E, to sem jaz pisal že dve leti nazaj, ko sem se moral v Dolomitih v močnem sneženju dobesedno zaustaviti na prvi pumpi, da, sem nekako očistil luči. Nekatere znamke naj bi imele to rešeno z gretjem luči, baje. 🤔
U bistvu od istega kot nazadnje, prvic sm prek ebaya.
Full se mi je zdeli fer, ko me je sam kontaktiru, da posilka nekam cudno stoji na enem mestu, pa da mi zarad tega da nek delez nazaj, ker tak dolgo traja, ampak je blo do zadnjega dneva, ko bi lahk dal dispute se lih ene 10 dni, pa sm mu pol reku, da pocakam 10 dni in dam dispute, ce pa artikel dobim mu pa vrnem dnar prek paypala. Dec se je s tem strinju, po kakih 30 dneh sm ga kontaktiru, da paket se vedno stoji na istem mestu, da nebi mislu da sm pozabu nanjga, nakar mi odgovori, da ni problema, pa ce se potrbujem artikel, da lahk se 1x narocim, da so neki spremenil metode posiljanja.
Tak da zdej je paket ze zabelezen na slovenski posti, neki se dogaja 🙂
Se pravi, da če bo vse potekalo normalno, bo pri tebi čez tri tedne ali še več. Zadnje čase se dogaja, da pride paket v Slovenijo v par dnevih in nato ga mrcvarijo na carinski pošti do onemoglosti. 🙄
Tudi mi v Dolomitih, ko smo šli v gostilno, obvezno pokazati ptc in maska gor. Tudi za kabine (žičnice) so pregledovali z aplikacijo, pa samo 50% ljudi noter. Ne vem, v kateri Italiji so nekateri bili.
Ko greš v Trstu v trgovino Coop, ti še temperaturo izmerijo. 🤔
Pri njih ne boš videl nikogar, ki bi šel recimo na wc brez maske. 😉
Na morju trenutno prepolno se vse. Vse se mocno drazi ker je povprasevanje nenormalno, za drugo leto se komajda dobis parcelo.
Tale korona dela cudeze, zakaj bi jo odpravili….cela evropa sedaj odhaja na morje z dosegom avtomobila in 48 ur….mi se verjetno po 16 letih kampiranja poslavljamo od rezidence na morju, ker tole je noro.
v petek sem gledal cene za eno noc v Kopru za dva odrasla in 1 froca - najcenejsa soba je bila 480€ - v Kopru!
Boni so tudi naredili svoje - cene so x2 minimalno. Vse se bo preplačalo
Midva sva dobila v Kranjski Gori v hotelu ramada za dva, za 135€ z zajtrkom. Je drago, ampak spet proti ostalim niti ne.
Mi je pisal Kitajček, če sem dobil denar nazaj (kar seveda sem), pa če še potrebujem grill ga lahko ponovno naročim, so spremenili metode pošiljanja... se mi je zdelo full korektno pa sm reku ajd v tretje gre rado
Kako sedaj pošiljajo? A mogoče kje iz Evrope? Ker tega je vedno več. So ugotovili, da folk ne bo več toliko kupoval pri njih, če boš moral vsakokrat pošiljati na poštno carino razne linke in dokazila, kje si kupil in na koncu plačati še davek pa carino in manipulativne stroške.
Kaj je zdaj s tvojimi meritvami Alex, čakam že 3 tedne???
Uf... Dobro, da si me spomnil.👍
Je doma že kak teden. Samo sina, ki je računalničar moram prositi, da mi to pošte la.
Kaj točno že rabim, program, da bo to špilalo? 🤔
pred 42 minutami je Deeyan napisal:
Pa dober, vsaj tolk posteni so da ti dajo vracilo, ce zaluta
Res je. Eno stvar, ki je prišla za par evrov sploh nisem šel dvignit, ker me pride stat dvakrat več carina in vse ostalo, kot je vredno. Naj pošljejo nazaj prodajalcu. Itak ne rabim nujno. 😊
Po tolk kilometrih si bo pa ze res zasluzla pocasi 😁
Kar se pa grilla tice bom pa picasi obupal... Posiljka se je spet zgubila, dobu spet vracilo dnarja... 🤦♂️
Meni tudi ena pošiljka iz aliexpress zalutala. Je postalo zelo nesigurno to nakupovanje pri Kitajcih. Pa še davek zraveb, pa carina, pa carinski stroški. Mah, ni več računice. 🤔
Ja če je M6 3.gen karavan bil za kateri trg na voljo brez strešnih sank pol je enostavno ja.
Če pa ne pa je vprašanje če bi pasal ta trak za kanal + drug nosilec da zapreš luknjo od limuzine. Nosilci za sanke so prišraufani z notranje strani (vsaj pri GH je tako), če na tem delu ni dobro zatesnjeno imaš lahko veliko štalo v avtu.
Vprašanje če limuzina sploh ima luknje skoz streho za sanke.
Mazda mk3 nima lukenj skozi streho. Ima samo privojačeno z imbusi.
Če hočeš dat sanke dol boš moral pošvasat luknje in prebarvat streho, to je edina varianta
Ne verjamem. Imajo namreč trakove čez celo streho v žlebovih.Kot sem uspel videti ostanejo samo luknje navojev v utorih. Saj ne bi za vedno odstranil sank. Če bi jih rabil bi jih enostavno nazaj privil na streho. V Ameriki recimo pride CX 5 original brez sani. V bistvu jih moraš dokupiti kot opcijo in nadstandardno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa ka šej čakaš? 😊Jaz sem na moji to naredil in drži gor kot prvi dan. Nikjer se ni nič odluščilo. Pa še veliko lepše in bolj moderno izgleda.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani