Prvi izlet za nami, pisana dru??ina, E46 M3, Miata NB 1,8 6 ganger, Clio 16V pa moja malenkost, Clio RS 200 CUP. Po tastari do morja, tole je pa na Socerbu. Za vsakega nekaj:
Japon?ki sploh ?e niso povedali kak ?as ima Civic na progi, Seat je bil par mesecev vesel ker je bil najhitrej?i FWD avto na ringu, Renault Sport pa ?e cilja na vsaj tak ?as kot ga je imel Seat. Tokrat v navezi z Akrapovi?em
Jaz pa med drugim cenim trud in finan?ni vlo?ek, ki je bil dan v take vrste avto, ker najla?je in najceneje je pa serijskega vozit, pa po mo?nosti pokrovi koles iz Leclerja gor, za 5? vsi ?tirje kosi.
Na koncu je rezultat kar se videza ti?e isti ali zme?e? ?isto preve? denarja v ki? ali pa v leclerc ratkape in polno enih nalepk. Ve?ino ljudi se ti bo pa? smejalo. Par najstnic in najstnikov bo pa ?mohtnih pa mal si nafila? ego, da ima? "bolj?i" avto ?eprav gre ?e vedno za ?isto navadnega starega Renaulta, ne nek supercar.
Na unem mojem rjavem skretu v ozadju (srebrnemu Civicu, ne dobesedno skretu! ) sem ta vikend malo zrihtal rjo pod avtom in za prvo silo po?timal blatnike.
Davidova Miata ima pa od danes zadaj nove ?eljusti, plo??ice ter novo zavorno teko?ino. Pa seveda vse ?tiri diske in ?eljusti po?trihane, spucano vse okoli... ?e letne gume in une hayashi dizajn feltne pa bo. Pa ?e dvema (lu?tnima!) jehovima pri?ama sva na testni vo?nji pokazala da gre avto lepo po?ez v tem vremenu.
Kot veste je imel do sedaj Megane RS Trophy FWD rekord. No od zdaj je novi Seat Leon Cupra skoraj 10 sekund hitrej?i. Sicer na ra?un dosti mehkej?ih gum kot jih je imel Megane ampak vseeno. Pa ravno Honda se je pa ?e nedavno kur?ila kako bo hitrej?a kot Megane, ki je na Hondinem doma?em dirkali??u, v Motegiju podrl vse Hondine ?ase (ja hitrej?i kot vse tovarni?ke Honde je!). Mislim, da bo Honda ponovila testiranja ker jim je ena znamka za katero na Japonskem verjetno ?e niso sli?ali prekri?ala na?rte.
WAAUUUU!!! Ker hud Clio!Pozor! Od silne lepote vam lahko za?nejo o?i krvaveti obenem gledanje spodnjih fotografij in odpiranje linka priporo?am le tisti, z dobrim ?elodcem.
Kak zabuhel photoshop je spet to? Nekaj takega kot koncept MX-3 ali Mazde 3 MPS, ?isto druga stvar kot realno stanje. Tak se vozi po N?rburgringu in posku?a podreti rekord od Megane Trophy:
Ja v?asih je sme?no, ko GoPro, ki je ?isto avtomatik naredi kake ?isto dobre fotke, ?e je motiv kolikor toliko pravi. Je pa tole white, silver in black imata dosti lep?e in tudi ve?je fotografije. White 5MP, silver 11MP, black pa 12MP pa tudi le?e so malenkost druga?ne.
Na uni cesti si je dal du?ka kolega, sem mu posodil avto za test, nisem poznal ceste prej. Je pa lepa, pride? ?ez mejo in je na vsem lepem lep?a in ?ir?a cesta, konec balkana.
Zadnji? sem po gasilski vaji naredil ?e dve umetni?ki. Vidim pa, da ne glede na to kam jo uploadam (ok, moj-album ali pa facebook), ko se avtomatsko pomanj?a je vedno zrnata in vsa ?udna, manj ostra.
Tale je stara ?e ve? kot eno leto, iz morja in fotkana z mobitelom ampak, da malo popestrim rjave jesenske barve:
Gopro fotke, gre se za koncept, ne kvaliteto. GoPro imam na motorju vedno v ruzaku, fotoaparata pa ?e v avtu nikoli.
Rabeljsko jezero oziroma Lago Di Cave Del Predil.
Stausee Soboth
Kmalu po nastanku spodnje fotografije so nas legitimirali ker je zelo blizu meje, prijatelja sta ljubitelja ?eleznic in smo izpadli zelo sumljivi, dobro da niso vidli, ko sva plezala na vagon zaradi fotke.
Morje letos (priceless je imeti supermoto,
)
Pa ?e ena nedavna s fotoaparatom seveda (gopro je bil pa na tleh in snemal akcijo ).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prvi izlet za nami, pisana dru??ina, E46 M3, Miata NB 1,8 6 ganger, Clio 16V pa moja malenkost, Clio RS 200 CUP. Po tastari do morja, tole je pa na Socerbu. Za vsakega nekaj:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani