Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 20 urami je Z M A J napisal:

Trenutno vidim VSE ČRNO, ne le zaradi črnih; VW Cigana, 3-ke in Z-ja, ampak tudi ker se bom zdajle lotil generalke garaže, bo verjetno trajalo, da bi lahko pisal v Jamralniku, hehe.

IMG_20230107_100945.jpg

IMG_20230106_082310.jpg

Gužva hehe 😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Ljubelj so mi zaprli 🤷‍♂️

20221230150514_IMG_8628.jpg

+ za avto

- za Ljubelj

😆

A nek plaz sanirajo al kaj? Se mi zdi da sem zasledil en dan, al se motim?

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Se mi je zdelo, da sem nekaj zajebal, hehe 

Kot zanimivost, nazaj grede v PO na AC resetiral potrošnjo in potem ob DeSUS vožnji, do Vodic le 3,3l na 100km.

Pred tem sem gajbo (povsem prazna AC) stisnu do 228kmh, več očitno ni želela in sem čakal, če mi kje iz zavetrja uleti Alex, ki menda rad požene svojega stroja. :)

228? 😳 Pol nisi glih DeSUS šofer 😛 Vidim, da jaz svojga preveč šparam 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je skritikrt napisal:

Predvčerajšnjim spet fura v Podčetrtek in nazaj😁...in sem naredil tri slike,kako je Mazda bila "žejna"

Prva slika-od rondoja Tomačevo do Hoferja v Šentjurju...ni bilo nič gužve (proti Lj. pa čist zabito ob 07:30😬)...kot zmeraj čez Trojanske tunele skoz konstantno 100km/h,drugače pa zmeraj več kot 130km/h...večinoma na prehitevalnem,tudi en čas konstantno 150-160km/h.

Druga slika-Šentjur-Podčetrtek-cca. 5-10km/h več kot omejitev.

Tretja slika Podčetrtek-Ljubljana...do AC enaki režim,na AC pa sem ga še malce bolj teral...en čas (cca. 10-15min.) tudi konstantno 170km/h...večinoma 140-150 km/h...čez Trojansko območje konstantno 100.

Nazajgrede seveda praktično prazna cesta,torej zelo malo pospeševanj in zaviranj,kar se je poznalo tudi na porabi.

Moja ugotovitev...pospeševanja in zaviranja se bolj poznajo na porabi kot pa povečana hitrost nad 130km/h...zanimivo,zanimivo🧐...

Če tako pogledaš,mazdin 2,5 motor dejansko ni požrešen🤔....ali pa je pomagal "Italian tuning"😆😂🤣😉

IMG_20221128_083944.jpg

IMG_20221128_220628.jpg

IMG_20221129_063232.jpg

Uff, pa to sploh ne gre pod 9l al kaj? 😳

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.