Skoči na vsebino
Video
Napisano

Pa sami Nissani. ?eprav to ni dobro, da jaz gledam. :P Tam so tako pogosti kot pri nas naprimer Renaulti zato imajo take podrtije in jih ni ?koda.

Takole se pa Miato NA vozi. :ouje:

:ouje: to je res taprava igra?ka za drift :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Te avte samo spusti?, ene krom feltne (po mo?nosti z robom!), ?rne ?ipe. Pa avto obvezno ?rn. Pa si ga zmagal. Ni? drugega na zunaj ne rabi? dodajati. :bravo:

Kroma na avtu tut ne maram :blush: Tale ki jo je prilimu mazdaman je tut lepa, sam felge mi niso u?e?

post-1139-1285751741_thumb.jpg post-1139-1285751752_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Nekaj takega sem jaz hotel narest iz avta (seveda 1.5 pod havbo), no potem me ja zdej malo minil in nekako i??em 323f-ba V6 (cel avto).. mogo?e me pa spet stisne pa se lotim bodykita, ledic itd... na V6 seveda...

ma? pa ?ist iste na?rte ko js :bravo:

Tista 6-ka je tut lepa, ni gor pretiranga body-kita

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Tudi meni se je za?elo podobno dogajat, sploh ker dva odbija?a delam ?e ve? kot pol leta, pa ?e kar nisem kon?al ker mi vedno nekaj serje vmes, ko kon?am odbija?a bom v kratkem verjetno prodal body kit, potem pa kako KJ-ZEM (2.3V6) ma?ino ubost, pa bo oznaka 323 po nem?kih standardih taprava!! Btw, ima kdo za za?etek kako 2.0V6 ma?ino in GT podvozje za 323f-ba za prodt? :P

KJ-ZEM so ?e bolj redke kot KL-ZE ;)

Symon, sej kot si opazu je tut men za?el bolj na performance ?gat, ?e je pa pol ?e styling zravn pa tut n? ne ?kodi, ?e je v pravi meri :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Ja a ve? kaj je ?e bolj? fora, da ko je kolega (zagrizen nemc: bmw, audi) videl napis 323f, je mislu da gre za avto serije 3 z 2.3 ma?ino :notworth:

:hohoho::hohoho::hohoho: a res al kaj LOL

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.