Skoči na vsebino
Riž
Napisano

He he he :D manj ko je goriva na tej lubi Zemlji bolj bi ga kurli kaj? :bravo: Je pa res da je ta ?port zelo drag...si bo res treba neke ro?ice umislit (Ploki, tvoja izjava zmaga :D )

Ma ja, mat mi vedno ko me vidi vozit pravi naj ?aparam da je bencin drag, verjetno zato ker par let nazaj (ko ?e nisem imel izpita) je stal liter benicna 100SIT in je zdaj za njih drag. Zame je pa? 1? na 1l pocen, tako da ?parat bom za?el ko bo bencin zame postal drag (1,5? 2? na liter)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Tudi meni se je za?elo podobno dogajat, sploh ker dva odbija?a delam ?e ve? kot pol leta, pa ?e kar nisem kon?al ker mi vedno nekaj serje vmes, ko kon?am odbija?a bom v kratkem verjetno prodal body kit, potem pa kako KJ-ZEM (2.3V6) ma?ino ubost, pa bo oznaka 323 po nem?kih standardih taprava!! Btw, ima kdo za za?etek kako 2.0V6 ma?ino in GT podvozje za 323f-ba za prodt? :P

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Ma ja, tko k recmo bmw 320d, serije 3, 2.0 ma?ina... edinole F-a ni definiru.. Druga?e pa zanga ne obstajajo drugi avti kokr nem?ki, oz ?e o?ji izbor: bmw, audi & folcvagn... :dudek:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

sam ve? kaj bi blo ?e bolj?, oznaka 1.3 pol pa sam pohodi? :P

Ja a ve? kaj je ?e bolj? fora, da ko je kolega (zagrizen nemc: bmw, audi) videl napis 323f, je mislu da gre za avto serije 3 z 2.3 ma?ino :notworth:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

Poznam to trgovino ja, sam js bom verjetn ?ou kr k A3M kjer je cena ista (3? ni?ja), ker mam bli?je, pa ?e ?lahto mam tam :D

ma kdo z njimi izku?nje tut oni vpi?ejo kao, da so oni delal?

Nimam sicer izku?enj z A3M-om, sem pa nekaj ?asa nazaj povpra?eval po vzmetenju in sem dobil najcenej?o ponudbo pri Techno Racing-u, sicer za vzmetenje Vogtland, H&R-i pa bojada niso dosti dra?ji.

- Mazda 323F "BA" (VOGTLAND, - 30mm ali pa - 50mm)

EUR 166,32/set -> dobava 3-4 dni

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

tole je pa ?e preve?

me veseli, da ?e ne :)

Hvala :P

Pa da nau lih off topic: tale karton body kit me vedno fascinira, pa tipson ma dejansko alu felge pa intercooler :hohoho:

post-4105-1260396400_thumb.jpg

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japmeet v Kopru
Napisano

Jaz sem vozil eno Mazdo Mx-3, ki ni bila moja. :P Latnik je bil pa Marko_MX-3 in je raje snemal. Pomoje, da zdaj ve? kdo sem bil. Saj jaz sem tudi ?ele na forumu dojel, kdo sta bila vidva. ;)

Aja pa Mazde so bile 2 po ?tevilu. 3 komade 323F, ena Mazda 6 karavan, pa ?e ena Mazda MX-3.

Naprimer Nissan je bil samo en, je pa res, da je bil tisti malo bolj?i. Objavljena slika

Ja, vidl smo ene par 'preletov' po avtocesti :bravo: sam kdo je bil kdo pa ?ezmer nevem, no vsaj ti zdej ve? kuko midva zgledava! hehe

K sm vidu unga Nissana sm si pa reku: uuu to je pa zihr Symon... :unsure:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.