Mislim, da sem se zaljubil! ?e to ni sanjski team potem res ne vem kaj je. Aja je pa res, da najbr? ve? ve o tunanju, kot mi skupaj tako, da bi najbr? cele dneve ?raufala, jaz bi bil pa v kuhinji, ?e bi hotel kaj jesti.
Tank ampak vpra?anje, ?e je tudi tako trden. Meni so avti brez odbija?ev tako hecni, kot na?minkane babe, ko ko jih vidi? navsezgodaj zjutraj, ko so ravno vstale iz postelje
V na?i vasi sta 2 Sunnya 1.4, v?asih so bili trije (en ej bil ta star 1.6), ena Almera sedan, pol ostalo so pa Evropejci... Aja pa jaz imam Mazdo, jasno. Pravzaprav sem eden redkih v moji ob?ini z Mazdo sploh. Potem pa sanjam o nakupu Nissana, ki je v vsaki vasi vsaj en.
Kolega, ki je bil iz Bele krajine pri meni je izjavil:" Mater, kolko Nissanov imate v Morav?ah. Sem parkiral in jih je bilo takoj ene par mimo. Pri nas so neverjetno redki." Ni ?udno, ?e imamo pa Krulca.
Kaj pa tole zgoraj, sli? se zanimiv, kaj pa je v praksi me zanima??? :ne vem:
Dej sam spelji se s tem nategovanjem! To je sama nategancija. Tole kve?jemu upo?asni zrak! Turbine se vrtijo z 100.000 obrati na minuto potem si pa predstavljaj tole stvar kaj dela. Upo?asnjuje zrak...
za RX8 sem pa res pozabila napisati glagol "in nafrizan"
Symon, za tistih dodatnih 50 kg ve?, da gre po?asneje, verjetno tudi ve? ?re, - na to pa sploh nisem pomislila, oz. meni se 50 kg ne zdi veliko...
verjetno pa ne velja za lita plasti??a, kolikor vem, te?je ko je kolo, avto je bolj "stabilen"
Glej, ?e ima? enega potnika ve?, ali se opazi, da gre avto manj? Mogo?e pri dizlu ne ampak pri ?ibkej?ih avth se hitro opazi sploh, ?e ho?e? prehitevati. Tudi pri mo?nej?ih je tako, le da gredo ?e vedno dovolj hitro jasno.
Lita plati??a je pa dobro, da so ?im la?ja, da se kolo "la?je zavrti". Nisem fizik toda hec je v tem, da morajo biti deli, ki rotirajo na kolesu ?im la?ji, tudi plati??a. Mislim, da ima to tudi nekaj veze z zaviranjem, vztrajnostnimi masami in tako naprej. Saj pravim ne znam dobro razlo?iti te stvari. Ok pustimo to, ker smo off-topic....
RX8, oja?an, al je ta ?e za kam drugam, kot za na dirkali??e?
zadnji? sem enga vidla ko je pripeljal iz gara?ne hi?e, ampak ne tako "oja?an"
Oja?an!!!!
Glej, on ima "nafriziran" motor! Ima recimo ene (minimalno) 40% ve? konjev...
Sama plastika na avtu ti ne pomaga, avto bo izgledal lep/hud/?porten ampak ?e vedno bo ?el toliko oziroma ?e manj, ?e bo imel 50 kg dodatnih spojlerjev...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lu?tna ?ebelica! Styling je v mejah normale, oziroma v?e?en, tuning pa tudi ni od muh!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani