita kompromis in na konc izbere žena. Priznaj da je tako? Ti sicer praviš, da ti je rdeča res všeč, sam izbrala je žena, pa da so ti SUV-i zdaj full všeč, ampak izbrala ga je pa žena. Glej nej te potolažim, a ti resno misliš, da sem pred leti jaz osebno na mojo željo izbral Citroenovo kapelco? 🤣😂 Pač men ni težko priznat, nekateri pa živite v zanikanju, da ste gospodarji situacije. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Še vedno je problem, ko gredo temperature globoko pod nulo oziroma pri tistih, ki se malo vozijo in jim gorivo dolgo zdrži. Samo od srede novembra do konca februarja, dajejo v nafto dodtek proti kristalizaciji parafina, da ta zdrži -20°C. Če bi šlo nižje bi bilo treba dodajati dodatek ročno v tank za avte, ki so zunaj parkirani čez noč. Jeseni od oktobra do sredine novembra je ta dodatek do  -10°C in ravno tako od začetka marca do srede aprila.

OK -20°C bo sila redko ni pa nemogoče. Večji problem nastane pri takih, ki imajo en tank goriva za mesec in pol pa natanka enkrat v prvi polovici novembra pa ima gorivo not še do začetka januarja, ko gredo temperature že lahko globoko pod nulo. Pol je pa panika, ko se filter zamaši.

V glavnem je res, da nas temperature zadnjih let nekako razvajajo, ampak vseeno vozit do rezerve vsaj pozimi ni priporočljivo. Pa sej s tem ne prišparaš nič, če voziš do rezerve sam sranje lahko narediš. Pri dizlih pa vsi vemo kolk je zajebancije, če ti goriva slučajno celo zmanjka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 minutami je Bini napisal:

Mislim,da je celo po nekih zakonih,ki ne vem,če še veljajo danes,da moraš imeti v zimskih razmerah v rezervoarju vedno več kot četrt tanka....🤔

Ja, verjetno zakon zdrave pameti, ki pa je mišljen bolj v smislu, da te nekje v odročnih krajih (lahko pa tud načeloma na AC) zasneži in obtičiš pa da ne zmrzneš, če ostaneš brez goriva. To se ti načeloma v mestu al pa na obvoznicah nekako ne bo zgodilo tam bo bolj problem izločanje parafina pri nizkih temperaturah pri dizlih pa ti zadeva zamaši filter goriva. Sicer zelo malo verjetno ampak vseeno zakaj bi reskiral, ker pri več goriva v tanku kasneje pride do izločanja in usedanja parafina.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Če maš avto zunaj na mrazu čez noč je priporočljivo imet nekoliko bolj poln tank goriva in da ni na rezervi. Jaz osebno čez zimo nikoli ne grem do lučke in navadno tankam nekje najkasneje pri 150-200km dometa.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.