Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 48 minutami je samSimon napisal:

Pri Mazdah je znano, da tolk letijo, da ti dve niansi barve odpihne z odbijača. Ker je tam pač največ zračnega upora. Znanost 😁

Bral sem, da ima veliko mazd 6 že original sprednji odbijač v malo drugačni niansi kot je vse ostalo. Pri kaki svetli barvi je to manj opazno, pri svetlo plavi, temno plavi, temno sivi rdeči pa veliko bolj. Vsak ličar bo potrdil, da se odtenek na plastičnih delih lahko razlikuje (Pod določenim kotom svetlobe) od ostale barve na avtu. Še posebno je to vidno pri barvah, kjer so uporabljena dva odtenka osnovne barve (recimo pri Mazdini  soul red je to temno oranžna in svetlo bordo rdeča). In ker odbijače barvajo posebej, je možno, da je katerega od odtenkov malo več. Tako lahko potegne bolj proti oranžni ali pa celo bolj proti bordo rdeči. Verjetno je to vzrok pri tej svetlo plavi 6-ki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

Evo zmenjeno. Ampak samo pod pogojem, da imaš na listku 5+0 ali 4+2 naslednjih številk: 9, 16, 17, 27, 31 ter 1 in 9. 😂

image.png

Čakaj, da pogledam... Ne. Prav imam samo številki 24 in 1. 🤔... Pa še te so za datum žrebanja. Boljše kot nič. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je Janez007 napisal:

V stavo, da se bosta odprli obe ogledali, lahko vložim nov Honda Agregat EG3600 CL v vrednosti 2.190€. Čakam junaka (ki ni SeekK) in pričakujem vsaj 1.000€ za nasprotno stavo. :) SeekK, ti pa za vsak slučaj posnami video iz istega zornega kota, kot si poslikal. Začni predno pritisneš gumb za odklepanje, da ne bo Alex spet iskal izgovorov. :) 

Agregat z digitalno AVR regulacijo napetosti HONDA EG3600CL | Masinca.si

Ok. Stavim listek od eurojackpota od prejšnjega kola. Ne vem, če je dobitna ali ne. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Trenutno vidim VSE ČRNO, ne le zaradi črnih; VW Cigana, 3-ke in Z-ja, ampak tudi ker se bom zdajle lotil generalke garaže, bo verjetno trajalo, da bi lahko pisal v Jamralniku, hehe.

IMG_20230107_100945.jpg

IMG_20230106_082310.jpg

Kateri motor imaš v Z-ki? In kateri letnik? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Mah, kaj, ves svet počasi postaja "50 odtenkov sive". Vsi so beli, svetlo sivi, temno sivi, modro-sivi, strojno sivi, grafitno sivi in črni. To je bilo pred štiridesetimi leti fino, vse je bilo v barvah: belo, rumeno, oranžno, rdeče in petrolej-zeleno...

Eni ostajamo na rdečih. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

NC je v redu tudi za nas okrog 190 cm in cca. 100kg, priznam, hehe

ND je pa potem miniatura, hehe

Se pravi, da je potrebno gledati za modelom NC. 

Kateri letniki so pa najboljši, kateri motorji? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 11 minutami je g.Wankel napisal:

Treba je zgodaj v letu začet 💪😀

Maria Worth, danes 🙂

20230101133609_IMG_8633.jpg

Nekaj me zanima glede mx 5.Ko grem v penzijo je moja velika želja ,da bi  nabavil .Tudi žena navija zanjo. A je res tako malo prostora za višje rasle ,da se ne da pomakniti dovolj sedeža nazaj? Sam se visok 184 ?🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse v redu jaz sem ok;)
Napisano

Precej podobna situacija kot pri Čehih, ki gredo na pohod na Triglav v sandalih in nogavicah. Saj veliki večini se izide a marsikaterega morajo s helikopterjem reševati in peljati v dolino. Za marsikoga je pa še bolj usodno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse v redu jaz sem ok;)
Napisano

Poznam tudi osebo, ki je cel čas vozila na svoji Toyoti celic, z zimskimi gumami. 

Pa je ob deževnem vremenu popolnoma stolkla svojo celico. In to pri  vožnji 50/uro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse v redu jaz sem ok;)
Napisano

Ja, zastonj pravijo vsi strokovnjaki, da so zimske gume za vožnjo pri nizkih temperaturah. No, če pogledate malo po parkiriščih, boste videli veliko dragih limuzin in karavanov z zimskimi gumami tudi poleti. In veliko teh gum je še slabih po vrh. Tako, da ob prvem dežju po sušnih dnevih je veselje na cestah. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 18 minutami je skritikrt napisal:

@Alex če te zanima-ATS Crosslight 8.5x19 et38 5x114.3 75.1  sem jih imel eno leto doma,in cvikal,če bodo pasale na 2022 model,k sem tako dolgo čakal😟

So ene redkih,k so kovane/valjane...vsaj v tem cenovnem rangu (280€/kom.) dobiš mogoče Ronal,pol pa se že konča.

In če koga bolj zanima,kako to Kovanje oz. valjanje gre...t.i.Flow Forming poglej na Youtube pod "uniwheels produktion" @3.00 naprej (ne vem,če smem tukaj linke z youtuba linkati🙄).

Sem kupil še INOX vijake za "pikico na i"😋

....pa da se ne bo kdo čudil slikam...sem dal gor keramiko..."cel paket" z temeljitim čiščenjem (lepilo od folij itd..) poliranje (prav za nov lak)  in čez noč zapečeno z Infra lučmi na 60stopinj....za ceno pa bolj,da ne vprašate🥴😟...samo,bom že pozabil cvenk...sam da je Mazdica zaščitena🥰

@sportmn333 samo zate še ena z našo psičko😉 (na Viševniku)

Sedaj pa dost z "off topicom"...drugače pa,če koga kaj zanima-no problemo😄

DSCF9169.JPG

IMG_20220707_130648_1.jpg

IMG_20201221_110813(1).jpg

Imam na šestki 19" od momo. Tudi vrhunske feltne. 

Drugače pa, kot sem že dejal, lepo izgleda. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je skritikrt napisal:

Pozdravljeni

Sem nov v tem forumu...po duši "fordovec",a ker pri fordu ni več večjih kubatur motorjev sem prešaltal na Mazdo😋

L.P.

DSCF9164.JPG

DSCF9165.JPG

DSCF9167.JPG

DSCF9168.JPG

DSCF9172.JPG

DSCF9173.JPG

Lepa barva in feltne. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz pijem ponavadi pivo samo, ko sem žejen. In preveč grenak okus pri pivu mi v bistvu ne paše. Zato pa imam raje nemška piva pa špansko  estrello, ker so taka bolj "light" piva. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Mah starate se že, men je chrome zakon...

vi bi pa še kr nazaj tist črn temačen internet explorer?

Mi smo skozi to fazo kroma šli že s svojimi stoenkani. Nato so pa  prišli jugeci, ki so bi bolj sofisticirani in napredni avti in so že imeli črne odbijače.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 minutami je Bini napisal:

Bo res,če gledaš na tak način.😲 Lepota kroma je pa tudi nekaj.....😊

Ha, včasih so pa ljudje kupovali kromirane dele in jih montirali namesto črnih. 😊 Kako se spreminja moda. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Bini napisal:

Kake avte ste to kupli,da jih že po 2,3 letih hočte nekaj faceliftat......:nevem:

Vse bolj bodo podobne Mazde Audijem......:vskalo: 

😊😉😂

Ampak krom je starinski. 🤔 Vsi novi športni avti imajo črno barvo namesto kroma. 😊 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 29 minutami je Boss napisal:

Volja me jebe... ma ne, sej bom, v kratkem ziher.

V bistvu res ne rabiš veliko časa. Malo izoliraš havbo, pa luči, spodaj pod rešetko, spucaš dobro z alkoholom, da ni nič mastno in potem eno roko na tanko, drugo in še tretjo. Res gre hitro vse skupaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.