Skoči na vsebino
Moj mali rotary
Napisano

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhuuuudddooooooooooo :bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

626 turbo
Napisano

jest bi jih tud mel samo mi je ?e vedno malo drago....en mi pravi da mi jih zrihta in zmontira za 60-70k. Bi pa noro lepo pri?lo ker ima f-ka le?e :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F iz GT4
Napisano

Pontiac ni avto.... :whatever: Mazda rules!!! :rispekt::bravo:

..sam res ni avto, ga ?e prodat nism mogu pa nikamor ni ?el, pol sm pa ?e neki zasral pa se je zbrisu...no pa itak vseen, takih jajc ne rabim v gara?i :) :) ...sej naslednj avto bo pa Mazda 6 GT :jupiii: ..ak ga bom lahko kupil, bo treba fajn dirkat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F iz GT4
Napisano

v?er me je en prehitu na cilju za celih 16 stotink matr ej, ?e bi mel mazdo me zihr nebi :P

Sm pa dobu enga pontiaca k sm en cup onrnu in matr, nism ga mogu prodat, sploh ni mel cene :blink: ....pa nikamor ni ?el :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F iz GT4
Napisano

...sam kolkr se zdej spomnim je par prog istih kot v prej?njih serijah al so vse iste???

btw...a da nardi? licenco mora? met povsod zlate pokale?? Za za?etek sem kupi civica :ne vem: ...pa je ?e zmankal ke?a :hohoho: ...bil je 8500k ?e dam pa ocenitev je pa 2500 :hohoho: ...fak ej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F iz GT4
Napisano

no sej tud ?e pirat dela? mora? res dober file najdt da bo delu ne in ?e ma file 9 gb in potem ga kon?no dol sname? in ti ne dela pol se ti itak da strga :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F iz GT4
Napisano

Vem ja da so vsi gt samo za statison, samo sem nekje bral da naj bi se ga dal tud na comp spravt sam z velkimi problemi pa ?e pol ne ve? ?e dela. Bi ga zapeku na dvd, samo kot pravim nimam ?ipa, ?ip+monta?a pa pride 25k, tisti pocen ?ipi pa niso good.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.