ja ne. pofarbana hauba pomoje se manj pride, una plastika pa tut zgleda dzabe. eni jo celo doma vlivajo kakor sem se tukaj naucil. nalepke dobis na ebayu za ene 7 do 8 eur.
no vsekakor ce fantje mislijo da delajo vtis ga ocitno ne - mi ki nimamo tega sranja na avtih mislimo da to stane 200 eur in to je to.
ti o?itno gleda? samo zunanjost... ampak vseen pejt si ubavit komplet bodykit za 200?, ?e to najde? mi sam povej kir model to dela
word, pa tut teli fantje na forumu, vedno slikate svoje mazde na enih travnikih pa blatu pa napol dozidanih bajtah, wtf? zgleda kt rakova jel?a.
izpade kot da ?ivi? v boratovem rojstnem kraju, zdej pa samo vpra?anje, kok je to fenomenalno. ?e bi blo to tok fenomenalno bi to po?ele tovarne same ob promociji.
sej u bistvu se lepo vid da je poljska ?e?ka romunija itd.
njim ni to cilj kje avto slikat, ampak ?imprej pofotkat nov model in dat v reklamo
a se spomnis k sm enkrat linkal na eno poljsko trgovino? tam majo replike tega. matr da se ne spomnem ni?, sem iskal pa nimam pojma. mogo?e se bo? spomnil
itaq, da ne cel lip, cel lip sam v primeru, ?e bi ostal pragovi ?rni, pod zadnji odbija? pride ?e ena druga zadeva in tista bo ?rna.... Nism pa ?e odlo?en, al ?rna al pa karbon
blenda je ?e itaq ?rna, polega tega ?e spodnji del odbija?a prednjega in zadnjega odbija?a, streha, havba, pa razmi?ljam ?e o pragovih, kot mi je dal ?e Pato idejo
odlo?itev ?rnih pragov je bolj ne kot ja, pridejo pa gor
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ti o?itno gleda? samo zunanjost... ampak vseen pejt si ubavit komplet bodykit za 200?, ?e to najde? mi sam povej kir model to dela
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani