Če je voznik dovolj OPRAN, potem mu je vseeno za pranje kolesa in vozila, hehe.
P.S. tudi meni demontaža prednjega kolesa ne pride v poštev, ker potem je kar zahteven postopek z nastavljanjem diska, pri tastarem kolesu, ki ima V zavore je to precej lažje, ampak tudi tistega 26-colarja raje kar v kompletu naložim v Geckota, ki se izkaže za precej prostorno zadevo, glede na skromne zunanje mere.
Pidžo je tudi meni najlepši, čeprav so so kar precej podobni, vsaj s prednjega profila. Mi je pa takale svetlo modra barva precej všečna. Z je pa samo za 2 osebi, kadar nas gre več na pot, počiva. :))
P.S. LJ grb je Domžale, ne Tu-bolje, verjetno je fotka bol piškave kakovosti, hehe
Ej...Zmaj lepo si opral in zrihtal ta dva Avtomobilčka👍😉😁🤣 primerna za prodajo 😉😁😁😁lp 😉🤣
Sem izkoristil otoplitev včeraj in ju lastnoročno opral soli ter ostale nesnage. Je hecno 2 avta prat hkrati (streho enega, streho drugega, stekla prvega, takoj stekla drugega in tako počasi navzdol do koles), sta pa bila takrat morda meter bolj narazen kot tule na fotkah, ker sicer bi ju opral KURCKEJ
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gecko; neustrašen DeSUS stroj, tule je bila krajša vožnja prava akrobatika in verjetno ne preveč varna v primeru nezgode.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani