Skoči na vsebino
Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

323c 2.5 V6 :P

mal se hecam, ampak po en strani mi je res ?al da nism speljal tega projekta :D

Saj na?eloma ni slaba ideja ampak a tu je pa res skoraj bolje kupiti 323F V6, manj dela. Je pa res, da je C dosti la?ja, mogo?e ima celo kraj?o medosno? 

Druga?e pa tako pomisli. Trenutno je Time attack vedno redkeje ravno zato ker ni ful obiska, ljudje so se nadirkali, ?koda jim je avtov... Predstavljaj si naprimer 5 istih twingov za ene 300?, sle?enih, mogo?e dobre gume potem ima? pa direktne dirke proti kolegom. Nekaj podobnega Seicento Cup seriji ampak za nas amaterje. Ravno Civic mi je odprl o?i, da se da za malo denarja ravno toliko zabavati kot s kakim novej?im avtom. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

Et10 torej. :)) Vidim da so plati??a lepo poravnana z robom blatnika. Na googlu so slike, ampak eni majo et10, spet drugi et0, potem imajo eni povalj?kane robove, tako da ve? neven kako. 

Nenormalno lepa plati??a za moj okus. :) Me prav zanima kje jih je dobil, ?e na ebayu.. :)

Tule, nove: http://www.rarerims.co.uk/wheelshop_products.asp?productid=55&rangeid=2&product=BM8

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

Od prijatelja, saj je vsake toliko celo na kakem sre?anju. Za ET me je ?e nekdo spra?eval pa odkrito povem, ne vem. Saj je pogooglal na tujih forumih, neka fora je s ?irino felten in ETjem ja. So pa 15ke seveda.

1385587_10201663892866341_1513231106_n.j

1378187_10201663891306302_622472383_n.jp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.