David 8 Napisano 3. april, 2006 Trboveljska "lepoti?ka" Napisano 3. april, 2006 Aja, pa ?e to mi povejte, kere gume so cenej 14 al 15 col? Aja pa hvala... Definitivno 14 col cenej?e...razen ?e vzame? kako izvenserijsko mer...beri 265/40×14 Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 3. april, 2006 Trboveljska "lepoti?ka" Napisano 3. april, 2006 Uf lu?na zadev??ina....pa ful ohranjena o?itno..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 2. april, 2006 No?ni photoshooting Napisano 2. april, 2006 Fuuul dobra.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 2. april, 2006 No?ni photoshooting Napisano 2. april, 2006 thx mate,,,,, Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 2. april, 2006 No?ni photoshooting Napisano 2. april, 2006 Mare super slikice.... kolk ?asa si imel odprto zaslonko na sliki kjer ste poleg avtov nastavljen===??? Ful dobro.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 1. april, 2006 Zagreb?ki avtosalon Napisano 1. april, 2006 Hrdzo pa ti si LUUUDDD!! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 30. marec, 2006 Zagreb?ki avtosalon Napisano 30. marec, 2006 hrdzo..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 29. marec, 2006 Zagreb?ki avtosalon Napisano 29. marec, 2006 Ej lu?tno...... jummy.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 27. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 27. marec, 2006 He he,Labi bi zamoto tvoje sodelavke,tacajt bi pa ti lahko ?el z Komarjem na kavo!! Stvar re?ena! Hm...to pa sploh ni slaba idej ej!! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 26. marec, 2006 Deal!!!!! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. marec, 2006 ?e moja letna kolekcija Napisano 26. marec, 2006 Nice rideee...... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 26. marec, 2006 Labi no problemos....sam nisi kadilc...takih ne spustijo noter... Kakorkoli....mi2 moreva ?e na it ta teden.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 26. marec, 2006 Hm....ej ti kar pokli?i....will se what we can do..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 26. marec, 2006 DEAL!!! Do ?etrtka sem zaseden od 7-15 al pa 16 ure....tako da ?e se da pridi pol...pa te povabim h meni domov na eno dobro kavico..... Bo? ?e mojo ka?o lahko spoznal... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. marec, 2006 Mazda 3 Napisano 26. marec, 2006 Vidi? boss....meni osebno je pa ravno ta silhueta blazno u?e?....ta padajo?a streha.... Sicer se pa strinjam...vsake o?i imajo svojega malarja..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. marec, 2006 Mazda 3 Napisano 26. marec, 2006 buuuuu...l.... To je sam zato ker je mary puncaa!!!! Kaj ?e si dam krilce gor se bo rezultat kaj spremenil???? Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 26. marec, 2006 Ojoj...sploh nisem opazil da je narobe... Tomi dobi? LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 25. marec, 2006 Jap od pon do petka sem v LJ....ej jutri pa ne bom pri?u.... drugi plani v igri... LAbi lahko pa en drugi dan skupej spet odletiva gor... itak toti maribor?ani so sami privatniki...so vedno fraj... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 25. marec, 2006 nisi vec ceh (za tiste ki ne stekajo: zavesice)a sem zmagu??? ?ESTITAAM!!!! P si dobil....naslednji teden te povabim..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 25. marec, 2006 na-aaaa antena ista.... No premisli... PAPA daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 25. marec, 2006 Ok...na 1. 2. 3. pa tudi na 4. sliki..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 25. marec, 2006 Jap....se vidi..... ) Mali hint.... sprememba je ve?ja od ventil?a in man?a od cele gume..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2006 Avtor Spet VeLjer?ki Napisano 25. marec, 2006 Na-aaaa-------- wrong answer...... In mary...Eros ni n? polulal....samo di?i mu ?istilo od gum.... Poky....sem tebe vidu pa sem se mogu potrudit... Aja Rde?i ventil?ki so ker je plin noter..... BUUM!!! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2006 Spet VeLjer?ki Napisano 25. marec, 2006 Torej ...kot obljubljeno ?e moje slike pravkar opranega afteka z "normalnimi" gumami..... UGANKA: Katera sprememba ali modifikacija je na avtu od moje zadnje slikovne objave? Kdor ugane mu ?astim LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 25. marec, 2006 Zagreb?ki avtosalon Napisano 25. marec, 2006 David pomladno nastrojen in pote?en..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Definitivno 14 col cenej?e...razen ?e vzame? kako izvenserijsko mer...beri 265/40×14
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani