JDM niso neke "JDM" nalepke, postran avspuh, zelene feltne in podobne bedarije. Gre za rihtanje avta za hitrost, za dirkali??a, touge... ?alostno je le to, da se sem uvr??a ve? ali manj le Honde. Pa saj to ?e ve? ker na Slo JDM forumu samo Honda?i res "nekaj veljajo" ostali lahko zrihtate (ali smo zrihtali) katerokoli ostalo japonsko znamko pa ne bo tak "wau". S?asoma ugotovi?, da gre za rihtanje avtov za lastno du?o in nima veze a je tuning del iz JDM, Kitajske ali pa USA. Glavno, da slu?i namenu.
Ok to je res... zadnji avto k je bil v kategoriji majhnih avtov je bil Yugo pred skoraj dvema desetletjema. Vmes sem tud nekaj sto kilometrov naredu z Lupotom, Polom, Twingom pa nekaj ve? z R5 ampak s tistimi kavnimi mlin?ki v nosu mi tud na kraj pameti ni padlo mal hitrej peljat, ker itak nikamor ni ?lo tko, da ja verjetno sem res pozabil kako je z bobni zadaj.
?eprav ro?na party je po moje bolj?a z bobni kot pa z diski.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
orgazem
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani