Evo sem kliknil da in sedaj je 5:4 Moj glas zaenkrat odlo?ilen.
Jaz bi dla ?rne ampak z kromiranim robom. Ravno zdajle se sam ukvarjam s svojimi, smo ne bodo ?rne ampak neke ?udne barve, ki bo na koncu izgledala dobro (upam) samo bodo enobarvne.
tud ce jih prtiskas ne prides do VTECa, kaj sele da se dere, no se premakne se komaj kam!
Ne, ho?em re?i, da jih imamo na forumu, nisem napisal, ne Mazda?i, ne Nissanovci. Ok se opravi?ujem, vidim da s tabo ni heca, da si resen fant in ne dojema? hecov. In ja, ima? prav, bom kr Nissana prodal, razsvetlil si me!
Da ne bi kaj resno vzel.... Boli me kurac za tvoje mnenje, ker itak prileti? na forum samo zato, da se krega?... ?e ima? pa ?e kaj mi za povedat ima? pa ZS, da ne bi slu?ajno smetil MAZDA foruma, ne Honda, kjer imate o?itno tak?ne na?ine komuniciranja kot je ?aljenje vsepovprek...
Jup fejst punce imamo na forumu. Niso kot Honda?ice k jih mora? pritiskat k norc, da jim VTEC zagrabi in se za?nejo dret. (en.priblisk.ene.debate.press)
Ja ima? prav, amapk ta tretji je za dele. Mimogrede ?e vedno me mika, da bi motor od unega neko? po?timal. Kmalu se pa bli?a ?e 4. japonc. Japonski zaj?ek.
Aja pa da ne bomo offtopic. Lepo Kaalman, tak?ne dru?ine vedno rad vidim. Zadnji? sem bil kar ponosen, k so sosedi kupili japonca.
A to je kao nenavadno? Pr na? bajti imamo 2/3 japonskih avtov ?e od kar imam jaz mazdo. popravek sem imel. Zdaj se je le obrnilo, fotr ima Mazdo, jaz Nissana, prej je bilo kontra.
Tak, po po?itnicah sm s5 v slu?bi kjer se mi morda bo ratalo malo spo?it!!!
Bi te jaz dal delat na najte?je hoboke ali pa sode, da bi ti vsj enkrat malo delal potem bi se pa malo umiril s tak?nimi izjavami. Pomoje ne bi zdr?al en teden (izjava enega redkih ki dr?ijo to firmo pokonc in kaj koristnega naredijo.press)
V bistvu ni tako grd avto, je okusno po?timan kot celota. Pa ?ele zdaj sem opazil tablico. CTR (Civic Type R??) Poljaki imajo res super tablico, jaz bi vzel uno ki se za?ne z SR...
Sprednji del je hud (kot, da to ni samoumnevno), bo?na linija ni slaba (prag bi lauhko bil zakitan) zadnji del se mi pa res ne dopade. Sicer pa dobro narejeno, lepa barva. Ob tem sem se spomnil, kako popularno je dajati RX-8 prednji konec na RX-7ke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je razlika med ?rno in titanium ali pa grafitno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani