Skoči na vsebino
Izredni prevoz
Napisano

kje tle vidite kok divjata js na sliki vidm da opa stojita-a mam kj narobe na?telano na pc-ju :D

Drga? pa cisterna spu??a tega a levi se vidijo in so pri?gane zavorne lu?i !

niso to zavorne lu?i... na zuanji strani se ?e dve pri?geta ko stopi na sredno pedalko :D seprav ?e bi bremzu bi 4 mogle v eni goret :harhar::jezicek: sm se za enim pelu pa vem in je mel iste lu?i :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e?ka
Napisano

A ti tut koleasri??

Ja za CX-9 pa res ?koda, da se ne prodaja pri nas

jap... mam karbonsko orbeo cestaka....

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e?ka
Napisano

lega kolesarja :P

grem jz tut na AC v koper pa nazaj... pa me bo pomoj vseen zrukal glede na stanje cest...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slikce iz bordanja
Napisano

?e nekaj iz zgodovine :

JO?A PO?EN MI SMO PRPRAVLEN

to je na? moto k je edn v gerlitznu joseph en ?i?ni?ar na 8 sede?nici :bravo: mi pa "jo?e po?en mi smo prpravlen" un se pa smeji nazaj "ja ja" :hohoho: pa par let nazaj smo mu slovar?ek slovensko avstrijski naredl :P zdej zna pozdravt po slovensko

zdele v soboto gremo spet v gerlitzen pa bo baje de? in sneh :(<_< damn... vedn ko grem... sm bil v wagrainu je bil sneg, sm bil na molltalu je bla megla, zdej bo pa to... <_< najbolj me pa jezi da je ?la pa mama en tedn nazaj v badkleinkircheim pa so mel sonce <_< pomoje jz ne smem zravn mam kako negativno energijo :hohoho:

kaj ko si se enkrat zmenl pa gremo nekam? jz bi ful ?u v cerkno :rispekt: sm ?e bil pa ?e bom ?u tja :cheers:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Male mazda drivers...
Napisano

je od telekoma ja...

4.5gb mam dol pri konstantantnem 2.8mb/s DL v okoli 20min :bravo:

EDIT... pa rumen tanek kabl z lu?ko mamo do bajte :hohoho: baje prvi v celju ki imajo v PRIVAT bajti optiko... do zdej samo za stolpnice bilo...

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Male mazda drivers...
Napisano

sam to so me slikali ko sem ?el ?e iz ovinka in sem ga ?e mal poravnal, ker druga?e sm ?u z kolenom par cm do tal, preve? pa ne ker nism mel ??itnikov pa nism hotel met krvi zunaj telesa ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.