Nekaj takega sem jaz hotel narest iz avta (seveda 1.5 pod havbo), no potem me ja zdej malo minil in nekako i??em 323f-ba V6 (cel avto).. mogo?e me pa spet stisne pa se lotim bodykita, ledic itd... na V6 seveda...
ma? pa ?ist iste na?rte ko js
Tista 6-ka je tut lepa, ni gor pretiranga body-kita
Tudi meni se je za?elo podobno dogajat, sploh ker dva odbija?a delam ?e ve? kot pol leta, pa ?e kar nisem kon?al ker mi vedno nekaj serje vmes, ko kon?am odbija?a bom v kratkem verjetno prodal body kit, potem pa kako KJ-ZEM (2.3V6) ma?ino ubost, pa bo oznaka 323 po nem?kih standardih taprava!! Btw, ima kdo za za?etek kako 2.0V6 ma?ino in GT podvozje za 323f-ba za prodt?
KJ-ZEM so ?e bolj redke kot KL-ZE
Symon, sej kot si opazu je tut men za?el bolj na performance ?gat, ?e je pa pol ?e styling zravn pa tut n? ne ?kodi, ?e je v pravi meri
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vem da je hud, ?e bi bil noter ?estak takoj
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani