Skoči na vsebino
Letne gume - jaz mam tudi
Napisano

Lepe feltne ni kaj, ?e jih bo? prodajal ma? ?e tle kupca :D

So bile prej?nje skoraj enake (poglej predstavitev ?lanov), pa ni bilo zanimanja !? :ne vem:

Sedaj jih ni ve? - ?le papa :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa smo spet tam,ko ni muh..... :P David bi ?e prilepo njegov zna?ilni znak,KAALman bi ?e 2x lepo napisal,da se umirimo(a),eni bi pa kr lockali! :P:D

O ?em ti to :hohoho:

@Komar, suuper lepo pa?ejo te felne gor, za moj okus ?e bolj kot prej?ne!! Jaz vidim razliko med temi in prej?nimi in te so super, samo ve? kaj , prooooosim spusti aftek, druga?e pa rees ql :bravo::ouje:

Torej je bila sredinska lukna prava velikost? Strugajo sedaj te od zadaj v blatnikih? Distan?nike ?e ima? ali ne?

Torej spustit ga ... hmmm ... ?e sedaj je kot skokica (45 gume)...

distan?nikov ve? ni, ker so imele prej?nje felne ET55, nove pa imajo ET38-bolj ven ne gre!

Neee, ni? ne strugajo zadaj - lucky me! :jupiii:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aha,samo ne vem zakaj pol nove,?e so ble stare skoraj iste??? ?zmeden? Avto pa lahko ma? vedno tak spucan,ko ga ma? ve?inoma v gara?i.... :P:D

Ejjj, neman gara?e!!!! :(

Aftek je vedno pod milim nebom - bogiiiii ?zmeden?

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Take 6ke lahko vozijo ameri?ani...
Napisano

hmm.. am spet mogu zaklent ? :P

mislim... men se dopadejo avti, ne pa ameri?ani... tale karavanka zgleda drop dead gorgeous :)

pa da so ameri?ani dale? pred vsemi, ja res je, po kretenizmu !

sicer obstajajo svetle izjeme, ampak... nebi tu o tem !

Nena se jezi stariiii... :rispekt:

No, da se vrnem na temo - bom se kar za rde?ko odlo?il (so deca dovol vlki, da karavana ve? ne rabim) ! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Take 6ke lahko vozijo ameri?ani...
Napisano

Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken, Burger King, juciy steaks..itd itd...a vids kok je amerika kul B)

Zato pa so ameri?anke, ki sem jih videl v ?ivo ?isto druga?ne od teh na TV-ju in v revijah - vse imajo obliko hru?ke (upam, da ne bo katera hru?ka u?aljena, ker sem jo z ameri?ankami primerjal!!) ... druga?e pa se pridru?ujem mnenju - amerikanosi ... ma kaj, ?isto za luno so no!!!!!! :vskalo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.