Skoči na vsebino
Lepe Mazde
Napisano

O ja tud Boss zna prtisnt (tko al druga? :blush: ) in to oreng ampak le ?e je varno kej tazga po?et - ker debil pa vseen nisem. :jezicek:

mislis re?t ko ma? ve? kot 1 promil v riti..........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano
Objavljena slika

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na cesti - v ?ivo primer vsega mogo?ega
Napisano

Ne, ni samo barva.

Ne sme? jim lizike kazati. Pa ?rne ?pegle in zglancano ?elo mora? imet. :danzoman::danzoman:

pa leder jakno ne pozabte

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V?eraj ob polno?i relacija Kranj - Medvode, nova pijandura na cesti

60 na uro po Jeprci, omejitev 90 (po Lojzovo)

Rondo Medvode cik cak cez 2 polni ?rti, zmigovc ve? da...

V Medvodah gas do konca 90-100km/h (omejitev 50) - pa je ?la Lojzova teorija o pijancih in prilagojeno hitrostjo

Slalom po Jeprci:

http://www.mojvideo.com/video-pijanec-na-j...d202dca2428619f

Gas po Medvodah:

http://www.mojvideo.com/video-pijanec-cez-...a12930320d07020

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e?ka
Napisano

CX-9 sem nehal ?teti

Objavljena slika

Pozor kolesarji (brez vinjete)

Objavljena slika

Legenda

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne ne sam to ne, sploh tile slovenski radiji, ki jih moram poslusat na fitnesu...

zdaj majo enga, ki oponasa ceha...pa to je obup!!

SLO radiji: ena in ista muska, ene in iste reklame, ene in iste novice.

NA gorenjskem poslusam O3 - vlece presnet dobr.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja vem sam, s tem ni nic narobe...

tudi na avtocesti lahko peljes 40 al 60 kok je minimu pa je to ok

Nisem nikjer rekel, da je kaj narobe kot prvo. Poanta je da vidis kaj se dogaja na cesti.Kot drugo pa se pogovarjava o tem, kar nas na CPP u?ijo - pasivni/aktivni voznik.....

?E se nekdo vozi 50 na 90 naredi ve?jo ?talo in nervozo kot nekdo ki se pelje malo hitreje a ne. ?e ?e bi bil bus za mano bi me ?el prehitevat in ogro?at vse po vrsti....

(razen muzke nazaj grede :P )

6 CDjev po 400mp3jev....ne da se mi saltat, al poslusas kar je, ali pa saltas celo pot..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

moram rec, da nisem stekal kaj je na posnetkih narobe?

(razen muzke nazaj grede :P )

90-70-90 je (70 v naselju edinem)

a ni omejitev tam 90? se pravi najvecja dovoljena hitrost je 90?

ne najnizja ampak najvisja

50 in 70 na popolni 3km ravnini brez ovir

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Eto, jaz bom mal snemal (kadar sem sam!) iz avta, ker vsak dan do?ivim neverjetne situacije, samo rondo Medvode je poglavje zase...

In bom objavljal tukaj, danes v obe smeri po cesti 90 Warp speed 80....na Jeprci

http://www.mojvideo.com/video-jeprca-prome...46c689436dd74b7

in nazaj

http://www.mojvideo.com/video-promet-jeprc...76622569ffa2959

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izredni prevoz
Napisano

Cisterna je ?la 70, izredni 80 - v mejah normale, ker sta bila oba pijana je vse ok.

Razumete? Divjak je le Boss, ki na levem pasu uporablja mobitel v roki (trezen)

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

Kaj pa slikca avta na poti? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

Ta podaljsani vikend smo skrbeli za okolje. Uporabljali smo samo kolo in noge, ozon pa smo uni?evali le za potrebe ro?tilja...(in kasneje prebave)

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

2. del :harhar:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

OOOO...Siofok je zakon!!! In tam sem se ga tud nalezu...na orto...PALINKA in vino!!!

4 dnevna vinjeta je pa 8?(?)...se mi zdi...ve? da nisem gledal...kupil sem jo pa na Petrolu v Dolgi vasi.

Pol pa VIA!!!

Skratka...vino imajo, pa ?e zlo dobro povrhu, turisti?ni centri so urejeni in ?isti, tud kak ko? za smeti vidi?, kar je pa drugih krajev, pa je bl blato na dvori??u in zanemarjeno. Pa kaj ?mo!

Folk prijazen, nosijo te po rokah, ne gledajo postrani kot tam...vsi vemo kje...skratka...u?itek!

Najbl se mi dopadejo ceste...ravno, ravno, ravno par kilometrov, en ovink bl ?vohn, pa spet ravno, ravno, naslednjih par kilometrov...ful spro??ujo?a vo?nja, ?e mene vpra?ate.

Znaki za radarje v vsaki vasici, pa tud na cestah izven. Policije NI(!!!), razen ?e res naredi? oz. dela? sranje po cesti!

Sezona ?e sicer ni zalaufala na vi?ku, je blo pa kr folka in fe?t!

Poleti gremo spet.

Pa, kaj sem omenil, da so sme?ne cene, glede na to, da je vi?je turisti?ni kraj?

Tri dni s potnimi stro?ki, preno?i??em, hrano in pija?o, vsemi dodatki, fe?tanjem, trajektom na polotok Tihany (se spla?a pogledat) itd...lih komaj da sem zaru?il 200?.

Zgolj podatek...povpre?na mese?na pla?a na Mad?arskem je 300-400?.

Prevladujejo Suzuki Swift-i, ta novi, skoraj vsi neki predelani, spu??eni...Mazd je pa zlo mal...kve?jemu tujci!

Definitivno priporo?am obisk in dopust!

Sam da je bilo, sedaj se avtocesta do tja skroz od Ljubljane (Kopra)...

Koliko je sedaj trajekt - se okoli 5??

Balaton je zakon samo ne smes imeti mobitela skoz pri rok, tam je odklop. PA navsezadnje gres lahko v ful poceni shopping - TESCO v Siofoku ali Budi. Res đabe vse

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

E...tko je to...

Prvi Maj je spet tlele...zato pa vpra?anje!

Pozna kdo kje kaj tam proti Mad?arski, okolica Balatona, ajde tud "Pe?ta" v skrajnem primeru, kje se da kaj zafe?tat, kaj popit, pojest itd?

Ker...na SLO ali HR obalo se mi ne lu?ta it, pi?im pa ?ist drgam...

Hvala ?e vnaprej in lep pozdrav, G.

Jaz grem jutri spet slu?beno.

Okoli Balatano je povsod lepo, predvse severna stran. Tapolca in naprej, polotok Tiffany, lep izlet je po severni strani Balatona (Bikaver ali bulova kri - rde?e vino je naboljse na severu...:) potem pa s trajektom na juzno stran iz polotoka tiffany - ni drago.

NA jugu pa majhne vasice, Siofok itd itd

Obvezno zaviti v njihove Czsarde - ?arda z avtenti?no hrano.

Budimpe?ta je lepa predvsem grad, parlament itd, zavije se lahko kamorkoli, le pazi na madzarskem je forint padel ko prasica in ce pla?ujes z euri te lahko oberejo se ve?, ker imajo krizo zaradi valute, mal prestudiraj in raje s forinti pla?uj.

Vinjeto pa lahko naro?i? preko weba za avtocesto:

http://www.ppo.hu/aak_index.php?kat_id=9&a...tm&nyelv=en

ni treba ni? limat, samo tablica je vazna in preko video sistema preverijo, potrdilo pa le imaj

Ce imas ?as je idealen izled proti jugu - Szeskzard (oz neki podobnega), kjer je vino, vino, vino in vinskekleti, hiske izgledajo od zunaj popolnoma normalne a pod njimi so tuneli kleti da dol pades.

Potem pa lahko izlet zakljucis cez slavonijo -, ali pa mogoce Beograd....

Navsezadnje je pa tudi Bratislava in Dunaj na roki po severu...........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPH - Black Mica 16W
Napisano

Sej zato smo si jo pa sposodili, ker si tolk prijazen pa vemo, da ne bo? zameril ;)

:hohoho:

Sele zdele vidu tole....ampak sej veste, io sono un mezzo italiano, *vafankulo* (pi?i kao govori?) e mio terzo name....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Matemati?ar ? :)
Napisano

Samo mu je zmanjkao placa za ZDA na koncu

3.1415926535 8979323846 2643383279 5028841971 6939937510 5820974944 5923078164 0628620899 8628034825 3421170679 ZDA....

:bravo::bravo:

Ali pa 3.1415926535 8979323846 2643383279 5028841971 6939937510 5820974944 5923078164 0628620899 8628034825 3421170679 USA...

:ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

:D tak pa zgleda zaj po novem

Lepa mel ibizo in se 4 druge seate, huda masinca....sam tebe bojo pa se za pluzt najel v vasi zdaj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Planica, Planica...
Napisano

Jaz pa sem jo v nedeljo gledu zgolj po tv, pa biv izredno razo?aran; ravno ko je vodil Kranjec in so se za?enjal pravi poleti (potencialni sv. rekord), so prekinlii serijo, najprej dolo?li 7. zaleti??e, ga u par sekundah spremenil v 6., po skoku Ammana pa celo v 4. No in takrat sem nehu gledat, ker o?itno tele ?vabe in Jodlerje izredno moti, da mamo mi sv. rekord in bi radi to ?imprej spremenil. Mislim, da jim zna tut uspet, delajo zelo intenzivno na tem! :dudek::blush:

Takrat so popolnoma ubili folk, ki je norel do takrat....

Pika na i pa je , da so Schlirenzaurja al kako ze, spustili v najboljsih razmerah kjlub manjsemu zaletu, vsi ostali so prisli pa 35 min kasneje....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cars
Napisano

Takole nas mali pospravi pred spanjem

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lep pozdrav z Irske
Napisano

a tolk sod?kov ste popil :D

To je 'standard' lager pivnic....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.