Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 25 minutami je sportman333 napisal:

zdaj ali imaš porabo 3.89l/100km ali manj ali pa 100l tank rezervoar za diesel:) 

Dejansko se vozim dobrih 4l na 100km, poudarek na DeSUS tempo vožnjah, le občasno ga pohodom, če je cesta povsem prazna, hehe.

Rezervoar nafte je menda 61-litrski. :)

P.S. če delim 61 litrov s temi 1279km domnevnega dometa je 4,76L na 100km, kar je zame celo več kot realno. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 46 minutami je Boss napisal:

Že v redu, sej se da, ampak kako pa iz avta oziroma v avto zlezeš... to bi blo velik bolj zanimivo za videt. 😉

Zlahka, nisem tok bajs, za vsak slučaj je na Zju tudi jopica, da ne opraskam laka. :) (voznikova vrata se odprejo vsaj 30cm).

P.S. včasih so rekli da za pozimi dizel ni dobra izbira, no jaz sem prav njega določil za paradnega konja naslednjih dni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz gledam nanj predvsem z vidika prostornosti, kjer gre ogromno noter, kar se tehnike tiče, pa je kljub skoraj 20 letom dobesedno neuničljiv. Tudi za 'puškiranje' je dober in seveda drift po snegu ali blatu, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Trenutno vidim VSE ČRNO, ne le zaradi črnih; VW Cigana, 3-ke in Z-ja, ampak tudi ker se bom zdajle lotil generalke garaže, bo verjetno trajalo, da bi lahko pisal v Jamralniku, hehe.

IMG_20230107_100945.jpg

IMG_20230106_082310.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 51 minutami je g.Wankel napisal:

Ja par kolegov v NCjkah meri okrog 1.9m pa nimajo problemov. NCjke imajo po mojem največ prostora, vsaj po osebnih izkušnjah.

Pomoje zna tudi @Z M A J kaj na to temo povedati? 😀

NC je v redu tudi za nas okrog 190 cm in cca. 100kg, priznam, hehe

ND je pa potem miniatura, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

Noč pa to:bravo:

Se mi je zdelo, da sem nekaj zajebal, hehe 

Kot zanimivost, nazaj grede v PO na AC resetiral potrošnjo in potem ob DeSUS vožnji, do Vodic le 3,3l na 100km.

Pred tem sem gajbo (povsem prazna AC) stisnu do 228kmh, več očitno ni želela in sem čakal, če mi kje iz zavetrja uleti Alex, ki menda rad požene svojega stroja. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.