Js mam gor tole, najbolj pri srcu mi je pa obd autodoctor, ki pa je placljiv ampak se splaca.
Lahk delas samo pri kontaktu, al pa pri prizganem motorju. Pri kontaktu ne delajo vse funkcije, je pa dovolj za dolicene stvari, ki ne rabijo zagona motorja.
Je doma že kak teden. Samo sina, ki je računalničar moram prositi, da mi to pošte la.
Kaj točno že rabim, program, da bo to špilalo? 🤔
Res je. Eno stvar, ki je prišla za par evrov sploh nisem šel dvignit, ker me pride stat dvakrat več carina in vse ostalo, kot je vredno. Naj pošljejo nazaj prodajalcu. Itak ne rabim nujno. 😊
Sej to pa niti ne rabis cakat, tam ko je treba vnest podatke za posiljko das samo kljukco "vrni posiljatelju"
Ta obd pa dela super na aplikaciji od telefona, be rabis compa 🙂
Meni tudi ena pošiljka iz aliexpress zalutala. Je postalo zelo nesigurno to nakupovanje pri Kitajcih. Pa še davek zraveb, pa carina, pa carinski stroški. Mah, ni več računice. 🤔
Pa dober, vsaj tolk posteni so da ti dajo vracilo, ce zaluta
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Js mam gor tole, najbolj pri srcu mi je pa obd autodoctor, ki pa je placljiv ampak se splaca.
Lahk delas samo pri kontaktu, al pa pri prizganem motorju. Pri kontaktu ne delajo vse funkcije, je pa dovolj za dolicene stvari, ki ne rabijo zagona motorja.
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani