Samo zaradi tega sem parkiral Yamaho zraven, da ni Honda meet. So pa (zaenkrat serijski) VTi, (zaenkrat) serijski bingo, "serijski" bingo in skoraj serijska WR250X (v gara?i je ?e ena ?isto serijska Honda ampak je motokultivator )
Moja 4. in 5. vo?nja. Ker sta zelo identi?ni sem ju zmontiral skupaj, da je bolj ?pas. Zvok je iz zgornjega (hitrej?ega) posnetka. Se pa vidi kako hitro te lahko na koncu en avto upo?asni za par sekund, ker se v spodnjem posnetku skoraj ujamem.
Mislim da je bil kar GTi, ?e ne celo VR6, ?al nisem videl. Ko je bila ravnina je lepo uhajal. Ker Swift je bil hiter (pomoje te?a blizu tone ali manj, koniji pa zih 145), v un dolgi klanec klostertal (pred karusslom) iti 170 ni ma?ji ka?elj. Ko bom zmontiral ?e zadni posnetek (ostale vo?nje, s sopotniki, bokse itd...) bom vklju?il ?e posnetek, ko v unem klancu ujamem Golfa 5 in ?e enega BMWja E46.
Aja pa v posnetku je skoz en Swift spredaj, to je pa ena stalna stranka, je imel avto najet ?e naslednji dan za neko dirko.
Dobr si tole dokumentiral, Golf pa zavira o?itno dosti prezgodaj.
Hvala. V bistvu je verjetno pa? zaviral avtu primerno. Te?ji, slab?e zavore in gume. ?ez ovinke sem jaz pospe?eval kot nor, tistih (verjetno okoli) 145hp pa? ne zdrsne, on pa ni mogel. Saj se vidi, da se Swift dr?i ko zme?an takoj na za?etku, ko lahko zaviram ?isto na koncu in prehitim ?ez ovinek kot da ni ni?.
Tekom tedna ali pa do vikenda nekje bom pa ?e ostale posnetke skup vrgel, zunanje posnetke, dirko v soboto, ostala prehitevanja iz drugih vo?enj itd...
Moja 4. in 5. vo?nja. Ker sta zelo identi?ni sem ju zmontiral skupaj, da je bolj ?pas. Zvok je iz zgornjega (hitrej?ega) posnetka. Se pa vidi kako hitro te lahko na koncu en avto upo?asni za par sekund, ker se v spodnjem posnetku skoraj ujamem.
Od oka bi rekel, da ?e se gre z Miato da pije ene 7 bi nara?unal:
135? hotel
100? karta
300? bencin (recimo, je pa bencin najve?ji stro?ek tu, 2000 km poti + tam en kestl)
50? hrana (luksuz, ?e tu kupi? ?emlje, nutelo in kako pija?o poje? to za na pot gor ali ve?erjo pride? ceneje ?ez)
50? spominki , ?e si frik.
Najem pa po ?elji, razen ?e vozi? s svojim avtom. Skratka smo na 500-600?, ?e var?uje?. Stro?ki grejo pa potem samo ?e gor.
?e se razsuje? je pa kar malo bankrota. Je pa to odprta javna cesta in pride policija, spotoma lahko fa?e? ?e kako kazen. Vsaj kasko bi mogo?e lahko uveljavljal, vseeno pa je ograja predraga, pa kaka vleka do doma. Statisti?no se pa naredi najve? nesre? na parkingu in v prvem krogu. Letos je bilo ?e par konkretnih ?tevilk, ve?ina v prvem krogu delala neumnosti. Ni to Playstation.
Smeh, s Swiftom sem se snemal, zadnja dva kroga sem bil sam v avtu, en krog je 9:27, en pa 9:28. Ravno montiram posnetek, da se bo na split screenu videla razlika. Me je pa res na koncu en Golf 3 GTi zje**l ker je ?el ?ez ovinke bistveno po?asnej?e in se to?no vidi, da sem ?el drugo vo?njo dosti hitreje tam. Plus, ?e takoj v ?tartu sem imel pri enem krogu malo gu?ve. Nasploh je pa med tednom bistveno manj gu?ve, ko bom uploadal posnetek bo razvidno, da sem imel v primerjavi z lani prazno stezo.
Mimogrede, s Cliom lani sem imel isto nekje take ?ase (sub 9:30), slab?e gume ampak hitrej?i na ravninah. Pa prvi? sem bil, sem ga malo bolj ?paral.
Sem si pa sposodil avto pri rent4ring.de ker so res prijazni, razlo?ijo vse, preden se gre na progo ima? predavanje (Dale, na youtube ima svoj kanal nurburgdale, pa spletno stran bridgetogantry), potem ti mehanik razlo?i vse, in gasa na progo. Aja pa pogodbo podpisati je kar scary, vsekakor mora? paziti na avto ker je dragoooo... Sicer pa priporo?am.
Prespali smo pa v hotelu ob progi, bli?e ne more? biti. Za 45? z zajtrkom vred je to kar fajn. Plus je ?e to, da je zve?er to steak house, in to zelo dober. Fajn sem se najedel.
Na?a soba je v levi stavbi, desno zgoraj, z balkonom
Letos je bilo v ?etrtek in petek kar aktivno, testirali so novega M3 coupe, oziroma M4 po novem, Hyundai Genesis, Opla, Jaguarja, X5 itd... Vse to videno na progi. Ve?inoma so se vozili v razmaku, enkrat sta pa priletela BMW in Hyundai en za drugim, sta se ?e lovila.
Audi:
Jaguar:
Opel:
Nekaj (verjetno Mercedez v ?isto prvih fazah?) na avtocesti:
Malo naprej od Dravograda, v Avstriji, Stausee Soboth. Zelo lepo okolje in tura, pomoje se bi jo dalo zaokro?iti in iti naprej na Nockalm ali pa ?ez Jezersko nazaj. Samo namig za Miatarje.
In medtem ko sem bil parkiran sem videl MB 300SL Roadsteer, 911 turbo iz konca 80ih, po?irjen, obnovljen v nulo, in ?e par zanimivih oldtimerjev. Je res cesta za izlete.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepe pozdrave iz Polinezije (Umag, ne une prave).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani