Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je NevLado napisal:

A si mel klimo na off? :D

Ta dan ko je tako dež padal smo se iz LJ cijazili ene 90 po AC pa ene 60 po regionalki, sem domov prišel z 5.6, pa se mi je zdelo noro dober. Drugače imam normalno na relaciji 6,5 in se mi zdi super. Sam kaj, ko mi AC nabije potem spet na 9 :lol:

Ja kok pa voziš na AC?

Zadnjič sem šel skupaj z ženo in dvema mulcema z nabasanim prtljažnikom do Pule in nazaj. Ker je bil pri Kopru zastoj sem skočil na Buzet in potem proti Puli po hitri cesti in nato še nekaj avtoceste. Za nazaj sem šel po isti poti. Po avtocesti sem se vozil 120-150 km/h, odvisno od gužve. Ko sem prišel po 470 km domov sem imel porabo 7,2l.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
dne 10. 3. 2023 ob 13:21 je scania napisal:

Najlepša, titanium gray, jaz imam tudi takšni, meni najlepša 🙂

20210804_131315.jpg

Pravilno ime barve je Titanium Flash, ki izpade extra cool ko se mrači.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 urami je NevLado napisal:

Si jo poliral da se tako blešči? :D

Glih izpod tuša je bila.

pred 10 urami je sportman333 napisal:

na AMZS v Kranju....so bili navdušeni nad japonko ? :), sploh če dela en starejši majstr, ki vozi Accorda gen.8 in je čist happy, ko dobi na pregled kak dober japonski voz :)

To je na Laborah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano (urejeno)

Ce bi imel rdeco bi jz tud o tem razmisljal, res odlicno izpade, sam @Bossse bojim da na najini titanium flash glih ne pase

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.