Jest pa prejsnjo nedeljo v Katschbergu, na 2200m brez obla?ka, sem samo 5 min okol gledal preden sem do sape prisel....-1, idealno, pa sploh ne guzve. Idealen dan....
In budala sem samo za smucanje vzel staro Motorolo c118 ker pase v zep na rokav, pa nisem moral slikat...(ima samo telefon in SMSje) ampak telefon je zakon...
kaj ko si se enkrat zmenl pa gremo nekam? jz bi ful ?u v cerkno sm ?e bil pa ?e bom ?u tja
Kamorkoli samo sem ne. Jaz sem bil eno sredo, ker Cerkno je postalo nemogo?e za smu?at, sede?nica pripelje na vrh ve? smu?arjev, kolikor jih proga pogoltne, pod vrhom so same ?ole v naravi...itd itd
Mislim, da je bila pred kratkim na to temo celo podana ocena kot zelo nevarno, ker pretoka ni......
V glavnem sem bil razo?aran, po tretjem spustu sem spakiral in ?el dam.
Osebno so mi najboljsa in ceni primerna koro?ka smu?i??a, v SLO pa Stari Vrh, najbli?je, najcenej?e in tudi se mi zdi eno redkih z dolgo pisto, pa se v rito te greje sede?nica.
Pa? nesre?a se je zgodila, a te se ?e bojo povsod kjer se stvari premikajo.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Samo so pa res ?e originalne M6 nizke spodaj.Ko grem na trajekt poleti za Sardegnio,vedno vozim skrajno po?asi in ?e je mo?no ?e malo postrani.M6 je namre? dolga oni pa imajo ostre pregibe na vztopni rampi.
Je pa zanimivo gledat,ko gredo dol avti.?e je kak ni?an,takoj ve?,ker malo z nosom porije po asvaltu.
Un uslu?benc te pa tera pa maha z roko, andiamo, andiamo, dio porco, vai, vai...mi mamo vozni red...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani