Skoči na vsebino
Lepe Mazde
Napisano

ja ne. pofarbana hauba pomoje se manj pride, una plastika pa tut zgleda dzabe. eni jo celo doma vlivajo kakor sem se tukaj naucil. nalepke dobis na ebayu za ene 7 do 8 eur.

no vsekakor ce fantje mislijo da delajo vtis ga ocitno ne - mi ki nimamo tega sranja na avtih mislimo da to stane 200 eur in to je to.

ti o?itno gleda? samo zunanjost... ampak vseen pejt si ubavit komplet bodykit za 200?, ?e to najde? mi sam povej kir model to dela ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

hahahahahahahaha

hoces rect, da so ti fovs ljudje z avti ki so v povprecju desetkrat vec vredni kot tele stare kante z 200 eur dodatkov?

200????

Se heca? ane? :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

word, pa tut teli fantje na forumu, vedno slikate svoje mazde na enih travnikih pa blatu pa napol dozidanih bajtah, wtf? zgleda kt rakova jel?a.

izpade kot da ?ivi? v boratovem rojstnem kraju, zdej pa samo vpra?anje, kok je to fenomenalno. ?e bi blo to tok fenomenalno bi to po?ele tovarne same ob promociji.

sej u bistvu se lepo vid da je poljska ?e?ka romunija itd.

njim ni to cilj kje avto slikat, ampak ?imprej pofotkat nov model in dat v reklamo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

a se spomnis k sm enkrat linkal na eno poljsko trgovino? tam majo replike tega. matr da se ne spomnem ni?, sem iskal pa nimam pojma. mogo?e se bo? spomnil

huh, v kiri temi je kej to blo? :huh:

?e ena lepa :)

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

itaq, da ne cel lip, cel lip sam v primeru, ?e bi ostal pragovi ?rni, pod zadnji odbija? pride ?e ena druga zadeva in tista bo ?rna.... Nism pa ?e odlo?en, al ?rna al pa karbon ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

F-ka ni metal barve :P

blenda je ?e itaq ?rna, polega tega ?e spodnji del odbija?a prednjega in zadnjega odbija?a, streha, havba, pa razmi?ljam ?e o pragovih, kot mi je dal ?e Pato idejo :)

Objavljena slika

Objavljena slika

odlo?itev ?rnih pragov je bolj ne kot ja, pridejo pa gor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.