Skoči na vsebino
RX-7 FD
Napisano

Mislim, da sem se zaljubil! :blink: ?e to ni sanjski team potem res ne vem kaj je. Aja je pa res, da najbr? ve? ve o tunanju, kot mi skupaj tako, da bi najbr? cele dneve ?raufala, jaz bi bil pa v kuhinji, ?e bi hotel kaj jesti. :hohoho:

Ampak so vredne greha! Rx-7ke, jasno. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

30 min sraufanja
Napisano

teoreti?no? dj ti mal razlo? to teorijo,..

Eh saj pozna? Markota. :hohoho: Pretepst bi ga blo treba.

Aja ups, sem rekel, da bom banal forum tako, da grem kr dol iz njega. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

30 min sraufanja
Napisano

To pomeni,da ne rabi? tega,kar je tolko bolj?e... :P:hohoho::bravo:

Menda ravno kontra. :hudicek:

Allyssa druga?e pa, ?e se ne strinja? z mano mi pa poka?i kak?na izgleda? zgodaj zjutraj v postelji. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

30 min sraufanja
Napisano

Tank ampak vpra?anje, ?e je tudi tako trden. :P Meni so avti brez odbija?ev tako hecni, kot na?minkane babe, ko ko jih vidi? navsezgodaj zjutraj, ko so ravno vstale iz postelje :hohoho:

Aja pa malo ti rjavi zadaj, ?e sem prav videl. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pokiyeva rx 8
Napisano

?e se ne motim smo se z Vuk-om , Mazdo 323 in njegovo sestro. Mam prow ???.

Kaj ste se z Vukom, Mazdo323 in njegovo sestro??? :blink: ?udna ?etverica je bila tole. :hohoho:

Mene pa ta lokacija spominja na tortice pa ne vem zakaj. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dunaj-Bratislava-Budimpe?ta
Napisano

Hudo! :bravo: Prav ponosen sem sam nase, ko sem opazil, da so mi ene lokacije znane, saj sem bil za 1. Maja na Dunaju. :P

Kdo ja pa tisti ogromni kosmati stric? Kip mislim?

Aja pa una slika z avtom mi tudi ni bila takoj jasna, sem mislil, da je bil ?e kak kolega s tabo s Primero. :bravo: Dober izlet.

A kar ?otorila sta al kaj? :blink: Sredi Budimpe?te in Dunaja to al kako? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izlet z balonom-slike
Napisano

Ne kapiram kaj ima to zvezo z Mazdo ali pa vsaj avtomobizmom :ne vem:

Admin! Premakni v krneki

:whatever: Brezveze. Sta ti ?e pred mano oba vse povedala. Jaz jima le dam glas podpore. :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izlet z balonom-slike
Napisano

Kar malo sem ti fov?. :bravo: Ampak to je itak slovenska bolezen tako, da mi odpusti. :P

In kje in s kom si se to zmenil za ta prevoz? In koliko pride?

A se nisi ni? bal, da bi ostal gor? O?itno ?e kar dr?i, da je ?e vsak pri?el nazaj dol. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1 pair of Mazdas :)
Napisano

Samo eni pa mate same Japonce! :blink:

V na?i vasi sta 2 Sunnya 1.4, v?asih so bili trije (en ej bil ta star 1.6), ena Almera sedan, pol ostalo so pa Evropejci... Aja pa jaz imam Mazdo, jasno. Pravzaprav sem eden redkih v moji ob?ini z Mazdo sploh. :bravo: Potem pa sanjam o nakupu Nissana, ki je v vsaki vasi vsaj en. :blink::hohoho:

Kolega, ki je bil iz Bele krajine pri meni je izjavil:" Mater, kolko Nissanov imate v Morav?ah. Sem parkiral in jih je bilo takoj ene par mimo. Pri nas so neverjetno redki." Ni ?udno, ?e imamo pa Krulca. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj mali rotary
Napisano

za RX8 sem pa res pozabila napisati glagol "in nafrizan"

Symon, za tistih dodatnih 50 kg ve?, da gre po?asneje, verjetno tudi ve? ?re, - na to pa sploh nisem pomislila, oz. meni se 50 kg ne zdi veliko...

verjetno pa ne velja za lita plasti??a, kolikor vem, te?je ko je kolo, avto je bolj "stabilen"

Glej, ?e ima? enega potnika ve?, ali se opazi, da gre avto manj? Mogo?e pri dizlu ne ampak pri ?ibkej?ih avth se hitro opazi sploh, ?e ho?e? prehitevati. :blink: Tudi pri mo?nej?ih je tako, le da gredo ?e vedno dovolj hitro jasno.

Lita plati??a je pa dobro, da so ?im la?ja, da se kolo "la?je zavrti". Nisem fizik toda hec je v tem, da morajo biti deli, ki rotirajo na kolesu ?im la?ji, tudi plati??a. Mislim, da ima to tudi nekaj veze z zaviranjem, vztrajnostnimi masami in tako naprej. Saj pravim ne znam dobro razlo?iti te stvari. Ok pustimo to, ker smo off-topic....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj mali rotary
Napisano

huudoooo

RX8, oja?an, al je ta ?e za kam drugam, kot za na dirkali??e?

zadnji? sem enga vidla ko je pripeljal iz gara?ne hi?e, ampak ne tako "oja?an"

:hohoho: Oja?an!!!! :hohoho::bravo:

Glej, on ima "nafriziran" motor! Ima recimo ene (minimalno) 40% ve? konjev... ;)

Sama plastika na avtu ti ne pomaga, avto bo izgledal lep/hud/?porten ampak ?e vedno bo ?el toliko oziroma ?e manj, ?e bo imel 50 kg dodatnih spojlerjev... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj mali rotary
Napisano

?lovek, spo?tujem te!!!! :rispekt::rispekt:

A bo? pri?el na sre?anje v Zagreb, ne? :bravo:

Si ?e pomeril konji?ke? 300?? :danzoman: Kako je z garancijo? Avto bi moral biti ?e v garanciji, ne? Zdaj ni ve?? :D

Katero dirkali??e je to? In a je tisto na prvi sliki zadaj res AE86??? :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.