Skoči na vsebino
Na morju je pač najlepše!
Napisano

aha kje pa so to?no? Collone ali San Polo, parcela ?t?

Pojma nimam.. saj verjetno ne bom ?el... Mislim da si par let nazaj nisem za bv rekel , da to pa? ni zame... Beri: zelo slabe izku?nje s hrva?kimi kampi,razen redkih izjem :(

Me mika,ampak.... Logi?no da avgusta je pa? kakor je..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vsi ga mamo na parcelah, niso majhne, ampak vprasanje kje dobis plac ce 'kar prides' :)

Mogoce bi bil za tebe zanimiv tale kamp, majhen privaten, nedale? stran, takoj ob kolesarksi beli stezi. Tak bolj na izi. Jaz se s kolesom vedno mimo peljem, je pa sele od lani (nisem pa bil v njem)

Ampak komentarji potrjujejo, da je bolj miren

https://valvidalcamping.business.site/

Tja bi ?el na obisk , tako da me parcela ?aka....

Meni je bil Kul recimo kamp Marta na Krku... Majhen,prijazni,senca, do pla?e je treba z avtom (velik plus zame).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Miren je, ampak je Avgust, ?e i??e? ti?ino po?akaj Oktober....

Miren v smislu otroci se igrajo, avti se vozijo, folk se tu?ira, kje pa kje je muzika, posoda se pomiva pa ropota, sosed ?ari, drug righta motor na ?olnu....kamp kot kamp.

Na? otroc prihajajo domov ob polno?i, enih, na pink ponku je tako strastno, da je ostal brez glasu. Na?emu psu se pa ne da lajat, kje pa kje se najde pa ??ene (Italijanski avtodom = cucek)

Ljudje u?ivajo pa?.

No.... Vse lepo in prav ampak, tudi med kampi so ogromne razlike, zato tisto "kamp kot kamp" ni ravno relevantno...

Obstajajo kampi kjer je tako kot si ti napisal (Ja, logi?no; ziv ?lovek pac oddaja nekaj hrupa) in obstajajo kampi kjer je vse razpu??eno in se ne more? spo?iti,ker nonstop nekdo dobesedno na?iga GLASNO glasbo , sredi noci pa pijancuje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sem tam ?e 6 let - po doma?e Bale ali San Polo....ampak brez rezervacije ne bo? dobil parcele....mogo?e v Colone)

Bi ?el na obisk tja,tako da me manjko rezervacije ne ovira... Pa ?e malo bojim ,da ni ravno preve? miren kamp...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.