Zato ker tam je 24°C, zato ker tam je son?ek, zato ker tam je morje!
Ne bom pa omenila burje in njenih 300 na uro, ker me takoj zazebe
Druga? pa sem dobila celo mi?ken barve. No, lih tok, da se me folk na cesti ustra?, pa vpra?a ?e je kej narobe. Niso navajeni niggrov konec septembra o?itno :ne vem:
Slikce sledijo, ker jih je preeeeeeveeee? in se mi ne da zbirat, ker so vse tok lepe
No zdej sem pa ?e doma. Kaj mate tuki en ?udn vreme?! Na Bolu pa 33°C pa ful son?ek...
Je bilo extrasupermegadobr (aaaaaa, nazaj bi ?la! ).
?koda edino to, ker je bil ugoden veter za kajtat samo 3 dni v 10 dneh. Ampak se lahko pohvalim, da sem 3. dan po eni uri na dili ?e speljala in glisirala 150 na uro!
?e slikce:
Nina d kajterka v ?udnem neoprenu
Son?kov zahod
I can flaaaaay
Panorama z Vidove gore (780 m.n.v.) - najvi?ja gora Dalmatinskih otokov
UUUUUUU animatorka pri Mondialu, tole pa mora dogajati na polno v slu?bi Potem pa po?asi v vodi?ko napredovat al kako ?e se ti bo ?e dal ?urat Ponavad so vodi?i in vodi?ke ?e bolj skurjeni kot folk dol, uff dobri stari cajti
Hehe, dogaja ja
Ja licenco grem pa verjetno delat ?e kar jeseni. Pol itak ni panike, lahko delam pri katerikoli agenciji.
Hm druga? pa... definitivno so vodi?i bolj skurjeni kot maturanti. Ampak ?e zdale? pa ne tok kot animatorji...
No jest sem se pa prej?ni teden slu?beno "potepala" po Krfu. Me ?ivljenje tam ni ?ist ni? impresioniralo, da bi rekla neki waw. Party mesta so zanemarjena, tko da ja, Krf je definitivno preblizu Albanije, da bi bil Gr?ki
Tole je pa ene par slikc z vi?ine, s kjer je pa res najlep?i pogled na 3 zalive v obliki sr?ka.
?e mi rata skupi sestavit ?e panoramo, jo pripopam
Drugih slik ?e ni. Bojo, ko se bo uradni fotograf zbudu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa kjeeee si najdu to desno fotko? Tko mal.... kot topla voda zgleda?
Na levi si pa res mal podoben Bredu Pitu ja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani