Skoči na vsebino
Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

Zato je fino da so te zasloni dovolj veliki, da ga osines s kotickom ocesa (recimo za navigacijo) in ves kam it, namesto da napenjas oci in aktivno buljis v nek mini zaslon.

Mini zaslon v avtu z odprto streho z direkt soncem. Se ena uporabna

Ti strleci ekrani so visek budalscine. Vgradi ga kot del armature pa bo

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Potem pa? vzame? opremo z osnovnim radijem in ni tablice pa? gor.

Postavljena je visoko, da je ?im bli?je pogledu

A to je mozno? Ce ja bomba

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To sem ze za mx5 rekel da je za odzagati

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mene je kupil....sam ?e denar me kupi pa bo.

post-2637-0-75832300-1494423962_thumb.jpg

post-2637-0-74079000-1494423975_thumb.jpg

post-2637-0-07357400-1494423988_thumb.jpg

post-2637-0-01821500-1494424003_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

No comment, je pa avtobus spet fenomen med samimi smarti, cinkveti itd

post-2637-0-83460700-1488109903_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

E, pri nas obstaja...danes,ko sem pri?el v avto, ki je bil na soncu mi je kazalo na displayu 21?C.Sem moral sle?i bundo.Komot bi lahko bil noter v kratkih rokavih brez upaljenega gretja. :)

Kaj je danes nekaj ur kugle naredilo v notranjosti dr?ave - motorji, kabrioti...folku cist trga :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

fb4f076001da4f56a9194b883d62c286.jpg

?edalje manj mam potrpljenja z takimi pacienti, ki jih vsi videvamo iz dneva v dan. Ponavadi re?em ?loveku, da se naj mal bolj potrudi parkirati, ?e ga ni zraven, mu dvignem brisalec v luft, da se mogo?e vsaj malo zamisli...

Take kot si ti bi rabili pod ?marno goro. To nedeljo je bilo spet vse zaparkirano. Vse bankine, avtobusna, travniki....

Baje se je enmu kmetu tolk odf....da je vse avte na svoji travi pofertiliziral po havbah....:)

Sam moras to razumet ne samo da mu dovozno cesto cisto zaparkirajo se gor se lepo zlo?ijo....policije pa itak ni med vikendom v medvodah...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Ma? prav samo vseeno ne tolk kot omenjena gospa. Plus parkirala sem tam, kjer je bilo res vse frej. Priznam, pa da kdaj nimam ob?utka kolk naprej in nazaj ?e glede na dol?ino avta. sramezljiv Vseeno pa zaradi tega nobenega ne oviram

Malo ovitas dovoz in izvoz tistega na tvoji levi samo tale baba je pa od amena

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Ta pri Merkirju v ?entvidu je fenomen. Spodaj vsaj 50% prazna gara?a v kleti, a treba je parkirati na cestiKER JE TAM VHOD!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Parkiranje na pumpah tik pred vrati da gres po ?ike je tudi slovenski nacionalni sport

post-2637-0-69770800-1480849421_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Gledal The Gand Tour(prvo epizodo) in meni je zelo v?e?, kar precej podobno top gear-u, ampak smisla za humor jim ?e ni zmankal.

So se potrudili tudi s kamero (detajli)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Sorry sam s prikolico sem pa tudi jaz ?e takole....druga?e si predolg in blokira? celo cesto....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

jebemti vedno blizje je, notri ima pa slamnat klobuk.....

post-2637-0-17232500-1478591612_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Tale pa vsak dan pred firmo poskrbi, da imajo ostali ve? prostora, tokrat jaz, okoli avta....

post-2637-0-31891900-1478588011_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

S tem se pa 100% strinjam.

Tej novodobni avti ?e ?ez par let izgledajo stari in nikakvi.

Nekateri stari klasi?ni avto pa so tudi po

20,30 letih ?e vedno lepi.

Res je, je pa tudi res, da se mi staramo........... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

on je v stanju, kjer se ne zaveda da je in budala, in nezmo?en voziti.....to je najhuje, ker kamera ne ka?e kaj je na cesti potem delal....

sicer je verjetno brez hladilne hitro bilo konec...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.