btw, kako to da ne parkiras vec na senci, zadnje case te vidim tam pred music maxom na odprtem parkiriscu
Nova direktorca je od mene zahtevala, da bi bil njen rjavi nosek pa se s tem nisem strinjal in se mi zdaj ma??uje. Med drugim tudi tako, da mi je vzela parkplac. Ampak jaz sem ji samo z nasmehom dejal, da me kej dost ne gane pa je kr rde?a ratala in to ne od vro?ine.
Sej ne vem kam naj dam ampak po moje je to prava rubrika.
V?eraj v BTC tam pred vhodom v halo A, kjer je parkiri??e, ki je seveda ves ?as zasedeno. Pripelje na parkiri??e ?rn BMW in se lepo parkira na prostoru za invalide, takoj za njim pa ?e en drug avto v katerem za?ne ?ofer besno trobit.
Nakar oba spustita okna in tisti, ki je trobil se za?ne razburjat, da je bemveja? parkiral na prostoru za invalide in kako ga ni ni? sram. ?ele zdaj sem opazil, da je tudi voznik BMW-ja starej?i mo?ak, ki nato nekaj brska in privle?e na plano nalepko za invalide in jo moli pod nos tistemu, ki se razburja. Se pravi je torej parkiral pravilno.
No zdaj se pa comedy-drama ?ele za?ne saj tisti trobe?i ?iv?ne? za?ne razlagat da je on ve?ji invalid od bemveja?a in da mu mora odstopit plac. Seveda mu drugi ni dol?an in za?ne razlagati, da je pa on ve?ji invalid. Na trenutke je vse skupaj izgledalo kot zdravni?ki simpozij.
Men je ?e ?lo totalno na smeh ampak, ker je bilo tako napeto sem seveda pozabil potegniti telefon iz ?epa in posneti dogajanje.
V glavnem parkirani mo?ak vr?e nalepko na armaturo in se skobaca iz avta. Sicer ne vem kake vrste invalid je ampak, razen da si je pomagal pri hoji s palico, mu je kar dobro ?lo.
Ta drugi besne?i pa se je nato lepo parkiral zraven direkt na prehod za pe?ce in takoj izpadel tele nevzgojeno. Zanimivo, da je tudi ta ?isto lepo zlezel iz avta in razen, da je bil bolj po?asne hoje, tudi pri njemu ni izgledalo, da je nek hud invalid, sploh glede na ves rompompom.
Ampak sta pa poskrbela za dobro mero zabave in kar nekaj ljudi se nas je ustavilo in opazovalo ta cirkus, vsi pa smo imeli nasmeh na ustnicah, ko se je zadeva kon?ala.
Pa ne to u?it - naslednji? se ti bo na sve?e po?trihanega in bo rekla "Glej o?i, nekdo ti je zbrisal moj podpis, ampak brez skrbi sem se ?e enkrat podpisala".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zakaj pa bo? BMW-ja vrgel v kanalizacijo, sej zgleda ?e ?ist uporaben
Povezava za deljenje
Deli na druge strani