ta punca ma mal suhe noge...mora bit tko mal bolj mesnata (pac moje mnjenje)
Visoki standardi.
Men je hudo noro lepa in huda in spljoh. Skratka simpati?na. Tak?na, ki bi jo brez zadr?kov predstavil star?em. Pa s ponosom vsem prijateljem. (baha? )
Ampak vseeno sem kasneje opazil: v katerem ?portnem avtu je?
verjetno nisi ker ma?ina pomoje tud ni nedotaknjena
Dvomim. Lonec, da je kaj videti pa ?portni filter, da muka. Ponavadi gre pri tak?nih predelavah samo za kupe plastike, da avto vaga 100 kil ve? pa nikamor ve? ne gre...
No ni pa to pravilo. ?e gre za pravo tuning firmo pa dodajo ?e kak?nega konja ampak ponavadi to pri turbo motorjih, ko se najmanj namatrajo...
Sicer pa tale Fka je kar huda! Nor zvok. Se pa sli?i, ko zgubi obrate, da se matra. La?ji vztrajnik in pomanjkanje navora? :ne vem: Saj ko gre gre hitro ampak, ko zgubi obrate pa se mi zdi, kot, da je popolnoma zamorjena...
Res je bedno tole, da imajo Ameri?ani skoraj polovico cenej?e avtomobile (RX-8). Po drugi strani jim je pa skrb za naravo neznanka in nimajo pojma o Kjotskem protokolu (no saj, ?e se ne ktoim ga tudi Japonci niso podpisali ).
No v glavnem se pa vidi, da je tole pod haubo ?isto za Ameri?ki trg. Ampak priznajmo si, da bi se tole prileglo tudi nam Evropejcem! Samo ?e Coupe verzijo naredijo pa 406 coupe odpade kot knof od gat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
OK, OK priznam tut jaz bi jo z veseljem videl ?e brez teh krpic! Samo, fantazirati ni greh.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani