Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Dejansko moram čimprej zatemnit ta ogaben krom, ki je čist preveč oldfasion.

Pa ka šej čakaš? 😊Jaz sem na moji to naredil in drži gor kot prvi dan. Nikjer se ni nič odluščilo. Pa še veliko lepše in bolj moderno izgleda. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano
pred 12 minutami je Bini napisal:

Zavihaj rokave obuj pohodne šuhe in raskiraj en lep sončen dan,dokler še ni prevroče....😛

Poleti ni preveč zdravo hoditi tam. Se pogosto kaka kačica z rožikom na gobcu sonči. (modrasek). 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

E, to sem jaz pisal že dve leti nazaj, ko sem se moral v Dolomitih v močnem sneženju dobesedno zaustaviti na prvi pumpi, da, sem nekako očistil luči. Nekatere znamke naj bi imele to rešeno z gretjem luči, baje. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 24 minutami je Deeyan napisal:

U bistvu od istega kot nazadnje, prvic sm prek ebaya.

Full se mi je zdeli fer, ko me je sam kontaktiru, da posilka nekam cudno stoji na enem mestu, pa da mi zarad tega da nek delez nazaj, ker tak dolgo traja, ampak je blo do zadnjega dneva, ko bi lahk dal dispute se lih ene 10 dni, pa sm mu pol reku, da pocakam 10 dni in dam dispute, ce pa artikel dobim mu pa vrnem dnar prek paypala. Dec se je s tem strinju, po kakih 30 dneh sm ga kontaktiru, da paket se vedno stoji na istem mestu, da nebi mislu da sm pozabu nanjga, nakar mi odgovori, da ni problema, pa ce se potrbujem artikel, da lahk se 1x narocim, da so neki spremenil metode posiljanja. 

Tak da zdej je paket ze zabelezen na slovenski posti, neki se dogaja 🙂 

Se pravi, da če bo vse potekalo normalno, bo pri tebi čez tri tedne ali še več. Zadnje čase se dogaja, da pride paket v Slovenijo v par dnevih in nato ga mrcvarijo na carinski pošti do onemoglosti. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano (urejeno)

Tudi mi v Dolomitih, ko smo šli v gostilno, obvezno pokazati  ptc in maska gor. Tudi za kabine (žičnice) so pregledovali z aplikacijo, pa samo 50% ljudi noter. Ne vem, v kateri Italiji so nekateri bili. 

Ko greš v Trstu v trgovino Coop, ti še temperaturo izmerijo. 🤔

Pri njih ne boš videl nikogar, ki bi šel recimo na wc brez maske.  😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano
pred 22 minutami je jures napisal:

Na morju trenutno prepolno se vse. Vse se mocno drazi ker je povprasevanje nenormalno, za drugo leto se komajda dobis parcelo.

Tale korona dela cudeze, zakaj bi jo odpravili….cela evropa sedaj odhaja na morje z dosegom avtomobila in 48 ur….mi se verjetno po 16 letih kampiranja poslavljamo od rezidence na morju, ker tole je noro.

v petek sem gledal cene za eno noc v Kopru za dva odrasla in 1 froca - najcenejsa soba je bila 480€ - v Kopru!

Boni so tudi naredili svoje - cene so x2 minimalno. Vse se bo preplačalo

FF88FEEB-64A9-428E-AE53-AA41513265B3.jpeg

Midva sva dobila v Kranjski Gori v hotelu ramada za dva, za 135€ z zajtrkom. Je drago, ampak spet proti ostalim niti ne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Deeyan napisal:

Mi je pisal Kitajček, če sem dobil denar nazaj (kar seveda sem),  pa če še potrebujem grill ga lahko ponovno naročim, so spremenili metode pošiljanja... se mi je zdelo full korektno pa sm reku ajd v tretje gre rado :D

Kako sedaj pošiljajo? A mogoče kje iz Evrope? Ker tega je vedno več. So ugotovili, da folk ne bo več toliko kupoval pri njih, če boš moral vsakokrat pošiljati na poštno carino razne linke in dokazila, kje si kupil in na koncu plačati še davek pa carino in manipulativne stroške. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je Deeyan napisal:

Sej to pa niti ne rabis cakat, tam ko je treba vnest podatke za posiljko das samo kljukco "vrni posiljatelju" 

Ta obd pa dela super na aplikaciji od telefona, be rabis  compa 🙂

Aha. In kaj naložim na telefon, da bo delalo vse, kar je zanimivo? Ali mora bit avto ugasnjen, ko priklopim to napravco? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je Janez007 napisal:

Da ni bil OBD2 adapter? 😁

Kaj je zdaj s tvojimi meritvami Alex, čakam že 3 tedne??? 

Uf... Dobro, da si me spomnil.👍

Je doma že kak teden. Samo sina, ki je računalničar moram prositi, da mi to pošte la. 

Kaj točno že rabim, program, da bo to špilalo? 🤔

pred 42 minutami je Deeyan napisal:

Pa dober, vsaj tolk posteni so da ti dajo vracilo, ce zaluta

Res je. Eno stvar, ki je prišla za par evrov sploh nisem šel dvignit, ker me pride stat dvakrat več carina in vse ostalo, kot je vredno. Naj pošljejo nazaj prodajalcu. Itak ne rabim nujno. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 44 minutami je Deeyan napisal:

Po tolk kilometrih si bo pa ze res zasluzla pocasi 😁

Kar se pa grilla tice bom pa picasi obupal... Posiljka se je spet zgubila, dobu spet vracilo dnarja... 🤦‍♂️

Meni tudi ena pošiljka iz aliexpress zalutala. Je postalo zelo nesigurno to nakupovanje pri Kitajcih. Pa še davek zraveb, pa carina, pa carinski stroški. Mah, ni več računice. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je mazdaman napisal:

Ta je pa lepa in ji paše vse rdeče35a49bcb646244e825bfa3261662c6f0.jpg

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Evo, tako je že bolje. 👍

Čisto drugi avto izpade. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano
pred 16 minutami je Boss napisal:

Ja, jaz bi preskočil v naslednjo kategorijo in tekmoval z BMW-ji, Audiji, Mečkami kdo ma temnejšega.

... temnejšega kaj? 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Evo dokaz kolk to boljš zgleda kot krom - Alex, kdaj bova torej temnila? A čva samo folijo al greva na plastidip?

Ta je potemnil tudi letvice okoli vrat in stranska ogledala tudi. Tvoja Boss ne bi izgledala tako kul. 😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 32 minutami je Z M A J napisal:

Danes istočasno praw oba2 zimska družinska avtomobilčka :)

Geckoti so zakon; zanesljivi in varčni stroji. 

Vseeno mi je siv nekako lepši in tudi v moči se mu krepko pozna 1.4 16v napram 1.1 12v (97 proti 67PS).

Lenovo_A1000_IMG_20210120_155335.jpg

Lenovo_A1000_IMG_20210120_155424.jpg

Lenovo_A1000_IMG_20210120_155355.jpg

Lenovo_A1000_IMG_20210120_155455.jpg

Lenovo_A1000_IMG_20210120_155526.jpg

Lenovo_A1000_IMG_20210120_155904.jpg

Opa, to so pa pravi ameriški  "mišičnjaki". Ne skoparijo z konjskimi močmi. 🧐

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 minutami je Aless napisal:

Ja če je M6 3.gen karavan bil za kateri trg na voljo brez strešnih sank pol je enostavno ja.

Če pa ne pa je vprašanje če bi pasal ta trak za kanal + drug nosilec da zapreš luknjo od limuzine. Nosilci za sanke so prišraufani z notranje strani (vsaj pri GH je tako), če na tem delu ni dobro zatesnjeno imaš lahko veliko štalo v avtu.

Vprašanje če limuzina sploh ima luknje skoz streho za sanke.

Mazda mk3 nima lukenj skozi streho. Ima samo privojačeno z imbusi. 

10412966674_37a9fa9f9e (1).jpg

10412990995_078b52b496 (1).jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 minutami je Aless napisal:

Če hočeš dat sanke dol boš moral pošvasat luknje in prebarvat streho, to je edina varianta ;)

Ne verjamem. Imajo namreč trakove čez celo streho v žlebovih.Kot sem uspel videti ostanejo samo luknje navojev v utorih. Saj ne bi za vedno odstranil sank. Če bi jih rabil bi jih enostavno nazaj privil na streho. V Ameriki recimo pride CX 5 original brez sani. V bistvu jih moraš dokupiti kot opcijo in nadstandardno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.