Skoči na vsebino
RX-7 FD
Napisano

Kaka fletna gospodi?na, v kombinaciji z avtom - za o?ent! :ljubezen:

Men osebno zadn konc od RXke nikol ni biv niti prbli?no v?e? oz. mi je mogo?e kar najgr?i od vseh mazd ki so ble v tistih letih na trgu, no odspredi pa popaplajtz! :rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kanarcek
Napisano

2Nejko, pomoje si ga ti preve? ?ponu, pa je zdej avto ?e 6 ?evljev pod ru?o! <_<:P

No upam useen da ni, bi blo pa zanimiv vidt kva se dogaja, baje je ma?inka letela ?ez 240 - vsaj tko je reku David - tojotamen! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The Art of RX-8
Napisano

Ma ja sej vem, kako je u slu?bi, delat mor? takt ko te napi?ejo in to je to, razen v primeru da si ti tisti ki drugim pi?e? urnike, ampak takih bud?otov pa ni prov velik na forumu! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

30 min sraufanja
Napisano

Ful mi je to ?udn da mor? lu?i ven pometat, ker pri moji seriji so za sprednga samo 4 velki vijaki in 2 pr blatniku, pa je konc sranja! Jz mam tut ?e zimskega spredi gor, pa se nikakor ne morm navadt na stroja, ki zgleda vse prej kot lepo! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sishi, si vidu kaj ga delajo BGjke! :bravo:

Dobr ajde tut RX8 ni tok ?voh! :hohoho:

Ampak Avstrijci so res obvlada?i, sicer se precejkrat ponavlja isti sprednji odbija?, ampak so lepi stroj?ki! :P

?koda (ali pa nasre?o) nisem mogel bit prisoten v Esterajhu, ker sem imel izobra?evanje za mojo novo slu?bo, druga? bi biv zihr zraven! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F iz GT4
Napisano

Kako kej napreduje GT4! <_<

Jaz sem po Symonovi zaslugi zdej dobil GT2 za PC! :rispekt:

Ni glih GT4 (itak ne vem kaka je) :P , je pa vseen fajn merit mo?i z raznimi puntoti in minilan?ami, pa obenem sedet v Primeri! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F iz GT4
Napisano

Nekaj objav nazaj je nekdo omenju Rugla; sem sli?u da odkar ve? ne pije in mu ?trajka orodje, pa tut on nabija Granturizmo! Tko da ?e pa on, pol je pa tut navadnim smrtnikom vrjetn dovoljen! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.