Skoči na vsebino
Anketa - DA ali NE ?
Napisano

Evo sem kliknil da in sedaj je 5:4 Moj glas zaenkrat odlo?ilen. :hohoho:

Jaz bi dla ?rne ampak z kromiranim robom. Ravno zdajle se sam ukvarjam s svojimi, smo ne bodo ?rne ampak neke ?udne barve, ki bo na koncu izgledala dobro (upam) samo bodo enobarvne. :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beybe vra?ajo udarec
Napisano

hoces rec majo mazdasi?

kaj pa majo nissani?

tud ce jih prtiskas ne prides do VTECa, kaj sele da se dere, no se premakne se komaj kam!

<_<

Ne, ho?em re?i, da jih imamo na forumu, nisem napisal, ne Mazda?i, ne Nissanovci. Ok se opravi?ujem, vidim da s tabo ni heca, da si resen fant in ne dojema? hecov. sramezljiv In ja, ima? prav, bom kr Nissana prodal, razsvetlil si me! :cheers:

Da ne bi kaj resno vzel.... Boli me kurac za tvoje mnenje, ker itak prileti? na forum samo zato, da se krega?... ?e ima? pa ?e kaj mi za povedat ima? pa ZS, da ne bi slu?ajno smetil MAZDA foruma, ne Honda, kjer imate o?itno tak?ne na?ine komuniciranja kot je ?aljenje vsepovprek...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slikice
Napisano

Manga, Anime, Hentai... Samo da so nanj nori japonci pa mi je v?e?. :hohoho: No razen rabljenih spodnjic in podobnih njihovih feti?ov. :blink:

Ja, Slikci MX-3 sta mi najbolj v?e?. Moram enkrat kakega PS mojstra najdt, da naredi nekaj iz 100NXa. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tudi 2 po?evnooki pri hi?i :D
Napisano

Ja ima? prav, amapk ta tretji je za dele. Mimogrede ?e vedno me mika, da bi motor od unega neko? po?timal. :D Kmalu se pa bli?a ?e 4. japonc. Japonski zaj?ek. :hohoho:

Aja pa da ne bomo offtopic. Lepo Kaalman, tak?ne dru?ine vedno rad vidim. Zadnji? sem bil kar ponosen, k so sosedi kupili japonca. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2 japonki pri hi?i
Napisano

Lucky you,2 japonki doma! :P:hohoho:

A to je kao nenavadno? :blink: Pr na? bajti imamo 2/3 japonskih avtov ?e od kar imam jaz mazdo. popravek sem imel. Zdaj se je le obrnilo, fotr ima Mazdo, jaz Nissana, prej je bilo kontra. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SRE?ANJE NA ?TAJERSKEM
Napisano

Tak, po po?itnicah sm s5 v slu?bi kjer se mi morda bo ratalo malo spo?it!!! :D

Bi te jaz dal delat na najte?je hoboke ali pa sode, da bi ti vsj enkrat malo delal potem bi se pa malo umiril s tak?nimi izjavami. Pomoje ne bi zdr?al en teden :hudicek: (izjava enega redkih ki dr?ijo to firmo pokonc in kaj koristnega naredijo.press) :harhar:

Sicer pa kul minimeet :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dobra rit...
Napisano

Ri?ota :wacko:

:D V bistvu ni tako grd avto, je okusno po?timan kot celota. Pa ?ele zdaj sem opazil tablico. CTR (Civic Type R??) :hohoho: Poljaki imajo res super tablico, jaz bi vzel uno ki se za?ne z SR...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX323
Napisano

Sprednji del je hud (kot, da to ni samoumnevno), bo?na linija ni slaba (prag bi lauhko bil zakitan) zadnji del se mi pa res ne dopade. :blink: Sicer pa dobro narejeno, lepa barva. Ob tem sem se spomnil, kako popularno je dajati RX-8 prednji konec na RX-7ke. :rispekt:

Aja pa tale ni V6. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Team Red
Napisano

Lepe fotke ampak vseeno manjka rde?a-spolirana-Zemirjeva-GTka in mogla-bi-bit-tut-spolirana-MX-3ka. :P Potem bi bila slika ?e kar blizu popolnosti.

Marko si kaj kontaktiral Midnightstylinga, da bi dal tole sliko na na?o stran? B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.