mam pa en predlog (sam jaz tko al tko nisem nek styling poznavalc tko da ne resno vzet): tista crna lajsna bi lahko bla rdeca, ali pa pusti crno pa ogledala dej v crno?
ogledala v crno treba premislit,ker lajsna ostane crna,ker je glih zadnic neka zenska odprla vrata na parkingu jaz pa noter v avtu in je kar se fajn cutlo ko je zadela moja vrata in je rekla samo ups in ce bi bla rdeca bi se ze poznalo samo ne vem ce me je vidla da sem v avtu ker se je kar vsedla in odpelala sploh nisem mel casa da bi jo na pijaco pelo
felne bodo verjetno samo zacasno gori ker mam v planu momo corse felne ce ne pa bom tote cele polakiral na novo
?e smo ?e tak dlakocepni......gume daj druge gor.
gume so super ceprav so barum(bavarius),avto gre enkrat lepse in manj ruka kot prej,ker tista serijska 15 ne vela nic je trda in kar nestabilen je bil avto na ovinkih in luknjah
Mi smo vse motorje dajal od zgoraj ven...gre ?ist lepo. Rabi? 2-3 ljudi pa winch. Ni panike. Delo ti samo nakazuje, kaj je treba vse postorit, preden da? zadevice ven. Gre ?ist lepo motor z menjalnikom skupaj ven
samo enkrat lazje in hitreje gre ce ga dol spustis na hidravlicno mizo tak kot jaz,zdaj ko pac mam to na razpolago pa dvigalo,pa vse lahko komot sam delas,saj prej ko sem doma v garazi delal pa na kanalu smo tudi z skripcem ven vlacli,sedaj pa ni sans da se bi vec mantral,2x hitreje vse sam zaj naredim kot prej vedno dva
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani