Ah, daj no, sami izgovori. Tistemu karavanu s KK tablico odpreš prtljažnik, podreš zadnjo klop, položiš dva ploha in zapelješ notri
3-ka Touring ni niti K (-urnik) od karavana, v mojem primeru dvojni K, ker ima še bež notranjost in primerna le za kake hohštaplerje, ne rekreativce, heh.
@MB, ker sta no3 že 2 in garaža ni neskončna, obenem mu dodatno nežno pranje ne more škoditi.
Tule današnja fotka s frendovo Folciko, ki ima pomenljivo registrsko (tole si jaz mislim, ko se nekdo zadaj prilepi, a prehiteti pa nima pirhov; buzerantski način vožnje je pravi izraz, hehe).
Takoimenovani karavan oz. Touring, kamor gredo le s težavo 4 pnevmatike vzporedno, je pa res, da sicer nisem želel odstraniti mreže oz. roloja, ki zavzame nekaj prostora.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kar v redu povprečna potrošnja bencina moje ostarele 3.0 zverine teh 400 relacijskih km-jev.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani