Mah zato nisi reva. Mislim da s trezno glavo in preudarnostjo , ter s sekundo razmisleka preden odreagira? na "provokacijo" izpade? ve?ji frajer kot katerikoli kolerik.
Podpiram civilno koraj?o v mejah normale. ?e pa se trije 90 kilski spu??ajo v prepire z ostalimi pa se raje umaknem. Imam doma dva mala otroka, ki poteebujeta zdravega o?eta.
Me je enkrat na sprehodu na makadamu en pijan kreten zaj... ker se mu pe? kao nisem umakno na travo. V ble??e?em c-max-u je ob njem sedela prestra?ena ?ena, na zadnjem sede?u pa povr?no pripeta ca. 7 let stara pun?ka. Njegovi gospe sem za?elel, da nekako sre?no pridejo do doma, nato pa sem odkorakal ?ez travnik. Res se mi ni zdelo primerno v nedeljo popoldne pred o?mi otroka obra?unavati s kretenom.
Recimo da tudi ta pijani kreten spada med mentalne invalide
Tako je... za svet resevati so drugi poklicani. Jaz imam svoj del sveta poslihtan, moji bliznji pa tudi. Je pa res, da kar dostikrat, ko naletim na kakega takega majstra kot ga ti opisujes, preprosto poklicem policijo... sicer pol pred ljudmi izpadem tezak in komplikator, ampak, jbg, jaz vem da je to prav...
Ta vikend ja, namesto Hallstatta. Sej bi lahko odpovedali, sam smo vedno v iskanju sonca, Garda nam je bla pa ?e lani v?e? Tudi za tvoj kolo bi se kej najdlo tam, ?e nisi ?e bil
Druga?e mamo pa ?e kar sre?o letos z vremenom, z izjemo tistega Mangarta
Sem ?al tudi sam ?e dostikrat na ?tajerskem enake stvari do?ivljal, pa v Avstriji tud, tak da jodlari niso ni? bolj?i.
Sem pa se, po dveh neugodnih izku?njah nau?il, da raje dr?im jezik za zobmi, dokler jih ?e imam. Pred par mesci sem si v qlandiji v Mariboru jezik stegno, ko je en parkiral na mestu za invalide, pa me je ded, brez heca, po u?esu vdaro da se mi je zmotlo, vsedo v Caddija in se odpeljal.
?al si nisem zapomnil registerske, od takrat dalje pa si raje mislim svoje.
Ko pa je ?ena pred mesecem dni kretenu, ki ji je vzel prednost zatrobila in zablendala pa ji je tip hotel na naslednjih semaforjih steklo na vretih razbit.
Road rage se na ?tajerskem zadnje ?aste dostikrat dogaja.
Se strinjam... znanec je pred kar nekaj leti ( ko se je svet ?e vrtel v pravo smer), v druzbi zene in otrok hodil po centru lj in videl pijanca , ki se je drl na natakarico... ko mu je rekel, citirano : " ej, pa ne mors se tko z zensko pogovarjat" , ga je majstr odrinil , tako, da je padel, z glavo udaril v robnik in kar nekaj casa prezivel na so?i na vozicku...
Ni se za zajebavat, se strinjam.... ampak... ucasih se je tezko zadrzat...
In stereotipno... mislim, da nas vecina pogleda, komu bomu jebal vse po spisku... dedku v cliotu pa? bomo, crnemu x5-ki z temnimi sipami pa mal kasneje. ?
In, ja , to ni prav in to me naredi revo, ampak, jbg, nekje se je treba znat ustavit...
ZD siska, prejsnji teden. Mulc v golfu, takole parkiran vsaj pol ure. Na dopolnilni tabli pise "dovoljeno za resevalna vozila". Nazalost je pajek prisel prepozno.
Ni najlepsa, ni najbolj sportna, ni najprostornejsa, ni najbolj divja (ce sploh je - za kaj takega se pac ne proizvaja v pravem stoletju)...
Se mi zdi pa zelo dober kompromis vsega nastetega, pa ?e cesa... in zato, vsaj meni oddaja nek kul vtis, brutalen, lep, vsecen, kakorkoli... dokler se jo primerja z navadnimi karavani, seveda...
ja, obstaja tudi nabrit focus, prav tako v karavanski razlicici, golf prav tako... ampak ne da mi nista vsec... ogabna sta mi... tale octavia mi je pa od nekdaj vsec, ze prva rs mi je bla top...
Pa nisem nikakrsen vag fan, dalec dalec od tega....
Recimo za moj okus Calibra, BMW serije 8 ali P406 coupe, e tisto pa so bili lepu avtomobili, da se rece!
Od novejsih pa mi je najlepsa Rx8
Od starejsih ?e honda prelude, alfa 164, prvi volvo s80... nekaj posebnega ima v sebi, vsaj zame, recimo tudi renault safrane ali pa citroen xm...
Od novih pa... res je, ni vec avtov z duso... takole na hitro najprej pomislim na novega volva xc90 in s/v90... ne maram audijev, ampak a7 sportback je cudovit... bmw 6gran turismo tudi... da o mb razred s cabrio ne zgubljam besed
Kolega ki je zdravstveni resevalec in prostovoljni gasilec mi je zrihtal. Je eden izmed pobudnikov osvescanja o pomembnosti sos pasu in zelo aktivno sodeluje pri razdelevanju teh nalepk.
Vkolikor si zelis nalepke (moja je sicer magnetna,pa tudi glede na velikost se razlikujejo), mislim da lahko kontaktiras dars,pa ti jo bodo poslali.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani