Skoči na vsebino
Mazda5 TX Plus (Facelift 2008)
Napisano

?e pa bi doma na dvori??u stala Faceliftana pa bi bla lep?a kot stara ne? :D

a-a <_< pa? te lu?i mi ne sedejo, ajde lep?a bi bla z manj?im meglenkam... :rispekt: uaaa dans sem se zavedel kok je lepa ko sedi na poletnih ?olencih :ljubezen: pa ceste se dr?i z dunlop-kam sp sport 230 :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zelena ba in njena obuditev
Napisano

<_< pojavljajo se prvi problemi,motor laufa super ampak so zaj kompresijo merli in rezultati so sledeci

1-12.5

2-9.8

3-9

4-12

in sedaj ce da krijem pol stro?kov popravila al kak se bomo pac zmenli :angry:

vesel naj bo da si mu sploh ?ol swap delat <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Model 16 ventilar ma ponavad 4 al pa 8 cilindrov, 24 ventilar pa ponavad 6,8 al pa 12 cilindrov. A je kaj razlike ? :hohoho:

narobe si razumel :P jz sm mislil v tem kontekstu da je star npr 16v nov pa 24v :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Male mazda drivers...
Napisano

Ni ?e tak hudo.... blatno, do spodnjic pa ... treba bit :D

je hudo ?e sm ga mogel z mojo staro zobno krta?ko pucat <_<:hohoho:

EDIT: na slikah ni videt usran, sam ko sem se ?ez mesto peljal so me pa sam gledal :hohoho: dva tipa sta me celo prav poimenovala (lej te downhillerje :D ), sim mel pa drek ?e na vrh ?elade :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:D takole zacel se nov projekt menjave motorja,1.5 bomo zamenjali z 1.8 140ks.

Seveda sta podobna motorja. Ko no? pa dan. Saj je samo 3 deci razlike v motorju ter okoli 30-40 konjev. Objavljena slika

:rispekt: Tako se dela. Upam, da boste povedali rezultate (perfomanse). :P

spregledal zgorni post sramezljivsramezljiv se opravi?ujem sramezljiv

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sta kar ja na brzino isti drugace pa kar razlicni :P

ja ne mislim, ?e sta isti model al je kaka bistvena razlika kot npr 16v, 24v,... men zgleda da sta obe 16v, oz dokaj identi?ne :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zdele ste me spovnal na uno oddajo wheelers dealers al neki takga ko kupi sfukan avto pa ga proda z dobi?kom. ima 4000funfov prora?una da ga zrihta in nato proda. zan? je rihtu eno alfo pa jo je kupo za 800funtov in zrihtal da je blo vse skup vredno 2700funtov, nato pa jo je prodal za 4500funtov :jupiii::danzoman: biznis B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Male mazda drivers...
Napisano

vem da nism, sam tk mi najbel sede, pa ?e neumnga se delam pa mi je marskej opro??eno. :)

no sej to se tut jz delam v ?oli pred profi pa fajn skoz pride? :bravo::P upam da nimamo nobenga prof. tukaj :zvizga:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Male mazda drivers...
Napisano

To barvo samo zemlja ven potegne :D

kolk si pribli?n zapravil za vse te tatooje, vem da so dragi sam kolko pa nwm :ne vem: okvirno kolko bi pri?li? drga? so pa ful dobri :rispekt: res tist gangsta style :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.