Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano

?akaj malo, vse revolution od 5 meseca 2016 naprej imajo serijsko Full Led.

Plus tega imajo vse od polovice 2017 naprej g vector sistem. To ni zanemarljivo. :)

Napisal si da passat verjetno niti xenona nima.

Ej pustva to. Boljse od tvoje gen1 itak ne bo

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Seveda je popust v?tet v ceni, ?e pa je normalna cena revolution 29600.

Pa mazda ima 19 colska kula, uni pasat, ki si ga prilepil ima 16 col od kariole.

Pa mazda ima Bose ozvo?enje, pasat ima 4x20w. Vsak avtoradio je mo?nej?i.

Pa to, ko pi?e spodaj dopla?ilo za kovinsko barvo ni ni?, ker ta isti oglas je za redno ceno in je pa? ostal spodaj.

Kar se pa ti?e navigacije, pa ?e ni vodenja v Slo. jeziku naj si jo kar sami imajo. Jaz je ?e ne bi dopla?al.

Vse to, kar si napisal ima tudi Mazda +da ima ?e head up display.

V glavnem, mazda zmaga... pa ?e lep?a je.

Ko sem gledal na you tube primerjava Mazda 6vs Passat, so spodaj napisali lastniki Passata, da ni fer, da so dali za primerjavo Mazdo 6,ker je bilo 99.4% zapisov v korist Mazde. :)

Gledas res kot mazdas pa vidis feltne...oz tisto kar ma mazda boljs :)

Ne vidis pa na primer da zaostaja z LED, navigacijo, radarskim tempomatom....to so pa ??????, ne dam roke v ogenj a mislim da je v VW slo navigacija imajo le trzni delez tak

Oba pa bosta peljala kamor ?e? :), ne zagovarjam nobenega, samo moti me da se ozko gleda (ja vem mazda forum je ) :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

O, dajo tudi na Mazdi sedaj popust in to kar orenk.

https://m.avto.net/ad.asp?id=13037216

https://m.avto.net/ad.asp?id=11575318

To je cena za Revolution opremo. Pasat za to ceno verjetno nima niti xenon lu?i a kje je ?ele vse ostalo.

Popust v vi?ini 3.000 EUR ?e v?tet v ceni.

Dopla?ilo:

- Kovinska barva

- Prevozni stro?ki

- Navigacija

Tale zadnja je opcijska misli? - v smislu ho?e? ali ne, aliu pa je obvezna?

Ej a se gremo kdo da manj?  :rolleyes:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13005049

full LED, full connect + radarski tempomat (glej spodaj) + navigacija itd

Po moje je pri mazdi napaka - a ni tako da ga revolution ima? Ni omenjen pri obeh, ali pa gre res za 'akcijski model' brez. To je vsaj 1500e....

Bottom line, jaz ?e vedno menim da sta na istem nivoju, in je zmotno govoriti VAg je pa fuuuul dra?ji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Te?ko je ujeti to?no 1:1 dal sem primerljiva avta - nivo opreme, ma?ina, pogon, avtomatika, nekako je to tudi povezano z opremo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

So, tole je primerljiv avto (ima na osnovo ?e kar nekaj opcij obkljukanih, res da ne gretja sede?ev, ampak bottom line nekje + nekje -), ima pa na primer dvignjeno in za??iteno podvozje ?e je ?e 4x4

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12998181

S tem da kot sem omenil, lahko priklopi? svoj mobi v infotaiment itd itd. Drugo je na primer R line edition, kjer je avto cel vzdignjen itd itd, tistega pa pod 40k + ne bo? dobil

Drugale pa ne vem kako lahko re?e?, da kupuje? popuste, vsi kupujemo avte in na koncu odlo?a ?tevilka - ali je pred to 5 ali pa 40% popusta nima veze, mi smo neto pla?niki.

Smo pa taki, da ko gremo v salon ?e vsak ve kaj bo kupil, ostalo je stvar pogovora.... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Primerjat moras tudi, kaj vse dobis v primerjame modelu od opreme... In VW daje popuste, ker folk ne kupuje avta ampak popuste ... Zato tudi Renault, Opel, Citroen,... dajo popust ze samo, da prides v salon in vprasas :) ... 

Sicer meni je vseeno... pac vsak ima svoje mnenje ... Pri meni je VAG precej zadaj na seznamu potencialnih kandidatov ... :)

Saj sem napisal enakovredna oprema, tu je cena 1:1. Jaz sem pa ratal agnosti?en na znamko, and I like it. Mazda je in bo super avto, kot sem omenil, pa zame ni razreda ve? + z uporabni?kim vmesnikom (infotaiment) so ?e v letu 1990

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e ni? drugega ima veliko vi?jo ceno. :)

ne bi tako bil prepri?an, pri nedavni menjavi je bil parrat variant highline sport al kva ?e1500? cenej?i od mazge 6 revolution, v glavnem na enaki ravni.

Ne glejte cenikov, VW daje popuste...?e ?e ne sta 1:1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Ja se dobr da je kol tam no....

post-2637-0-42534100-1523374862_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Vrjetno je jures prvi parkiral in kasneje, ko se je vrnil ga je tole cakalo. Vozniku forda je pa zgleda bilo vseeno, kako ga je parkiral...vazn da je on sel lahko normalno ven iz avta.

logi?no a ne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Svaka cast

post-2637-0-79977800-1519717217_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Pa na strehi je ?e plac... otrok je itak pod 50kg. :hudicek:

ja to pomeni da mora kzupit prtljaznik...stroski... :blink:

Zmaj a ?e snemajo mamma mia

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Danes smo pa tukaj parkirali...

post-2637-0-87133200-1508958090_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Dobrodo?el v ?kofji Loki :)

3x na teden....ping pong trening tamalih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Vsaj 15 prostih parkirnih je ob dvorani

post-2637-0-83021400-1508773908_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Vsaj 15 prostih parkirnih je ob dvorani

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mon perin Bale mas na dve strani - San Polo kjer smo mi in Colone. Plaze je dovolj vecinoma so okrogli kamni nekaj je peska malo skal. Raztegnjeno je da se najde svoj plac. Igral je nekaj, za otroke je pa top vlakec ki vozi v Bale in nazaj. Zastonj za goste.

Prav tako so zastonj vodna igrala vendar te so za vecje saj so cca 4m visoka. Vcasih je za manjse to bolj napor za starse....mi smo ven iz tega sta ze sama gor.

Avgust kot avgust...vsekakor prej poklici jako je s placom ker je mozno da ga ni. Casi ko si avgusta kar prisel v kamp pa dobil plac so mimo

Poglej se Pulo Medulin pa to, zabaviscni park pescena plaza...guzva :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V Rovinju jih je kar nekaj

- porton biondi je tisti terasasti na severu. Cenejsi ampak brez sence na plazi in cez glavno cesto na plazo. To je minus. Velik plus pa je pe? v mesto

- ulika je domaci zelo majhen treba hoditi na plazo Polarija

- polari je ogromen en vecjih v istri, malo drazji a imas ogromno prostora igral, izposoje, bazen...

- vestar: isto kot polari a majhen pa celega so preuredili in tlakovali tako da je za kampiranje samo se manjsi zeleni del na vrhu hribcka. To je sedaj v bistvu resort s hiskam ni vec kamp. Plaza samo za majhne otroke (idealna) ker je dolgo casa plitvo, za resno plavanje moras hoditi v vodo nekaj casa

Mi smo pa v Balah...

Potem imas pa se 2 tik pod Limskim kabalom, Valalta pa se en. En je tudi FKK

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Da bo na morju ?e lep?e:)

Sosedova sivka je pozebla in gre na rehabilitacijo

post-2637-0-41455300-1496436286_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

? takim avtom je bolje brez navigacije, bolj ko ne gre? po planu bolje je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

Meni je pa ravno ta "tablica" sredi armature super...in tudi lepo mi izgleda...pa ?e izredno uporabna, sploh ?e ima? vzvratno kamero...

Renault ga zmaga  :vskalo:

maxresdefault.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.