Kaka fletna gospodi?na, v kombinaciji z avtom - za o?ent!
Men osebno zadn konc od RXke nikol ni biv niti prbli?no v?e? oz. mi je mogo?e kar najgr?i od vseh mazd ki so ble v tistih letih na trgu, no odspredi pa popaplajtz!
Ma ja sej vem, kako je u slu?bi, delat mor? takt ko te napi?ejo in to je to, razen v primeru da si ti tisti ki drugim pi?e? urnike, ampak takih bud?otov pa ni prov velik na forumu!
Ful mi je to ?udn da mor? lu?i ven pometat, ker pri moji seriji so za sprednga samo 4 velki vijaki in 2 pr blatniku, pa je konc sranja! Jz mam tut ?e zimskega spredi gor, pa se nikakor ne morm navadt na stroja, ki zgleda vse prej kot lepo! :ne vem:
Imate prav (na va?o sre?o) nimate vsi 323F, je pa res tudi da ni tale BA edina F, ki obstaja, tko da kar se 323 F ti?e, bi bil velik lep?i znakec z vsemi tremi generacijami te izvedbe!
Nekaj objav nazaj je nekdo omenju Rugla; sem sli?u da odkar ve? ne pije in mu ?trajka orodje, pa tut on nabija Granturizmo! Tko da ?e pa on, pol je pa tut navadnim smrtnikom vrjetn dovoljen!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaka fletna gospodi?na, v kombinaciji z avtom - za o?ent!
Men osebno zadn konc od RXke nikol ni biv niti prbli?no v?e? oz. mi je mogo?e kar najgr?i od vseh mazd ki so ble v tistih letih na trgu, no odspredi pa popaplajtz!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani