Skoči na vsebino
PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

v kaj ? v BOOBI ? pol bo? cecek :P

:hohoho::hohoho:

:bravo: auspuhe ze pogledal in nasel kaj bi mel samo cena me se malo matra 400 eur <_< pa zadnjo kljuko za vlect avto treba odrezat :angry:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

uuu bobi :bravo:

hudo

mam pa en predlog (sam jaz tko al tko nisem nek styling poznavalc tko da ne resno vzet): tista crna lajsna bi lahko bla rdeca, ali pa pusti crno pa ogledala dej v crno?

:whatever: ogledala v crno treba premislit,ker lajsna ostane crna,ker je glih zadnic neka zenska odprla vrata na parkingu jaz pa noter v avtu in je kar se fajn cutlo ko je zadela moja vrata in je rekla samo ups in ce bi bla rdeca bi se ze poznalo samo ne vem ce me je vidla da sem v avtu ker se je kar vsedla in odpelala sploh nisem mel casa da bi jo na pijaco pelo :P

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda reklama
Napisano

Bobiiiiiiiiiiiiii, nekaj manjka... :D

<_< vem neke mi noce filmceka nalozit,zakaj napise da ni dovoljeno nalagat datoteke z to koncnico :ne vem:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

bobi lepe feltne...pa momo ni od muh...

sam tist rob feltne bos mogu mal popravt

felne bodo verjetno samo zacasno gori ker mam v planu momo corse felne ce ne pa bom tote cele polakiral na novo

?e smo ?e tak dlakocepni......gume daj druge gor. :D:P

gume so super ceprav so barum(bavarius),avto gre enkrat lepse in manj ruka kot prej,ker tista serijska 15 ne vela nic je trda in kar nestabilen je bil avto na ovinkih in luknjah

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zelena ba in njena obuditev
Napisano

Mi smo vse motorje dajal od zgoraj ven...gre ?ist lepo. Rabi? 2-3 ljudi pa winch. Ni panike. Delo ti samo nakazuje, kaj je treba vse postorit, preden da? zadevice ven. Gre ?ist lepo motor z menjalnikom skupaj ven :bravo:

:D samo enkrat lazje in hitreje gre ce ga dol spustis na hidravlicno mizo tak kot jaz,zdaj ko pac mam to na razpolago pa dvigalo,pa vse lahko komot sam delas,saj prej ko sem doma v garazi delal pa na kanalu smo tudi z skripcem ven vlacli,sedaj pa ni sans da se bi vec mantral,2x hitreje vse sam zaj naredim kot prej vedno dva :P

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.