jaz sem dal 100 eur za nek skret od hotela, in za 100 eur sicer ne pricakujem lux ampak neko srednjo varianto...dobil sem pa jamranje kako zdaj ni tok turistov, zanic zajtrk (katerega sem ekstra placal) in se opomba, da so zame naredili esktra zajrtk...usluga nikakva, sedis v restoranu, cakas 100 let, da sploh kdo pride pa se ko pride, se mu nekak ne da...sej vem da so dalmatinci crnogorci (leni) ampak...halo od tega zivijo
no sej pravim, hrvaska je ful lepa, sam da bi sel tja namenoma na pocitnice bi mogu bit mal nor...
o?itno si samo slab fasal....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Smo zaklju?l z morjam za letos je blo pa prov fletn! Razn da je tazadn dan na ?olnu ribnla ma?ina jo bo treba dam prvle?t ...
Sem pa kon?no najdu ?as, da sm pomanj?al slikce pa jih spravu na net
Na ?olnu se u?iva 100 na uro
Fino je, ker so pla?e zjutrj do ene 9 dost prazne
Tole je pa naredl eni galuni, brrr kekci od kempa so spomlad kopal, pa temule borov?ku korenine presekal. Ko je pa mal de? namo?u zemljo pa ... ?e dobr da je bil avto, drga? bi padl na prikolco kjer so bli mejhni otroci not...
Mali je na morju upihnil svojo prvo sve?ko
V vodi je blo pa tud najbol?
fajno
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In my next life I want to be Labi....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani