Skoči na vsebino
Male mazda drivers...
Napisano

No evo pa ?e slike mene kako zastopam Mazda?ki forum v Fun factoryju :bravo:

post-657-1201071517_thumb.jpg

Folk me ?e po?as spra?uje ?e mam ?e k?no drugo majco razn mazdinih k jih tok rd nosm :D:danzoman::jupiii:

jz mam tut dve bele zoom-zoom z napisom mazda "as-velenje, zoom-zoom" pa me ?e tut spra?ujejo ?e mam ?e kaj drucga :hohoho: (delam sevis-u skoren?ek reklamo :D )

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja bivsa ljubezen
Napisano

ka na ?etrti sliki je za bobijevo parkiran mitsubishi lancer a.k.a. EVOlution :bravo: vidm po dveh luknah v havbi ki jih ne mor? spregledat pa po box-i spojlerju :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iz Pandorine skrinjice - MX-3 STUFF :)
Napisano

am... sem ti komentiral film?ek, sam mamo trije edn naslov gor pa ga jz najve? uporablam, tko da se bo kje pojavil moj nick (cray) pa kaki bolj taki commenti :P zan? je edn frend ko ma isti nick napisal da ma imprezo... pol sem pa dobil par privatnih... sm pa napisal da sem se narobe izrazil :D

sej si bom uredil svoj nick v kratkem B) na moj video da ne bo pomote :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo se moj dirkalnik
Napisano

Evo pa ?e moj NISSAN Skyline GTR :D

Zadaj malo dvignjen :P drga? pa odli?en za driftat po hi?i in mamo ob ?ivce spravlat :hohoho: pes se pa na sede?no skrije pa butast gleda :hohoho::hohoho:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Male mazda drivers...
Napisano

Eeeej modeli dajte vsaj slike pravilno obrnit, ker nekateri ne morejo rotirat monitorja za 90 stopinj in si lahko zlomijo vrat.

sam res ne :hohoho: nimajo vsi lcd-ji mo?nost obra?anja za 90° :hohoho: men se je vrat skor zvil :ph34r:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Male mazda drivers...
Napisano

Lej stric ?e nima? manj?e pol prosim, da jo prej maredu po?lje? da ti jo zmanj?a, pol pa jo nalima? na forum.

OT --> zaka ti vsakmu stric re?e? :hohoho: k si mi tedi napisu za piknik sm mislu da se je en zmoto pol pa preberem do konca pa vidm da je zame :D:P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

man se ful dopade grafitna barva :danzoman: ti lahko pa v need for speedu nardim za foro na golfu (najbli?je tvojmu) pa ga na rde? ?trihnem pa primerjam felge z raznimi odtenki. :bravo: bom probal te tretje najt pa grem od najsvetlej?e do najtemnej?e :jupiii: sam firma felg bi mi pomagala kira firma so tretje felge :ne vem:

pridejo gor fotke v gratkem sam so 6 krake druga? pa isti design :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.