Skoči na vsebino
slike z dopusta
Napisano

Jest sem pa tut ?e doma.

In lahko povem, da je na morju lep?e :P

Zato ker tam je 24°C, zato ker tam je son?ek, zato ker tam je morje!

Ne bom pa omenila burje in njenih 300 na uro, ker me takoj zazebe :D

Druga? pa sem dobila celo mi?ken barve. No, lih tok, da se me folk na cesti ustra?, pa vpra?a ?e je kej narobe. Niso navajeni niggrov konec septembra o?itno :ne vem:

Slikce sledijo, ker jih je preeeeeeveeee? in se mi ne da zbirat, ker so vse tok lepe :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

Seveda me lahko "ponuca?"...... oziroma da parafraziram malo druga?e... se bom pustu ponucat... :aaaaa:

Superca, I like it :jupiii: te kontaktiram...

Na ostale komentarje nimam komentarja :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

oooo svaka ?ast, da si speljala v 3 dneh.... :bravo:

No ?e malo pa bo? ?e lahko letela cez 6 metrske valove.... :aaaaa: :aaaaa:

Jaaaaa :aaaaa:

Ti pol tut kajta??! Mogo?e bi te lahko mal ponucala, ko se bom spravila opremo kupovat? :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

No zdej sem pa ?e doma. Kaj mate tuki en ?udn vreme?! Na Bolu pa 33°C pa ful son?ek...

Je bilo extrasupermegadobr (aaaaaa, nazaj bi ?la! :( ).

?koda edino to, ker je bil ugoden veter za kajtat samo 3 dni v 10 dneh. Ampak se lahko pohvalim, da sem 3. dan po eni uri na dili ?e speljala in glisirala 150 na uro! :jupiii:

?e slikce:

Nina d kajterka v ?udnem neoprenu

Objavljena slika

Son?kov zahod

Objavljena slika

I can flaaaaay

Objavljena slika

Panorama z Vidove gore (780 m.n.v.) - najvi?ja gora Dalmatinskih otokov

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

Jeeeest?! Neeeeeee :P

Sam povem, da si mal reklame naredim :D

No zdej pa jest spet ?ibam na dopust. Zaslu?en.

Grem na Bol za 10 dni v te?aj kitesurfinga :jupiii:

U?ivam ?e za vas... B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

UUUUUUU animatorka pri Mondialu, tole pa mora dogajati na polno v slu?bi :bravo: Potem pa po?asi v vodi?ko napredovat al kako :) ?e se ti bo ?e dal ?urat :bravo: Ponavad so vodi?i in vodi?ke ?e bolj skurjeni kot folk dol, uff dobri stari cajti :bravo::hohoho:

Hehe, dogaja ja :D

Ja licenco grem pa verjetno delat ?e kar jeseni. Pol itak ni panike, lahko delam pri katerikoli agenciji.

Hm druga? pa... definitivno so vodi?i bolj skurjeni kot maturanti. Ampak ?e zdale? pa ne tok kot animatorji... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

O konkurenca na?a :) Mi smo bli z jupitrovci na ladji, sam so oni ?li na Ios. Na Krfu so bli pa v Ipsosu, pa smo jih ob 4ih zjutri ?li mal pozdravt :D

Jap, maturanc je bil. Jest mam animacijo ?ez drga?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

Mondial.... juhuhu....

Skorej sanjski poklic lovit vse tiste razuzdane bejbike in napaljene tip?ke po pla?i.... :hohoho::aaaaa:

Hm jaaa, kokr za koga :D To ?e ni najhuj, kar se ti lahko zgodi. Ampak je, je zelo zabavno 24 ur na dan :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

No jest sem se pa prej?ni teden slu?beno "potepala" po Krfu. Me ?ivljenje tam ni ?ist ni? impresioniralo, da bi rekla neki waw. Party mesta so zanemarjena, tko da ja, Krf je definitivno preblizu Albanije, da bi bil Gr?ki :D

Tole je pa ene par slikc z vi?ine, s kjer je pa res najlep?i pogled na 3 zalive v obliki sr?ka.

?e mi rata skupi sestavit ?e panoramo, jo pripopam B)

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Drugih slik ?e ni. Bojo, ko se bo uradni fotograf zbudu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.