Pri Mazdah je znano, da tolk letijo, da ti dve niansi barve odpihne z odbijača. Ker je tam pač največ zračnega upora. Znanost 😁
Bral sem, da ima veliko mazd 6 že original sprednji odbijač v malo drugačni niansi kot je vse ostalo. Pri kaki svetli barvi je to manj opazno, pri svetlo plavi, temno plavi, temno sivi rdeči pa veliko bolj. Vsak ličar bo potrdil, da se odtenek na plastičnih delih lahko razlikuje (Pod določenim kotom svetlobe) od ostale barve na avtu. Še posebno je to vidno pri barvah, kjer so uporabljena dva odtenka osnovne barve (recimo pri Mazdini soul red je to temno oranžna in svetlo bordo rdeča). In ker odbijače barvajo posebej, je možno, da je katerega od odtenkov malo več. Tako lahko potegne bolj proti oranžni ali pa celo bolj proti bordo rdeči. Verjetno je to vzrok pri tej svetlo plavi 6-ki.
V stavo, da se bosta odprli obe ogledali, lahko vložim nov Honda Agregat EG3600 CL v vrednosti 2.190€. Čakam junaka (ki ni SeekK) in pričakujem vsaj 1.000€ za nasprotno stavo. SeekK, ti pa za vsak slučaj posnami video iz istega zornega kota, kot si poslikal. Začni predno pritisneš gumb za odklepanje, da ne bo Alex spet iskal izgovorov.
Trenutno vidim VSE ČRNO, ne le zaradi črnih; VW Cigana, 3-ke in Z-ja, ampak tudi ker se bom zdajle lotil generalke garaže, bo verjetno trajalo, da bi lahko pisal v Jamralniku, hehe.
Mah, kaj, ves svet počasi postaja "50 odtenkov sive". Vsi so beli, svetlo sivi, temno sivi, modro-sivi, strojno sivi, grafitno sivi in črni. To je bilo pred štiridesetimi leti fino, vse je bilo v barvah: belo, rumeno, oranžno, rdeče in petrolej-zeleno...
Nekaj me zanima glede mx 5.Ko grem v penzijo je moja velika želja ,da bi nabavil .Tudi žena navija zanjo. A je res tako malo prostora za višje rasle ,da se ne da pomakniti dovolj sedeža nazaj? Sam se visok 184 ?🤔
Precej podobna situacija kot pri Čehih, ki gredo na pohod na Triglav v sandalih in nogavicah. Saj veliki večini se izide a marsikaterega morajo s helikopterjem reševati in peljati v dolino. Za marsikoga je pa še bolj usodno.
Ja, zastonj pravijo vsi strokovnjaki, da so zimske gume za vožnjo pri nizkih temperaturah. No, če pogledate malo po parkiriščih, boste videli veliko dragih limuzin in karavanov z zimskimi gumami tudi poleti. In veliko teh gum je še slabih po vrh. Tako, da ob prvem dežju po sušnih dnevih je veselje na cestah. 😊
@Alex če te zanima-ATS Crosslight 8.5x19 et38 5x114.3 75.1 sem jih imel eno leto doma,in cvikal,če bodo pasale na 2022 model,k sem tako dolgo čakal😟
So ene redkih,k so kovane/valjane...vsaj v tem cenovnem rangu (280€/kom.) dobiš mogoče Ronal,pol pa se že konča.
In če koga bolj zanima,kako to Kovanje oz. valjanje gre...t.i.Flow Forming poglej na Youtube pod "uniwheels produktion" @3.00 naprej (ne vem,če smem tukaj linke z youtuba linkati🙄).
Sem kupil še INOX vijake za "pikico na i"😋
....pa da se ne bo kdo čudil slikam...sem dal gor keramiko..."cel paket" z temeljitim čiščenjem (lepilo od folij itd..) poliranje (prav za nov lak) in čez noč zapečeno z Infra lučmi na 60stopinj....za ceno pa bolj,da ne vprašate🥴😟...samo,bom že pozabil cvenk...sam da je Mazdica zaščitena🥰
@sportmn333 samo zate še ena z našo psičko😉 (na Viševniku)
Sedaj pa dost z "off topicom"...drugače pa,če koga kaj zanima-no problemo😄
Jaz pijem ponavadi pivo samo, ko sem žejen. In preveč grenak okus pri pivu mi v bistvu ne paše. Zato pa imam raje nemška piva pa špansko estrello, ker so taka bolj "light" piva.
vi bi pa še kr nazaj tist črn temačen internet explorer?
Mi smo skozi to fazo kroma šli že s svojimi stoenkani. Nato so pa prišli jugeci, ki so bi bolj sofisticirani in napredni avti in so že imeli črne odbijače.😉
V bistvu res ne rabiš veliko časa. Malo izoliraš havbo, pa luči, spodaj pod rešetko, spucaš dobro z alkoholom, da ni nič mastno in potem eno roko na tanko, drugo in še tretjo. Res gre hitro vse skupaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bral sem, da ima veliko mazd 6 že original sprednji odbijač v malo drugačni niansi kot je vse ostalo. Pri kaki svetli barvi je to manj opazno, pri svetlo plavi, temno plavi, temno sivi rdeči pa veliko bolj. Vsak ličar bo potrdil, da se odtenek na plastičnih delih lahko razlikuje (Pod določenim kotom svetlobe) od ostale barve na avtu. Še posebno je to vidno pri barvah, kjer so uporabljena dva odtenka osnovne barve (recimo pri Mazdini soul red je to temno oranžna in svetlo bordo rdeča). In ker odbijače barvajo posebej, je možno, da je katerega od odtenkov malo več. Tako lahko potegne bolj proti oranžni ali pa celo bolj proti bordo rdeči. Verjetno je to vzrok pri tej svetlo plavi 6-ki.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani