Skoči na vsebino
Riž
Napisano

Naj mi nekdo razlo?i kak?na je fora, da na katerikoli avto nalepi? nalepko GT-R, GTi, Type R, RS, ?e tam ni v originalu??? :ne vem: Imam ob?utek, da take nalepke folku dejansko v glavi dodajo konje in mislijo, da imajo potem bolj "?porten" avto.

OK, js sm pa ravno razmi?lju, da ko bi opravu swap, da bi si dal uzadi napis MPS :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

History of Cigi
Napisano

ta je 9-i, zena imela se 2 ibici, to dela pla?a? pa manj kot za VUVU al pa olimpijado...

Tut moj father je mel pred Mazduro Cordobo z 1.4 motorjem, je delala kot urca, kot zdej tut Mazdurca :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

?ez 2 leti? a ga nebi raje takrat prodal pa koncno V6 kupu.. ;)

ne, ne, ker pride V6 to?no tuki not :hudicek:

a si se ze peljal s kako 2.5?

dej nehi lu?te delat :D nisem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

odbijac in prag MALO slici na RX8. dejansko ni tak slaba. :)

mogoc pa se bo kej iz tebe:P :D

:harhar: z body-kitom se bom js zajebavu na koncu vsega (lahko da ?ele ?ez kaki 2 leti), najprej pa seveda podvozje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Deeyan sem se ?e ustra?il,d a ti je v?e? ker si jo prilimal. :P

ja se opravi?ujem, ker sm ?ou mal OFF. ?e bi ble mal lep?e oblikovane linije na prednjem odbija?u bi zgledal ql

pri unmu Japoncu se pa vid, da je utrgan, sej ma ?e ?ist poklapan avto :P

mi je pa zlo v?e? tale C-jka, edino badlook bi js mal druga? u?timu

post-1139-1282113314_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Ni vse da gre v podn, mora biti to?no dolo?ena vi?ina, da se ne vpliva preve? na handling :)

Taka je pa sedaj tista MX-3

Objavljena slika

Link do strani

http://www.cardomain.com/ride/245002

?e ena zanimiva :)

http://www.cardomain.com/ride/283589

lepa, u?e? mi ni edin tista ?rta na strani, pa nvem zakaj, nekak bode v o?i

taspodnja povezava (tamodra) je pa :ljubezen:

Objavljena slika

MX-3 more bit res stilsko urejena in nanjo ne pa?ejo neki hudi body-kiti, npr. kot tole. To je za Honda?e ne za Mazda?e ;)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Ni ?e vse izgubljeno, Deeyan je dal lepo MX-3 (rde?o predvsem) gor, mogo?e bo le pozabil na ri?. :P

Rde?a bi mogla it sam ?e u podn ;) Sej ve?, da preve? ri?a spet ne maram, unikatno ?e gre, kar je preve? je pa preve? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Ja s pravim avspuhom res ja. Ampak ?e vedno je mli?nek in verjemi, da bi kmalu dojel, da v bistvu ni hiter avto. Enkrat te more nekdo z V6 peljat pa bo? videl kaj je prava (FWD) Mazda. B)

Samo
, posnetki jim delajo sramoto. <_<

Uf KLZE pa itaq raztura :D pa ne mi takih posnetkov kazat, ko se mi lu?ta V6-ke ko nvem kaj :aaaaa::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japanese performance
Napisano

rja je bla pri men sanirana na podoben na?i, ampak k sre?i tak fejst hudo kot je tukile ni blo. U glavnem koker opazi? rjo ne sme? dolg ?akat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

Nimam sicer izku?enj z A3M-om, sem pa nekaj ?asa nazaj povpra?eval po vzmetenju in sem dobil najcenej?o ponudbo pri Techno Racing-u, sicer za vzmetenje Vogtland, H&R-i pa bojada niso dosti dra?ji.

- Mazda 323F "BA" (VOGTLAND, - 30mm ali pa - 50mm)

EUR 166,32/set -> dobava 3-4 dni

sm se pozanimu glede tega technoracinga in eni pravjo da so nateguni, je pa res da je med H&R-om in Vogtlandom razlike sam 20?. Pa teh 50mm pravjo, da je baje sam marketin?ka fora, da vzmeti u bistvu nikol ne zni?ajo ve? kot za 35mm, ?e bi hotu ve? bi mogu met pa ?e gewinde.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

tuv pa potrdilo o montazi in opravljeni optiki nabavo sem jih pri kolegu customgarage(uros golob)dal sem 190eur in mi je se kar on izpolnil potrdilo ki ga prej mores dvignit tam kjer bos dal vpisat in pol sn so za sipe in fedre hkrati in sn bil pet min fertig z pregledom ter dve uri pocakal na kartoncek ker sem mel pac cas drugace ti ga posljejo po po?ti

Poznam to trgovino ja, sam js bom verjetn ?ou kr k A3M kjer je cena ista (3? ni?ja), ker mam bli?je, pa ?e ?lahto mam tam :D

ma kdo z njimi izku?nje tut oni vpi?ejo kao, da so oni delal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.