Zato je fino da so te zasloni dovolj veliki, da ga osines s kotickom ocesa (recimo za navigacijo) in ves kam it, namesto da napenjas oci in aktivno buljis v nek mini zaslon.
Mini zaslon v avtu z odprto streho z direkt soncem. Se ena uporabna
Ti strleci ekrani so visek budalscine. Vgradi ga kot del armature pa bo
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
E, pri nas obstaja...danes,ko sem pri?el v avto, ki je bil na soncu mi je kazalo na displayu 21?C.Sem moral sle?i bundo.Komot bi lahko bil noter v kratkih rokavih brez upaljenega gretja.
Kaj je danes nekaj ur kugle naredilo v notranjosti dr?ave - motorji, kabrioti...folku cist trga
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?edalje manj mam potrpljenja z takimi pacienti, ki jih vsi videvamo iz dneva v dan. Ponavadi re?em ?loveku, da se naj mal bolj potrudi parkirati, ?e ga ni zraven, mu dvignem brisalec v luft, da se mogo?e vsaj malo zamisli...
Take kot si ti bi rabili pod ?marno goro. To nedeljo je bilo spet vse zaparkirano. Vse bankine, avtobusna, travniki....
Baje se je enmu kmetu tolk odf....da je vse avte na svoji travi pofertiliziral po havbah....
Sam moras to razumet ne samo da mu dovozno cesto cisto zaparkirajo se gor se lepo zlo?ijo....policije pa itak ni med vikendom v medvodah...
Ma? prav samo vseeno ne tolk kot omenjena gospa. Plus parkirala sem tam, kjer je bilo res vse frej. Priznam, pa da kdaj nimam ob?utka kolk naprej in nazaj ?e glede na dol?ino avta. Vseeno pa zaradi tega nobenega ne oviram
Malo ovitas dovoz in izvoz tistega na tvoji levi samo tale baba je pa od amena
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti strleci ekrani so visek budalscine. Vgradi ga kot del armature pa bo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani