kje tle vidite kok divjata js na sliki vidm da opa stojita-a mam kj narobe na?telano na pc-ju
Drga? pa cisterna spu??a tega a levi se vidijo in so pri?gane zavorne lu?i !
niso to zavorne lu?i... na zuanji strani se ?e dve pri?geta ko stopi na sredno pedalko seprav ?e bi bremzu bi 4 mogle v eni goret sm se za enim pelu pa vem in je mel iste lu?i
to je na? moto k je edn v gerlitznu joseph en ?i?ni?ar na 8 sede?nici mi pa "jo?e po?en mi smo prpravlen" un se pa smeji nazaj "ja ja" pa par let nazaj smo mu slovar?ek slovensko avstrijski naredl zdej zna pozdravt po slovensko
zdele v soboto gremo spet v gerlitzen pa bo baje de? in sneh damn... vedn ko grem... sm bil v wagrainu je bil sneg, sm bil na molltalu je bla megla, zdej bo pa to... najbolj me pa jezi da je ?la pa mama en tedn nazaj v badkleinkircheim pa so mel sonce pomoje jz ne smem zravn mam kako negativno energijo
kaj ko si se enkrat zmenl pa gremo nekam? jz bi ful ?u v cerkno sm ?e bil pa ?e bom ?u tja
sam to so me slikali ko sem ?el ?e iz ovinka in sem ga ?e mal poravnal, ker druga?e sm ?u z kolenom par cm do tal, preve? pa ne ker nism mel ??itnikov pa nism hotel met krvi zunaj telesa
ka pa ?e sm zdele temo vidu pa hoto blinkerje napisat pa sta me dva prehitela aja vem ?e eno novost, zadno ?ajbo ma? ofjeno, pa ni na istem placu slikan je za sladoled?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani