Skoči na vsebino
Zelena ba in njena obuditev
Napisano
:bravo: malo slikic spet jutri pa bomo vidli ce bos startalo,sem kljub temu kar motor menjal,ker se mi ni dalo se tesnila placevat in ravnanja glave,je pa kar razlika med motorjema let 95 in 97 ta novejsi ima kar nekaj stvari manj in drugacne nekatere konektorje tako da sem moral celi sesalni in izpusni kolektor dat od starega in nekaj termostikal zamenjat itd.

post-328-1203362291_thumb.jpg

post-328-1203362330_thumb.jpg

post-328-1203362375_thumb.jpg

post-328-1203362406_thumb.jpg

post-328-1203362437_thumb.jpg

post-328-1203362465_thumb.jpg

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

GO BOBI !! :bravo:

A ti je kaj ?al one V6?? :P

<_<

hehehee....Bobi se vraca nazad!!! :D :D

svaka cast!! :bravo::bravo:

ps - dal ima ta na otpadu zadnji spojler??

nema spojlera,ako bi imala vec bi se prodaval ovdje :P

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
:D je stal malo ja pa se pozna samo ni tak hudo,pa se pral sem ga zaj pa se takoj pozna,je pa iz 97 letnika faceliftane mazde,je takoj vzgal(se je bil v avtu) mislim da ima okrog 135000km,ce kdo kaj rabi iz faceliftane notranjosti naj javi avto stoji na odpadu v storah pri celju

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
:D evo malo slikic mazde in motorja ki ze caka da ga vgradim,odzadi se vidi delavnica(ki mi je vedno na razpolago) kjer se bo sraufalo,ostalo se pa pol sledi bomo dokumentirali vse postopke ki sledijo :bravo:

post-328-1202390720_thumb.jpg

post-328-1202390752_thumb.jpg

post-328-1202390783_thumb.jpg

post-328-1202390815_thumb.jpg

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

ufff me preseneca, da niso to resili ze v tovarni do zdaj?

aja se to glede felten: kako se ti dopadejo OZ ultraleggera v sivi carbon/titan barvi?

meni se na ibizi zelo dopadejo

:ne vem: kake slike bi ble fajn

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

Men so prve bolj vsec za ibizo...

Drugace pa to z lucmi se vidi, da nisi vec pri mazdi...tam bi se to resilo takoj

Men je hotu celo luc zamenjat pod garancijo, ker se je minimalno rosilo enkrat...pa sem mu rekel, da zato pa res ni treba in pol tudi nisem.

<_< stvar je taka da lahko dobim nove luci ampak se s tem ne bo nic reslo,ker so jih ze nesteto menjali in je vedno isto,mi je kazal dopis ki so ga tudi vsi prodajalci seatov dobli,in pise da je to normalen pojav pri pranju v avtopralnicah in da vplivajo tudi klimatske razmere in bla,bla,bla in se mi je rekel da lahko v kratkem pricakujem isto na prednjih luceh,tako da morala na visku,majo ful probleme s temi lucmi,ampak ni panike bom jaz to ze reso kar doma ko bo cas in bom vse razdr in zadihtal,ker tudi grla zarnic so tak za kurac nareta da je ful lufta med lucjo in zarnico,bom poslikal ko bo cas

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.