David 8 Napisano 24. marec, 2006 Letne gume - jaz mam tudi Napisano 24. marec, 2006 no pa ?e moj avtek- sicer mal modificiran (foto?op) pa ni z leto?nje sezone-ta slika ?e pride Apcih kaj tote gume odzadi bo? na mazdo za?raufal??? Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 24. marec, 2006 Zagreb?ki avtosalon Napisano 24. marec, 2006 Off record......symon.... KAK PODPIS MA? TI???? Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 23. marec, 2006 Letne gume - jaz mam tudi Napisano 23. marec, 2006 jaz bom dal oceno v nedeljo ko bom videl to v zivo Ah labson...ti ne more? racionalno razmi?ljat ker bo hrana v igri..... Sedi ?US! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 23. marec, 2006 Letne gume - jaz mam tudi Napisano 23. marec, 2006 Tomson se podpi?em pod to.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. marec, 2006 Mazda MX-3 Napisano 13. marec, 2006 Najbolj?e da malo ro?no prei??e? forum.... ti garantiram da bo? marsikaj zanimivega na?el..... LP david Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 7. marec, 2006 Mazda RX8 Napisano 7. marec, 2006 U zakon... RX8 nora... P.S. me pa zanima kake so kaj cene teh body kit-ov..... hude stvari za mazdo 3 imajo.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 6. marec, 2006 Mazda 323f gang Napisano 6. marec, 2006 Aha,kolkokratni zoom si uporabo,da je videt take velikosti?? Pa ?e se ne vidi dobro! Ka te brigaaaa....... Jest vidim use!!!! LP dAvid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 6. marec, 2006 Mazda 323f gang Napisano 6. marec, 2006 No pa sej je videt znakec od mazde..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 5. marec, 2006 Mazda 323f gang Napisano 5. marec, 2006 To mislim da ne more bit logotip.... ampak koncept mazdinega avta.... Torej....... :ne vem: Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 5. marec, 2006 Mazda 323f gang Napisano 5. marec, 2006 Kaj pa tale slikca zgoraj???http://www.club323f.com/ba/ ?????? :ne vem: Katera to?? Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 5. marec, 2006 Mazda 323F BJ Rally :) Napisano 5. marec, 2006 Ej sploh ni slabo to... mislim da ?e nisem videl take zadeve na rallyju... Very nice... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 1. marec, 2006 Nissan 300ZX Napisano 1. marec, 2006 Ej Joe,daj poigraj se malo ?e z Mazdo 3,kot ti je ?e David reko! Me zanima kaj bo? ustvaro! ?akam ?akam... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 27. februar, 2006 Mazda 323F CRO Napisano 27. februar, 2006 Na hrva?kem ni problema s homologacijo..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. februar, 2006 Mazda 323F CRO Napisano 26. februar, 2006 Ej Mare to sem tudi jest opazu... pa sem mislu da je prevelika koli?ina kave kriva za to... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. februar, 2006 Mazda 323F CRO Napisano 26. februar, 2006 Ej zakon.... kar povabi ga na na? forum... Sicer pa hud odbija?.... LP daVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 26. februar, 2006 Nissan 300ZX Napisano 26. februar, 2006 Pa ti si luuud!!!! Svaka ?ast..... Nekaj bi te prosil...... dej poigraj se malo z mojim avtom... Toniraj stekla pa malo zni?aj podvozje..... Da Vidim kako bi zgledalo... Aja pa ?e lexus stekla za zadnje lu?i dej, pa ?rno ozadje noter.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 22. februar, 2006 Nesre?ne Mazde Napisano 22. februar, 2006 Ja mare....mene je pa "neznanec" fliknu po zadnjem braniku na parkingu tako kot tebe, sam na drugi strani.... bom pa kasko uveljavljal... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 19. februar, 2006 Take gajbe se pa po MS vozijo :) Napisano 19. februar, 2006 Hm...... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 19. februar, 2006 Take gajbe se pa po MS vozijo :) Napisano 19. februar, 2006 da nisi slu?ajno po pti?je ka?ljat za?el?! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 19. februar, 2006 Take gajbe se pa po MS vozijo :) Napisano 19. februar, 2006 zoom zoom....da te ni kaka muha ?nj ?nj piknila.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 19. februar, 2006 Take gajbe se pa po MS vozijo :) Napisano 19. februar, 2006 KAALman - lepa je ko suza .... Aha si se popravil...sem te hotel takoj mal popluvat da ni? ne pohvali? "kaalmana"..... ?e dobro da si post popravil..... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 19. februar, 2006 Take gajbe se pa po MS vozijo :) Napisano 19. februar, 2006 Frajer frajer frajer.... Sve?e prepleskano.... LP daVid P.S. Boldman..... Ej sam na testno vo?njo me pa ?e more? peljat..... don't forget that... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. februar, 2006 Take 6ke lahko vozijo ameri?ani... Napisano 13. februar, 2006 Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken, Burger King, juciy steaks..itd itd...a vids kok je amerika kul Bi si lahko ?e prej mislil....da bo ta njihova apriornost na hrani pristala.... overweight sonavabi?is!! Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 13. februar, 2006 Take 6ke lahko vozijo ameri?ani... Napisano 13. februar, 2006 ok smo malo za?li s teme.... 85% ameri?ano ne zna na svetovnem globusu niti USA pokazat... GROZNOO!!! Sej je zgodbic o neumnosti amerikanosov ogromno..... predlagam da se posebna tema v KR Neki odpre...samo za njih..... LP dAVid Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David 8 Napisano 12. februar, 2006 Take 6ke lahko vozijo ameri?ani... Napisano 12. februar, 2006 Pismo ej...220 HP.... pa ej...18 000 $ do 25 000 $ kar je precej poceni za ta avto.... Proleti amerikanosi.... Feel free.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Apcih kaj tote gume odzadi bo? na mazdo za?raufal???
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani