Sem kupil 2 kompleta takih s kitajske po eBayu (za 4 sem dal okoli 7 €), od daleč enaki kot original, od blizu pa se vidi, da gre za ponaredek, vendar kar dober.
Že nekaj časa imam samo še original platišča z original pokrovčki, predvsem, da pašejo original vijaki.
Set štirih črnih pokrovov s kromirano obrobo in Mazdinim logotipom Podrobnosti: - zunanji premer: 56mm - črne sijaj barve - mesto montaže: platišča - set 4...
A zdej alfo vozis al kaj? ka je z Mazdurino Tisto ki si jo tako rihtal?
Uf, ?e kako leto in pol
Huh, tam so se pakr mal zakomplicirale stvari... za ta avto je ?e tolk te?ko dobit dele, da je katastrofa... zdej sm kon?o neki dobil, morm pa sam ?e ?as najt. Mi je pa to zdej trenutno res zadnja skrb pred ostalimi
to je zato, ker so se celi, medtem ko so CE zaradi nesrec po otpadih in tako dalje...moras vidt na otpadih al pa parkiriscih zavarovalnih same CE hahah
Tole sicer nemores vedet, ker se noben avto ni sou s tablcam na odpad
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Platišča: Replica Mazda -1470AP- AkcijaD: 130 EUR :: Avtonet ::
Neki takega 🙂
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani