Tolk me je tišalo kakat, da v sili razmer nisem tokrat zavrtel gumba. Zgleda se moj status heroja maje.🤣
Aha, ja, seveda, seveda. Zdaj te je pa 'kakat tišalo'.
Čeprav, ja, v bistvu bi ti bilo za verjet. Ko v vzvratnem ogledalu zagledaš kljun od BTjke pa notri enega brkatega hribovca... Ja, verjamem, da te je pritisnilo...
Sm kmet an s hribu doma, pa se na @Z M A Jove bavarce ne zastopm lih tanartabl. Kej mi lohko kdo raztolmači, zakaj ima BMW v garaži čez šipo 'zračno blazino'? Da toča ne razbije šipe?
Mah, kaj, ves svet počasi postaja "50 odtenkov sive". Vsi so beli, svetlo sivi, temno sivi, modro-sivi, strojno sivi, grafitno sivi in črni. To je bilo pred štiridesetimi leti fino, vse je bilo v barvah: belo, rumeno, oranžno, rdeče in petrolej-zeleno...
Merkur, Kromberk, ura 11:32, temperatura 11°C, sem ti mahal z lopato ti pa nič
1.) Premalo si mahal.
2.) S premajhno lopato si mahal.
3.) S seboj sem imel enega spečega dveletnika in sem tuhtal, kaj narediti: a ga pustim spati v avtu ali ga zbudim in bo siten. Zato nisem bil pozoren na dedce, ki nekje nekaj mahajo. Če bi kakšna luštna šla mimo v minikrilcu, bi jo zihr videl...
4.) Drugič mahaj bolj odločno, da se te bo videlo. Mislim pa, da nisi nič mahal, ker si bil v Merkurju, ko sem prišel na parkirišče in si že odšel, ko sem končal z nakupom in prišel ven. Lahko bi pa počakal, to je pa res. Ne vem, kam se ti je tako mudilo?
Najbrž na šestici, ker BTjka ima spodobne zimske krampone, primerne svoji silhueti in namenu (namen avta je, da se vozi ne glede na vremenske razmere, ne pa da je estetsko dovršen razstavni eksponat v umetnostni galeriji, ob katerem sosedje zelenjo od zavisti).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej, a je tole VW T1? Ta je bil pa res hud. Zračno hlajen in trpežen. Škoda samo, da ga tista Črna Packa zakriva...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani