Skoči na vsebino
slike z dopusta
Napisano

Evo da ?e jz (s skor mese?no zamudo) prlepim slike z Jugo tripa 2 - Prvomajske 2009! :ljubezen:

P.S. - zdele sm porajtu da kr velik zavzamejo slike, tko da vam znajo tistim s "po?asnim" netom kr lep cajt odpirat (majo vse preko 2MB)! :blush:

post-185-1243488100_thumb.jpg

post-185-1243488124_thumb.jpg

post-185-1243488180_thumb.jpg

post-185-1243488212_thumb.jpg

post-185-1243488251_thumb.jpg

post-185-1243488282_thumb.jpg

post-185-1243488311_thumb.jpg

post-185-1243488334_thumb.jpg

post-185-1243488365_thumb.jpg

post-185-1243488389_thumb.jpg

post-185-1243488414_thumb.jpg

post-185-1243488455_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

Mazda?i, je bil kdo na Mljetu (me mika jet sred julija), pa me zanima kako ste bli zadovoljni in kje se je fino nastanit? Tut kake slikce so dobrodo?le! :danzoman:

Bi pa ?elel un pravi "penzionerski" dopust, ne neko sceno alla "Zrće" <_<:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

Fajn dec, upam da si ?el tut v kak?no puszto ali csardo (upam d sem prav napisu), pa testiru kake doma?e specjalitete! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

In Mally, kje si se ga pol nalezu? :P

Poleti sem bil v Siofoku, pa je no?no ?ivlenje zelo na nivoju, cene pa tut niso lih visoke, tko da same pohvale! :P

Vinjeta pa mislim, da je bila nekih 5 ? za 4 dni, tko da ni hudga! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

Dobr zgleda, kokr sm meu priliko v ?ivo videt, najbol mi je pa v?e? zadnji spojler?ek! :bravo::ljubezen:

?e bi moja draga vidla tale avto (je Ibiza fan), pa ?e ?e bi bla bela, bi se pomoje kr zalubla! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Planica, Planica...
Napisano

Jaz pa sem jo v nedeljo gledu zgolj po tv, pa biv izredno razo?aran; ravno ko je vodil Kranjec in so se za?enjal pravi poleti (potencialni sv. rekord), so prekinlii serijo, najprej dolo?li 7. zaleti??e, ga u par sekundah spremenil v 6., po skoku Ammana pa celo v 4. No in takrat sem nehu gledat, ker o?itno tele ?vabe in Jodlerje izredno moti, da mamo mi sv. rekord in bi radi to ?imprej spremenil. Mislim, da jim zna tut uspet, delajo zelo intenzivno na tem! :dudek::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Ma? prov dec, tole je totalni Lancer, sam znak treba zamenjat, no pa Micka je vrjetno neki ?ir?a, ?eprav vseen izgleda kar precej visoka, morda ?e vi?ja kot 323! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Blaze Red MX-3
Napisano

Kak?n je to pametn, a da ve kdaj se loh orng dere, kdaj pa sosedje spijo in mora bit tih k mi?ka? :P

Mogo?e majo na netu kej u smislu SMART EXHAUST :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.