Skoči na vsebino
se moja slikica mazde
Napisano

Tole zgleda kar lepo. Bi bilo zanimivo videt tudi v ?ivo. Jaz sem tudi razmi?ljal o stranskem spojlerju (na pragih) al kako se temu ?e re?e :ne vem: ...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Joj kaj mi je avtoli?ar naredil...
Napisano

Zanima me kje ti je to li?ar barval, v komori ali na odprtem zunaj, ker zadnje ?ase je zunaj stalno de? in je brez komore preve? vla?en zrak.

Dogovorjeno je bilo za komoro, tako da bo barva zape?ena. V petek ko bi moral dobiti avto pa pravi, da mi ne priporo?a da grem v Graz, ker se bo mr?es poznal na barvi ?zmeden? . Po moje je ?trihal zunaj, ker je par stvari na barvi (neka umazanija). Komore avto sigurno ni vidu.

Bom pogledal na Helios, da vidim kaj pi?e :ne vem: . Hvala.

P.S: Pa barvo, ?e ne bo odstopala, ne bo treba brusit - samo zmatirat z vodobrusnim parijem. Zbrusit bo treba samo 'za??ito za podvozje ruske podmornice' :ph34r: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz bi najraje dal avto ?e enkrat ?trihat. Samo problem je v tem, da ne vem kolk se je li?ar potrudil pri pripravi/podlagi. ?e je tudi to slabo naredil bi/bo nova barva kmalu za?ela odstopat - pol pa spet nisen ni? naredu. Tko da bom malo po?akal, da vidim ?e bo kaj odstopala barva. ?e ne bom dal ?e enkrat ?trihat...

Torstorm pol se ti javim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zaka si pa vzel tak avto? Kolk si pa pla?u? :blink::blink:

Jst vem da vzamem avto ne da bi kej pla?u, pa ?e enkrat ga v pi**o sunem! :angry:

Ko sem mu dal avto je reku ?e mu dam kej vnaprej..sem mu dal 50kSIT. Pol bi mu mogu dat pa ?e 80kSIT (za 130KSIT sva bla zmenjena). Pa mu nisem dal ni?...in to je to...je.i ga...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je en li?ar iz Trzina. ?triha pa baje kamione, vili?arje, ipd. To sem zvedel ?ele kasneje. Aja pa v?asih kak?en avto zaj..e :( . Ko zvem kako mu je ime pa naslov tud povem...da nau ?e kdo ?ou tja ?zmeden? ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Men se je mudil prebarvat avto za sre?anje v Graz-u. Vsi li?arji so mi rekli, da imajo ?as ?ele avgusta. Pol se je pa en kolega spomnu, da je sosedu en li?ar ?trihal Mercedes ML-a. Pa mi je dal telefon, sem ga vpra?al ?e ma cajt - pravi da ja. Se zmeniva, da bo do petka (15.7) fertik. To mi deli sem si mislu. Pol pa ?zmeden? ...saj bom dal danes slike gor sramezljiv ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e En Fotose?n 15' Na 323f
Napisano

stari, glede modela te je mal ?as pohodu,zamenjaj avto-letnik

Pr men glih to pali. Moj avto MORA bit vsaj 10 let star...

Moje rihtanje tele Mazdice pa se ?ele za?enja...

P.S:Je.. ga 100 ljudi 100 ?udi...100 ?ena :o ?

Pa opa?am, da nisem dobr fotograf :( . E je.. ga...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova obutev
Napisano

?e sre?a, da imamo ljudje razli?ne okuse, druga?e bi vsi hoteli (in imeli) enak avto in ENO ?ensko... :D

Papa, Tomi

Popolnoma se strinjam ;) .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.