Skoči na vsebino
Lepe Mazde
Napisano

No vidi? ravno za Daihatsuja (in naprimer Swifta GTi, Civic 4 gen.) bi marsikdo rekel, da je truga ker je lahek, relativno slaba lega in oreng motor pod haubo. :blush:

To?no za Civica ?e za stock varianto pravjo, da je lete?a truga.

Druga? pa ja, ?e si umisli? tako ma?ino na takem avtu mor? najprej poskrbet za podvozje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Ena bolj?ih produkcij zadnje ?ase

Kva mi je pa zelena s14 divja... :wub:

Nism najdu nobene bl primerne teme, pa naj bo ena v katero se limajo samo film?ki.

to deli, drift je zakon :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

@Deeyan, vsak avto je truga v napa?nih rokah. Kdor je vozil ali bil vo?en v nekaj z SR20DE motorjem (Primera GT, 100NX GTi) to?no ve zakaj mi je v?e?. Zelo pro?en avto v vseh obratih, enakomerno vle?e, ?e je pa turbo (200SX) se ga pa da brez odpiranja ma?ine naviti do cca 380 konjev (prijatelj ima 360hp in 50Nm, spomladi gre na 380 ampak mu najbr? ne bo dovolj, bo pa treba odpirati motor in dati kovane interlanse).

To pa itak, da ni za vsake roke, tut sam ?e vedno vztrajam na projektu Daihatsu Charade, ampak ker ne najdem original GTti ma?ine zanj, bom najbr? ubral drugo pot in sicer neki tajga :D

post-1139-1262013727_thumb.jpg post-1139-1262013753_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Komu je tistale ?ist zgornja honda v?e???! pa to ja ne more? narediti avtu. Tazgale bi jaz poslal na obisk v LJ polje ali podoben kraj.

Kdorkoli je vozil tistole FD3s-ko (ki je pristala na drevesu) bi moral biti ?iv se?gan v opozorilo drugim.Sploh ne vem zakaj ravno taki idioti dobijo take avte v roke. Sploh ne vem kje je fora "dodatnega" spojlerja spredaj, ko pa veter itak piha prek havbe in strehe na zadnji konec(spojler).

nism reku, da mi je tista Honda glih u?e?, ampak ?e najbolj? zgleda od vseh ostalih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPH - Black Mica 16W
Napisano

pri avtohi?i, kjer sem jaz 6ko kupil, so jo ?e kot novo malo okrasili :)

in amortizerje za pokrov motorja so na?li tele:

http://www.ath-hinsberger.de/tuning_mazda_...haubenlift-Set/

ker so neko? zastopali ATH

no od teh amortizerjev so ostali nosilci, amortizerji pa so iz tega donatorja (po novem ima karbonski pokrov:

Objavljena slika

drag race varianta :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.