vidim da ti grejo hrčki v nos...pač mnenje vsakega posameznika... js gledam na to drugače... gledam kje je ceneje manj gužve lepa voda ... tja grem... portorož je predrag nagužvan in ni varen če se bojite virusa.... tko da nič bolj ni nevarna hrvaška kot naša obala...
Ceneje in manj gužve ter Hrvaška? Kako si pa te tri pojme spravil skupaj? Dobro, ceneje in manj gužve, ta dva pojma sama zase bi nekako še lahko spravil skupaj. Ampak katerega koli od njiju dveh v kombinaciji s Hrvaško?
Mislim, če primerjam cene na Hrvaškem s cenami v Avstriji... V Gradcu avto-kamp za počitniško prikolico in sedmimi osebami ter elektriko je 25€. Za ta denar dobi kvečjemu eden brco v rit - niti ne vsak svojo od vseh sedmih... In tako naprej...
Kaj da ne - dokler jo imajo drugi... Samo še prikolico za vleko avtov si moram nabavit.
Sem pa zelo navdušen nad avtomobili, kot so Rena Kangoo 4x4, Dacia Duster, Kia Sportage in podobno. To so nabavili po večini vsi lovci. In zdaj hodijo eden po eden k meni, ker imam BTjko in vitlo. In vsakič, ko slišim stavek: "Prej sem imel Lado Nivo in je šlo povsod, ta se pa kar zatakne." zaračunam od 25 do 50 €, nekajkrat smo se zmenili celo za 200 € - odvisno, kje, kdaj in kako se je zagozdil. Vse to si tudi zapisujem. In je BTjka na tak način v desetih letih prislužila skoraj tri četrtine tistega denarja, ki sem dal zanjo. Resnično upam in želim, da bi delali še več takih "SUVov". In pa da jih veliko ljudi tudi kupi.
Ampak to je že povsem druga tema. Kar sem želel povedat, je zgolj to, da sem tudi jaz navdušen nad to znamko vozil. Sploh, če ga ima sosed...
Zato pa Bavarci dočakajo tako starost - avto v ogrevani garaži (spredaj se vidi radiator) na keramičnih ploščicah, manjka samo še rdeča preproga (ali pa zelena, da paše k platiščem)...
Moje Mazde si pa delijo prostor s kozami in kokošmi, brez ploščic in ogrevanja...
?or?e Bala?evi? je ostal brez morja (Pesem Panonski mornar). Tudi Mad?ari nimajo morja. Pa kaj? Imajo pa vse drugo, in tega drugega ni malo. Postavljeni smo pa v senci ko?ate breze.
Glede na to, da smo bili lani povsem sami, in glede na to, da nas je sedem, je letos 100% ve? ljudi (poleg nas so ?e v prikolici na isti strani "ceste" ?tirje in v avtodomu na drugi strani "ceste" trije)...
Tole si pa spla?a zapomniti. Koliko si pa dal za sede?e?
Ker meni na BTjki se po devetih letih dela po?asi ?e "poznajo sledi" na stolu. Je pa tekstil, ne usnje. Kar pa ne pomeni, da ne more v bodo?e biti usnje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh, Zmaj, ti pa res ne dojameš. Teh dvanajst valjev bi bilo potrebno slišat, ne videt. Zvok je tisti, ki šteje pri teh valjih, ne videz.
Vidim, da te bo treba še precej naučit...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani