Skoči na vsebino
Albanija
Napisano

Ne rabim ki?a od vremena. Lani v Barci je blo 15

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Albanija
Napisano

Res sem ?e starej?i ob?an, AMPAK po skoraj 10 letih planiranja bom rezerviral za ta november. Zdaj samo vpra?anje ALB + balkan nazaj po cesti ali pa trajekt pa ALB + Gr?ki faki?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Meni se zdi da so tako Golf, Citroen in BMW na vozi??u....?e je to res, je BMWja? izkoristil pozicijo citroiena :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

A zena zmeraj parkira na tem mestu? Vceraj se je ravno odpeljala, ko sem sel na bankomat :) ... 

Od 1.1.2019 dalje bo morala placevati parkirnino :) ... Predvidevam, da bos vzel mesecno karto za parking ... 

Malo je 'konfuzno' vse skupaj. Prav ta mini parking bo samo pla?ljiv a tisti pred ?eleznico, in tisti ob cesti za kmetijsko pa ne....(ker ni uradno parking, je pa plac)....

Ja seveda namerava vzeti, samo sem ji rekel da naj najprej potipa teren glede na to da je ena prvih zjutraj. Tista objava ob?ine ni ?ist jasna...za belo barvo pi?e dovolilnica, pa ne vem a je to tam kjer ni obarvano ali kako?

Kaj pa pe??en parkiri??e pred ob?ino pa ku?mucom??

Parkomat za 10 parkiri?? pri NLB, svaka ?ast. Pa je bilo explicitno re?eno, da bo za obiskovalce ?eleznice parking, jok brate ?par je vse dobil in vzel. Tisti ki ho?e na javni prevoz pa naj pla?a. Res ?alostno, res da je to ve?inoma zaradi gorenjcev, pa da imajo medvo??ani ceneje a vseeno - ne gre ravno s filozofijo mobilnosti.

Manjka vise?i most, to pa res, ki mogo?e kak dan pride.

https://www.medvode.si/objava/164520

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Sredi ceste....pa da bi bila vsaj druga znamka....se dobro da je desni parkplac frej da se je dali mimo

post-2637-0-48045600-1541610114_thumb.jpeg

post-2637-0-71996700-1541610127_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ovinkaste ceste ...
Napisano

8 - Francija, Itak Toskana 2x Val d'Orcia, pred predzadnja pa takoj za mejo Passo San Boldo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Se ene novemberske s kopanjem :) Voda 20-20,5C v Badaloni

Samo dalj kot do komolcev nisem pistil, veter in tokovi...

post-2637-0-73172800-1540927245_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ravno ta vikend imam prikolico AMZSja, in ne rabim dajati gor svoje ker je registrirana z njihove strani z njihovo tablico in ja ndm je do 750kg

Ima tudi svojo prometno

Tocno tale, s tocno tole tablco

https://www.amzs.si/prikolice

Torej sem samo prevzel priklopil in odpeljal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sem si jo ta vikend izposodil za morje. Ogromna cel vikend 34? za clane (amzs) drugave 40.

Jest a si h Bizantu peljal?

post-2637-0-11347300-1537598608_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nisi bil delezen voznje tega avta :), prav konkretno tega s slike. Pol foruma ga je ze vozilo :)

Vnes je bil ze totalka, ker ga je ena stranka zapeljala v drevo. Obraca pa ravno 300.000.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Aja modri mercedes in sivi mercedes A sta na invalidih....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Bolj stereotipno ne gre. bmw direkt pred vhod, mercedes ni mogel tja zaradi bmwja pa je kar na cesti, druga mecka pa na invalidih ( voznik ma definitivno se prve noge in roke?

post-2637-0-26143600-1533984655_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Te boxi so ogromni, kot sem napisal je bil moj nos skorajda notri, ceprav je beluga mi vzela meter in pol.

Glede na to da je to prvi box mislim da ga je kar sam nonsalantno zaril

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Brez zoge se ne gre nikamor.....bolj trpi citroen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Bijemevu je bil tam pred menoj in parkiral sem kar se da blizu ker sem tako nekako bil skoeajda v svojem boksu, a se gledal z nosom preko crte....slikal, ker ce bi odpeljal bi jaz izpadel invalid...

Pa koji k gres parkirati preko dveh mest?

post-2637-0-16932900-1531775600_thumb.jpeg

post-2637-0-64677700-1531775625_thumb.jpeg

Parkirnega listka seveda ni imel, ne rabi

No zmagovalec danes pa je bil pred Eurospinom v vnanjih goricah, z mondeotom mu je uspelo diagonalno pokriti 1/3 prehoda za pesce 1/3 parkirnega za invalide in obenem blokirati hisko z nakupovalnimi vozi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moja na izletu v Olimju

A ma to serijske copate? Kar (pre)veliki zgledajo, druga? pa odli?na

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?asi mehkih Citroenov so ?e davno mimo, XM je pa danes tud ?e star skoraj 30 let.

So udobnejsi na primer, ampak se zdalec ne plavajo po cesti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se nisi mel passata al pa citroena :P

No no Citroen je presel 25.000 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mah, dajte no mir. LED? Motor ima 100 kW, zdaj se bo pa na porabi blazno poznalo, ker bomo porabo zmanj?ali za 100 W? Je precej drugih porabnikov in stvari, kjer bi se dalo var?evati s precej ve?jim u?inkom...

Leda poanto v svetilnosti ne porabi. Pejd v gmajno posvetiti bos videl :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.