glih sem hotu rec...velike feltne ne zgledajo dobr na mx5. max 15 col
Men se tut zdi, da ?e ima avto prevelke "?kornje" pol loh zgleda k traktor,
tko da enkrat sm vidu Clio 1.2 1. gen., pa 17 colke gor! Po mojem so tut performanse ubijalske (?e je mal klanca lahko s polnim gasom celo spelje navzdol)
Tale desna zgornja slika rumene ma?ince je kar konkretna! )
Hrdzo mazda od tvojga kolega ni slaba, so mi ustvari bolj ok starej?e 323 f, ker tale mi preve? izgleda kao neki karavan, sicer ?portne sorte ampak ipak karavan! Je pa skoraj optimalno lepa, glede na to kako ima izhodi??e iz tovarne!
Ja teli konji, se strinjam ?ist, ker ?e moja 1.8i ima kar par konjev ve?, medtem ko npr. VTI ima pa iz 1.6 motor?ka 161 konjev! NO ne smem preve? hvalit hondice, ampak vseen je njena dobra stran to da je mejd in d?pen! )))))
Zdej sm vidu tvojo ma?inco v ?ivo in je precej lep?a od svojih "d?ip sester", mogo?e ?e kak?en podalj?ek pa nebi ji res ?kodoval motor?ek 1.8! Ostalo je OK! ))
Ja poznam oba motorja, 2.0 V6 glih iz F-a tvoje serije, ker sem ga testiru in hotu kupit, 1.5 pa poznam iz limuzine 323 te generacije. Moram pa priznat da sem od 2.0 V6 pri?akoval mal ve?, ker naj bi bil na papirju mo?nej?i od mojga sedanjega (131 KM 1.8i 16v), no pol pa sem mal za?el gledat kataloge in sem vidu da pospe?uje slab? od mojga, ki naj bi mel 8.1 do sto (sicer pa je to tovarni?ki podatek za novga, realno mam nekje mal pod 9s do sto). No to je biv tut en od razlogov da se nisem odlo?u za nakup novej?ega modela, pa ?e registracija in poraba bi bile vi?je.
Ma kazni pa so v Slo itak take kot so in ?e no?e? nobene pla?at pol si kupi Golv IV SDI, za kerga moj kolega pravi da ?e ga ti??i? do daske, pol loh glih po omejitvah vozi?! ))
Pa ?e ni dale? od resnice, ker tistih 68 KM je res brutalnih! ))
P.S. Upam da se kmal vidmo z vsemi mazda?i na sre?anju al kaj?!
Dons je zgleda loh vsako teslo z dvema Levima rokama avtoli?ar, tko kt so najbl butasti tipi pristal v polciji. No ja da ne bo kdo u?eljen, so tut izjeme )
?e rabi kdo res kul li?arja, mamo v bli?ini kamnika enga obvlada?a, nazadnje je mel Carrero v gara?i, ko sm biv pri njemu, kak?ne nove BMW serije 5 pa so pri njem redni gostje, poleg vsega pa sploh ni drag. Npr. men je spredni in zadnji odbija? barva in tut pragove pa ene letve, pa da ne re?em kok je blo treba vse to kitat, ko je blo ves vijugasto. No in cena je bla 40 kranjskeih Francetov. Kolegici pa je za punto pobarval oba odbija?a za 20 (pred tem ?e nista bla nikol lakirana, ker je avto total brez opreme)
Temu li?arju pa bi jz stresu eno prikolco gnoja pred vhod da bi vsi ?e od dale? vedli, da neki smrdi pri njemu (ne samo dobesedno ) Sicer pa bi blo gnoj dobit kr preve? denarja za tacga gnoja (z velko pisano )
NO raj? grem da ne bom ?e kak?ne huj?e napisu, sam ?al mi je za ljubitelja mazde, ki je hotu ful lep avto, pol pa tak pacient vse skupi zavozi do konca. :ne vem:
U redu zgleda tele mazda. Glede sre?anja pa se ?e vedno nismo uspel n? zmenit. Mi je pa v?e? da se ?e kdo najde, ki je prpravljen za ogled ostalih jeklenih konjev prevozit kak?en kilometer. Pa ?e zdej ko so trojane narejene sploh ni ve? neka kriza!
Kaj pa motor? Upam da ima? 2.0 V6? Sicer je tut 1.5 kar kul!
Avto zgleda kul. Samo problem je (kolkor sem razumel iz konteksta) mu bi zelo prav pri?el 2.0 v6 GT varianta. Glede izgleda mogo?e se kak?en podalj?ek spredaj, sicer pa stvar okusa in osebne presoje, ter seveda finan?nih kapacitet. ?koda pri tej seriji 323 f je le to da ima res ogromne koloteke in mora? avto ful zni?at da iz boka lepo zgleda! Druga? pa za dizajn so pa japon?ki itak bogovi!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odvisniki, a je ?e kdo razmi?ljal o zdravljenju?
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani