?e pa bi doma na dvori??u stala Faceliftana pa bi bla lep?a kot stara ne?
a-a pa? te lu?i mi ne sedejo, ajde lep?a bi bla z manj?im meglenkam... uaaa dans sem se zavedel kok je lepa ko sedi na poletnih ?olencih pa ceste se dr?i z dunlop-kam sp sport 230
Ni ?e tak hudo.... blatno, do spodnjic pa ... treba bit
je hudo ?e sm ga mogel z mojo staro zobno krta?ko pucat
EDIT: na slikah ni videt usran, sam ko sem se ?ez mesto peljal so me pa sam gledal dva tipa sta me celo prav poimenovala (lej te downhillerje ), sim mel pa drek ?e na vrh ?elade
zdele ste me spovnal na uno oddajo wheelers dealers al neki takga ko kupi sfukan avto pa ga proda z dobi?kom. ima 4000funfov prora?una da ga zrihta in nato proda. zan? je rihtu eno alfo pa jo je kupo za 800funtov in zrihtal da je blo vse skup vredno 2700funtov, nato pa jo je prodal za 4500funtov biznis
kolk si pribli?n zapravil za vse te tatooje, vem da so dragi sam kolko pa nwm :ne vem: okvirno kolko bi pri?li? drga? so pa ful dobri res tist gangsta style
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?tudiram ?e se da kako mazda forum krom nalepko dobit da bi si jo na bajk dal bi na morju mal reklame po kampu delal
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani