a si ga ?e navijal kaj mal se s ?ravfki za me?anico zraka in bencina poigraj. zavijaj v desno za ve? zraka in bo imel bolj?e pospe?ke, kon?no... samo delaj samo po 1/8 obrata na enkrat pa sprobaj. to delaj dokler je v korist avtu in dokler je viden ?e moder dim iz auspuha ko misli? da je prev? zasu? tak kot da bi odvijal in enako za 1/8 obrata malo se poigraj ni prete?ko ima? pa dva ?ravfka tadrug nis sure za kaj je edn je pa za ma?enico in tega mor? mal tunat. ma? pa youtube tut posneto ?e kaj ne bo jasno
drugace pa danes bil pri avtu jarcu ampak ni bilo odgovornega za reklamacije,stvar pa je taka da sem vceraj pral avto in so se zadnje luci ful zarosile od znotraj(novi avto!!!!)to mi glih ni vsec pa teko avtov mel pa dobenih problemov,pa sem prvo klical pa je tip rekel da to nic ni da se pol hitro odrosi,pa sem rekel ce je normalen,da mi tako rece,jaz v glavnem zahtevam nove luci zadnje,bomo vidli kaj bom reso,slike sledijo,mi je pa tudi tam reko da bi moglo slikat in sem reko da mam slike ampak te ne veljajo,morajo oni slikat,zdaj grem v ponedeljek nazaj,samo morem prej avto polit z vodo da bojo luci rosne pol pa jim bom j........mater
aja pa Bobi a ?e lahko spreminja? titulo? pod nickom?
:ne vem: se nisem probal
lepo, kdaj bo pol spu??en
dobro vprasanje,sem rekel da ge ne bom spuscal,samo je res visok,bomo vidli drugo leto kak bo stanje,verjetno prej kake felne vecje te pa bomo vidli kak bo zgledalo
aja pa Bobi a ?e lahko spreminja? titulo? pod nickom?
@Bobi: mhm... saj je kar fajn avtek... izpuh -> Powerfull ??
je terenec proti mazdi ja,izpuh pa si ugano
Aha to je potem eden tistih modelov ko zraven dobi? Shaqiro?
Sicer pa ?estitke, tvojo odlo?itev ?isto razumem in glavno je, da bo? zadovoljen z avtom (in ostal na forumu)
samo jaz nisem dobo shakire zraven pa ne vem zakaj :ne vem: ,normalno da bom na forumu saj mam pa se puno delov za zelenkote(in drugih barv),na piknike pa se bom s pokyjem vozo,ce me bo vzel s sabo :ne vem: pridem pa seveda tudi bobiridera pokazat kdaj
samo "tole"se enkrat lepse pelje ko mazda,bolj mehka kuplunga in mehko in natancno prestavljanje,pa malo bolj poskocna je ko mazda pa ima 5KM manj,ne da bi mazdo zdaj sinfal ker je tak bla zakon,samo novi avto je pa novi avto in to je dejstvo,saj ko bo spuscena ce bo ker se ni ziher bo pa spet manj udobja pa se 17" felne lahko dam gor so ze vpisane pa bo spet zgledalo kot kak AVTO
Va?n da je teb u?e?, k jst nism zih, a mi je al ni
Hecam se, voz je lep pa ?e po slikah sode? kot nov
evo na brzino slikana moja nova ljubezen seat ibiza 1.4,16v sportrider,ter ze prvi dodatek ki pride montiran,ker je avto pretih ,nasljednjo soboto sledi temnjenje sip by dejan lesnik MB(poky se cujemo),pol pa se zaenkrat konca
no tukaj pa slikice moje igrace,ki je ze v moji lasti vec kot leto pa sem zdaj malo startal spet sem dvorisce zoral ima celih 1.9 ps ter 65 koncne,mam se cestne gume zraven je 1:8 model stalni 4wd
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani