Skoči na vsebino
Moja ustvarjanja
Napisano

Dej tole lubico sle? :ouje: vnaprej hvala :rolleyes:

Perverzne?! :P Saj ji tut cunjice tako lepo pristanejo, da jo ne rabi? sle?t. Sam glej in ne tipaj! :D

Sicer pa Marko slik ne photoshopa. Edine stvari, ki so shopane so tablice. Ostalo so nastavitve na fotki?u. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja ustvarjanja
Napisano

A lahko slika? eno beybo pa ji navidezno sle? hla?e :hohoho::hohoho:

Pr cliotu se vidi ma?ina pr ?enski nj se pa KEJ vidi :bravo::lol::lol:

no a bo? realiziru?

Glede na to, da sem bil navzo? pri njegovem slikanju bom kar jaz odgovoril.

To je popolnoma izvedljivo, ti samo eno bejbo zrihtaj, ki se bo pripravljena sle?t. Kaj jaz vem, naprimer Majo. :hohoho:

Joke, ne zamerit. :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

626 turbo
Napisano

?lovek, sploh nisem vedel za tale projekt, ker sem malo ?asa na forumu. Se opravi?ujem, da do sedaj nisem napisal tega:

:rispekt::rispekt::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zagreb?ki avtosalon
Napisano

To je pa res makina :ouje: Si bom dal kr za ozadje :danzoman: pa za skrinsejvr tud :rispekt:

?ele zdaj. Jaz jo ?e imam. :P

Zaradi nje na sejem? :rozico: To stari! :bravo: Pozdravi jo in ji re?i, koliko obo?evalcev ima pri nas. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zagreb?ki avtosalon
Napisano

ta punca ma mal suhe noge...mora bit tko mal bolj mesnata (pac moje mnjenje) :D

Visoki standardi. :blink:

Men je hudo noro lepa in huda in spljoh. :rispekt: Skratka simpati?na. :danzoman: Tak?na, ki bi jo brez zadr?kov predstavil star?em. :hohoho: Pa s ponosom vsem prijateljem. :bravo: (baha? :D)

Ampak vseeno sem kasneje opazil: v katerem ?portnem avtu je? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zagreb?ki avtosalon
Napisano

Ker slikca se privzeto ho?e shraniti pod imenom Kabura. ;)

A pa to je prav un koncept iz Japonske al so jih ve? naredili za razkazovati. :rispekt: Lep. Mene spominja malo na Punta (ista razmerja).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 tuning
Napisano

verjetno nisi ker ma?ina pomoje tud ni nedotaknjena :bravo::P

Dvomim. <_< Lonec, da je kaj videti pa ?portni filter, da muka. Ponavadi gre pri tak?nih predelavah samo za kupe plastike, da avto vaga 100 kil ve? pa nikamor ve? ne gre... :whatever:

No ni pa to pravilo. ?e gre za pravo tuning firmo pa dodajo ?e kak?nega konja ampak ponavadi to pri turbo motorjih, ko se najmanj namatrajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F BJ Rally :)
Napisano

Eh, kaj te F-ka dela, to ni ni? kaj dela Sedanka :P:D

LETI! :bravo:

Sicer pa tale Fka je kar huda! Nor zvok. :rispekt: Se pa sli?i, ko zgubi obrate, da se matra. La?ji vztrajnik in pomanjkanje navora? :ne vem: Saj ko gre gre hitro ampak, ko zgubi obrate pa se mi zdi, kot, da je popolnoma zamorjena...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Take 6ke lahko vozijo ameri?ani...
Napisano

Kar je dobro naj slabu! :hohoho:

Res je bedno tole, da imajo Ameri?ani skoraj polovico cenej?e avtomobile (RX-8). :angry: Po drugi strani jim je pa skrb za naravo neznanka in nimajo pojma o Kjotskem protokolu (no saj, ?e se ne ktoim ga tudi Japonci niso podpisali :whatever: ).

No v glavnem se pa vidi, da je tole pod haubo ?isto za Ameri?ki trg. Ampak priznajmo si, da bi se tole prileglo tudi nam Evropejcem! Samo ?e Coupe verzijo naredijo pa 406 coupe odpade kot knof od gat! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EXTREME CAR TUNING SHOW (Amsterdam RAI)
Napisano

to bo takrat ko bodo malo manj z papirji te?il

To sem jim pa poslal. ;) Letos nameravajo ful spremeniti zakone in sem dal nekaj predlogov....

Samo druga?e pa so bile lu?tne pun?ke v Amsterdamu. :rispekt:

Ko sem videl samo prvi sliki sem mislil, da je PR0N festival. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.