A zna kdo Japonsko? Jaz poznam itak samo gomenasai, san, sajonara, ohio, Mazda... Potem mi ?e zmanjka japonskih besed. V glavnem malo klikajte in odkrivajte slikce.
Az1 Playing to the Japanese microcar rules is the Az1. It has a turbo 660cc engine that should best be described as 666cc because there's definitely the devil in this one. Fabulous handling, gullwing doors, divine silliness at every turn. recently deceased sad to say.
aja, dejte mi ?e povedat kaj mente o tem da bi jo gnali vsi 4 kolesi..... 4WD? a?
Ne spljoh.... Tega pri Mazdi najbr? ne bo? videl ?e nekaj ?asa. 6 MPS je nekak?en poizkus v tej smeri ampak Impreza/EVOlution to ni. In tudi Rx-8 no?e biti nekak?en Skyline ampak bolj 200SX.
4WD je za rallye avte, terence ali pa super?portnike (Lambo) tole je pa drift machine.
Samo turbo RX-8ko pa dvomim, da bodo ven dali. Turbo ?parajo za Rx-7ke! Samo kdaj????
Ej tale motor?ek ji pa kar pa?e notr. Apcih, kdaj bomo tole vidli v tvojem? Mimogrede, pi?e, da je imel originalno notr 1.6... A so imeli v tujini (Malezija) druge motorje? ?eprav sem pa kar nekaj hudih avtov naj?en na netu iz tam.
Samo avspuh pa volan bi lahko bila bolj?a. :ne vem:
Samo nekaj manjka... Konji? Sicer glede na predelave jih ima ziher nekaj ?ez 200 ampak bolj to?na ?tevilka bi bila zanimiva.
..sam res ni avto, ga ?e prodat nism mogu pa nikamor ni ?el, pol sm pa ?e neki zasral pa se je zbrisu...no pa itak vseen, takih jajc ne rabim v gara?i :) ...sej naslednj avto bo pa Mazda 6 GT ..ak ga bom lahko kupil, bo treba fajn dirkat.
Zakaj bi ga kupil? Saj ga zastonj dobi?! Sam ne vem v keri dirki. FF, ko naredi? eno licenco al neki bolj na za?etku v glavnem. Pa ne ene. Dve sem dobil. GT pa ?e MPS mislim, da je. Sam kaj ko jaz dirkam z Evotom, Nismo 270 (natunana 200SX ki se dr?i fuuul dobro)...
Bronaste so kul. Pa saj v GT4 je tako, da ko naredi? eno Licenco dobi? ?e en avto.
Aja pa ?e si kupil VTija je ?isto kul izbira verjemi. Je pa bedno, da se avtomatsko shrani ko zamenja?/kupi? avto. Tut ?e je izklopljen auto save. Jaz bi kakega prej stestiral!
hehe....sam je kar te?ko igrat oz. vozit, se mi bo kmal snel zarad tega pa bom kode na netu najdu pa bo mer
Reva! Mora? to zaobvlatat do takrat pa dol z ceste amater nevaren.
Verzija za comp? A-a samo z neta toliko potegnit, pa posnet za na PS2. Pa met ?ipan PS2... Za PC sem pa ?e rekel, da se naj ne bi dalo, ker so PS2ke narejene na 64 bitni osnovi al celo 128. V glavne druga?en procesor, ki ga na?i mlin?ki niso sposobni emulirati.
Ste pa pirati druga?e. Saj jaz sem, ko sem bil dijak tut bil tak ampak ko hodim v slu?bo mi pa ni problem kak?nega originala nabavit. Ne pozabiti, da tako podpiramo japon?ke, ki delajo ene najbolj kvalitetnih iger ever spljoh! In vem, da bodo z mojim denarjem naredili ?e bolj?i GT5 za PS3 (ki ga bom najbr? ?akal vsaj eno leto ker bo za?etna cena ziher spet ?ez 100 jurjev ).
Itak je pa pri meni tako, da na to gledam takole: Ne kadim, pijem redko. In medtem, ko folk vr?e naprimer vsaj 10.000 jurjev na mesec za ?ike jaz pa 6x letno toliko za kak?en ?pil/Japanesee Performance/Joker, pa ?e vedno sem v plusu pa ?e plju?a imam lep?a.
Samo si pa ?ist notr padu, da si v 10 dneh pri?el ?e na 25%!! Res pa jaz vzporedno ?pilam ?e GT3 (mah v?asih te mine pa te spet prime in sem komaj na 42%)
No 323F sem tut jaz kupu samo odkrito povedano me ni prepri?ala. Drugo je MX-5, ali pa RX-7. MX-5 je bolj za izi dirke, ker ima dobro (popravljivo) lego, Rx-7 je pa res hud avto ki se ga more? res nadrkat, da te ne odnese saj je prekleto hiter.
Vozim pa zdaj po novem na Logitechovem volanu direkt za GT4 ki se obrne za 900 stopinj (kot taprav). Ali pa, ko sem se z Nissanom en GT al kaj (uni super avti kot je Toyota GT ONE) v licence centru peljal 370 po tisti 6km ravnini, ko je cesta kot v SLO (luknjasta). Po 6 km so me roke bolele kot bi 5 minut vozil gokart v BTCju. Ne more? verjet kako to trese!!!!
Rezultat: nadrkanost do amena, ?e v resnici. Najbolje mi grejo sne?ne proge (v licence centru sem z Celico un avto ki ti ka?e idealno linijo prehitel za ve? kot sekundo ). In v?eraj sem tut v resnici driftal pod kotom 90 stopinj ?ez cel Simobilov parkplac. Res je bil nor filing. Od ene 10 poskusov me je samo enkrat obrnilo.
V glavnem jaz sem PS2 kupil predvsem zaradi GTja in kak?nega FF (Final Fantasy). ?e ne verjamete. Doma imam GT3, GT4, FFx, FFX-2, Onimusha (samuraji), pa Simpsons Hit and Run (za brata in sestro- GTA v svetu Simpsonov)
?e bi rad GT ?pilal na ra?unalniku: GT2 bi ti delala, saj obstajajo emulatorji za PS1 tako, da vsaj jaz sem se takrat zaljubil v PS in GT. ?e ?e?, ti zrihtam. Z Emulatorjem pa ?e grafi?ne ne rabi? ne vem kake.
Pa policaji, ko gre? v zujino ti NE SME te?it, ker avto ni registriran tam. Torej, ?e je avto registriran ti v drugih dr?avah ne smejo te?it! ?e je za doma?e policaje dobro je tut za tuje.
N.N.: >>> Jaj?ko a gre? dregat!!! Saj sploh ni ni? ma?ine skupaj!!
Voznik RX-3: Prav! (In pusti Mustanga od N.N. zadaj)
OffTopic: V Mad maxu je pa Ford Falcon pa kompresor na magnetno sklopko. Samo more kaj takega vseeno u?itek vozit ali pa prtisne? kuplingo pa gas pohod? se pa cel avto zatrese.
Teh 116 je kar varljivih, ker gre avto izredno dobro , sem mel Hondo civic Esi 125KM, pa lahko re?em da gre MX-6-ka bolje kot hondica ki sem jo imel, je pa mazda 2.0 pa 180Nm navora, honda je bila pa 1,6 pa nevem kolk Nm je imela, pomoje manj, ?e se motim naj me kdo popravi.
LP
143@5200 RPM.
Hja navor res naredi svoje.
10 konjev manj se hitro nadoknadi z 40 NM navora ve?.
OK to ima? ti tako porabo. Jaz bi imel ve?. Kater motor je sploh to?
Ve? kaj mi je pri tem avtu najbolj v?e?? To, da jih je ?e manj/so ?e manj znani kot moj. ?e bi pobral vse znakce dol ne bi noben uganil kaj je to za en avto.
Najbr? 200SX ampak ko bi zakopal bi ?e ugibali, da je prednji pogon torej kak?ne sorte Integra/Civic Coupe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A zna kdo Japonsko? Jaz poznam itak samo gomenasai, san, sajonara, ohio, Mazda... Potem mi ?e zmanjka japonskih besed. V glavnem malo klikajte in odkrivajte slikce.
Ozna?en kot ?uden avto (3. po vrsti)
Wikipedia
Concept carz
PS: Tale avto je tudi v GT4! Kot tudi Suzuki Cappuccino, Honda Beat in Daihatsu Copen, ki sodijo v isti razred: Keicars.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani